Lucruri De Făcut În Phoenix, Arizona: Muzeul Pueblo Grande

Situat în frumosul Phoenix, Arizona, Muzeul Pueblo Grande oferă atracții interioare și exterioare, pentru fiecare nivel de vârstă și interes. Concentrându-se pe nativii americani (în special pe oamenii Hohokam), acest muzeu arheologic și interactiv și arheologic este incredibil de important, dar și distractiv și educațional.

Istorie

Motivele care sunt acum parcul și muzeul arheologic au fost donate inițial orașului Phoenix în 1924, deși nu s-a deschis ca muzeu până în 1929. Când s-a deschis, a fost angajat un arheolog / director de muzeu, care a fost de fapt primul arheolog din oraș existent în Statele Unite. Deschis acum aproape 90 ani, muzeul continuă să atragă vizitatori locali și naționali care doresc să afle mai multe despre oamenii care au trăit inițial pe pământ și importanța lor pentru națiunea în ansamblu.

Expozitii permanente

Galeria principală - Galeria principală de expoziții se concentrează pe explorarea autohtonilor Hohokam prin arhitectura, agricultura și artele lor. Hohokam a avut un impact incredibil, atât la nivel local, cât și național, întrucât sistemul de canale pe care l-au inventat este baza sistemului canalului folosit în prezent în Statele Unite. Această expoziție își prezintă atenția asupra artelor prin olăritul lor (roșu-pe-buf) și bijuteriile lor (atât piatră cât și coajă), precum și fotomurale și mâini pe zonele care discută materialele țesute pe care Hohokam le-a găsit importante (chiar dacă aceste materiale nu păstrați suficient de bine pentru a afișa). De asemenea, vizitatorii pot afla despre „Casa Mare”, despre care se spune că au fost folosiți de nativii americani pentru observarea astronomiei.

Galeria pentru copii - Copiii adoră exponatele hands-on situate în galeria copiilor. Concentrându-se asupra modului în care arheologul identifică și sapă artefacte, copiii vor ajunge să studieze indicii, să învețe cum să folosească acele indicii pentru a identifica diferite artefacte precum olăria și vor folosi magneți pentru a-și crea propriile modele! Există, de asemenea, un videoclip de orientare atât pentru copii cât și pentru părinții lor în teatrul muzeului sau pentru a crea propria versiune în miniatură a unui sat Hohokam. Există, de asemenea, un perete de stratigrafie (cunoscut și sub numele de săpătură), unde copiii pot examina diferite straturi de istorie pentru ei înșiși.

Poteca în aer liber - Plimbare prin situl arheologic Hohokam (cunoscut sub numele de Pueblo Grande). Explorați expoziția Doorways to the Past pentru a vedea o casă de adobe (compus), precum și un grup de pithouse. Există, de asemenea, diferite expoziții pentru agricultură și plante deșert, cum ar fi grădina agricolă (care prezintă multe culturi cultivate acolo - porumb, fasole, dovlecei) și oaza de deșert. Vizitați movile platformei (posibil construite în jurul lui 1150 AD) și vedeți aici că au jucat sport (cunoscut sub numele de teren de minge, care este efectiv o arenă, deși exact ceea ce s-a jucat aici rămâne necunoscut).

Colecția muzeului - Pe lângă artefactele specifice oamenilor Hohokam, muzeul funcționează, de asemenea, ca depozit pentru Orașul Phoenix în ansamblu. Această colecție se concentrează, de asemenea, asupra altor triburi din America de Sud-Vest (inclusiv olăria Maricopa), precum și arhive documentare (cum ar fi note de câmp, hărți și jurnaluri) și imagini fotografice 40,000.

Oportunități educaționale

Excursiile pe teren și excursiile școlare sunt întotdeauna binevenite la muzeu. Tururile trebuie să fie rezervate cu cel puțin două săptămâni înainte, apelând la muzeu și sunt programate de luni până vineri, din octombrie până în aprilie. Fiecare tur poate găzdui până la studenți 60 și trebuie să existe câte un capotone adult pentru fiecare șapte studenți prezenți. Planificați-vă pentru cel puțin o oră și jumătate-două ore pentru tur și există o taxă mică pentru fiecare student. Pe site-ul web există pachete pentru profesori, astfel încât profesorii să-și poată planifica lecțiile înainte și sunt bineveniți să viziteze muzeul pentru o plimbare fără costuri înainte de excursia pe teren.

Vă rugăm să rețineți că ghidurile turistice nu pot fi garantate, deoarece sunt voluntari. Nu există opțiuni alimentare la muzeu, așa că profesorii ar trebui să se asigure de planificarea corespunzătoare. Cu toate acestea, există mese de picnic și muzeul sunt în stare să stocheze prânzurile de sac, dacă excursia pe teren cade în jurul orei de prânz.

Cumpărături

Vizitatorii ar trebui să se asigure să se oprească la magazinul de ieșire din muzeu pentru a ridica un suvenir și, de asemenea, ajuta la sprijinirea muzeului, deoarece banii din fiecare achiziție se întorc în muzeu. Există păpuși Hopi (Katsina), ceramică și sculpturi pentru fetiș, care sunt toate făcute de artiști autohtoni locali americani.

Muzeul Pueblo Grande, 4619 E Washington Street, Phoenix, AZ, 85034, Telefon: 602-495-0901

Mai multe lucruri de făcut în Phoenix