Lucruri De Făcut În Park City: Moștenirea Olimpică Din Utah

După Jocurile Olimpice 2002, Utah a organizat Fundația Legală Olimpică din Utah. Acest scop non-profit a fost dezvoltat pentru a fi responsabil pentru întreținerea instalațiilor olimpice și pentru a asigura aceste structuri de clasă mondială să fie disponibile tuturor oamenilor, indiferent de vârstă sau abilitate.

Salt Lake City, Utah, a fost acasă la Jocurile Olimpice de Iarnă din 2002, cu consensul că jocurile au fost un succes uriaș. Orașul a oferit locuri fantastice cu vremea optimă; etapa ideală a fost stabilită pentru ca sportivii vizitatori să facă performanțe la cel mai înalt nivel.

Istorie

Orașul a stabilit recorduri pentru cele mai mari mulțimi care au participat vreodată la Jocurile Olimpice de iarnă, dar problema care apare pentru fiecare oraș gazdă a ridicat capul. Ce să faci cu facilitățile pentru a crea beneficii și amintiri de durată pentru comunitate? Astfel, s-a născut Fundația Legatului Olimpic din Utah, scopul său este de a continua impactul pozitiv cu disiparea rapidă a jocurilor de iarnă din oraș.

Căutând inspirație din realizările și succesul Jocurilor Olimpice de iarnă 2002, Fundația se concentrează pe implicarea și includerea tinereții din Utah în sporturile de iarnă. Facilitățile sunt utilizate pentru tabere de agrement, programe de dezvoltare și un site oficial de instruire olimpic din SUA. Fundația Legală Olimpică din Utah este o reprezentare solidă a direcției sporturilor de iarnă în America de Nord.

Misiunile de bază ale organizației includ:

· Operarea și întreținerea facilităților legatului olimpic

· Oferiți activități interesante și interesante pentru public pentru a educa și distra

· Realizați îmbunătățiri semnificative ale calității programelor de sport și activități de tineret din statul Utah

· Supravegherea relevanței și creșterii activității legatului olimpic din Utah

Locatii

Spiritul Jocurilor Olimpice de iarnă 2002 este continuat de Fundația Olimpică Legat din Utah prin încurajarea stilurilor de viață sănătoase și promovarea utilizării în comunitate a instalațiilor olimpice. Prevăzute ca site-ul oficial de pregătire al echipei olimpice americane, aceste locuri oferă un loc de inspirație tinerilor sportivi pentru a se antrena alături de campioni mondiali.

Utah Olympic Oval

Ovalul olimpic din Utah găzduiește cea mai rapidă gheață de pe Pământ. Peste o sută de recorduri mondiale de patinaj de viteză au fost stabilite în această unitate. Completată în 2001, acest loc impresionant s-a transformat de atunci într-o resursă de agrement comunitară pentru rezidenții din Utah. Ovalul olimpic este în continuare casa curselor de patinaj rapid de clasă mondială și oferă programe care învață patinatori aspiranți, patinatori de viteză și jucători de hochei.

Parcul Olimpic din Utah

Acest loc este situat în Parcul City, Utah, la baza Munților Wasatch și este deschis tot anul vizitatorilor. Acasă pentru o varietate de sărituri de schi și dealuri de competiție, această instalație mare conține, de asemenea, o piscină de antrenament cu galoane 750,000. De asemenea, adăpostit în Parcul Olimpic se află Centrul de sporturi de iarnă Joe Quinney, care oferă acces la Muzeul Jocurilor Olimpice de Iarnă 2002.

Centrul nordic scobit soldat

Incredibil de popular în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă 2002, Soldier Hollow a fost gazda evenimentelor de fond și de biatlon. A fost, de asemenea, site-ul segmentului de schi de fond al evenimentului Nordic Combined, iar în 2002 a găzduit competițiile de schi de fond și paralimpice de biatlon.

Bazându-se pe popularitatea sa de la Jocurile Olimpice, instalația a arătat că nu poate face față doar competițiilor de elită, cum ar fi Campionatele Naționale, ci s-a configurat să găzduiască o gamă largă de evenimente.

Activitati

Facilitățile olimpice de iarnă oferă o varietate de activități pentru a satisface orice căutător de emoții, indiferent de vârstă. Fie că este vorba de tuburi de iarnă sau patinaj cosmic, vizitatorii sunt siguri că se vor bucura.

Utah Olympic Oval

Patinaj Cosmic- Patinajul pe gheață în timpul zilei este distractiv, dar patinajul cu gheață sub luminile negre poate fi și mai interesant. Această activitate include un DJ live, elemente de neon, lasere și se mândrește cu cea mai mare minge disco din Utah.

Curlingul cosmic- La fel ca evenimentul său soră Cosmic Patinaj, Cosmic Curling duce sportul la un nivel nou. Când Cosmic Curling sub lumină neagră și neon, divizoarele și rocile sunt iluminate cu culori interesante pentru a aduce vizitatorii curling ca niciodată.

Gol de soldat

Tub de iarnă- Soldier Hollow se mândrește acum cu un sistem de ridicare modernizat care are ca rezultat linii mai scurte și ascensoare mai rapide. Tubulatura de iarnă pe Hollow Soldier include o bandă glisantă 1,200-foot, care oferă vizitatorilor vederea perfectă a iernilor incredibile din Utah. Vizitatorii se pot bucura, de asemenea, de tuburi de noapte sub stele, cu lumini ridicate pentru a oferi vizibilitate, precum și un sistem de sunet încorporat pentru a asculta melodiile grozave în timp ce alunecă pe gol.

Restaurant și cumpărături

Oval olimpic din Utah Ovalul olimpic oferă câteva opțiuni atunci când vine vorba de mese și cumpărături. Apucați o mușcătură rapidă la Fast Caf? sau Insula Caf ?, apoi vizitați Speed ​​Zone Pro Shop pentru a găsi obiectele necesare pentru jocuri sau practică.

Olympic Parkway, Park City, Utah, 84098, Telefon: 435-658-4200

Mai multe lucruri de făcut în Park City