Lucruri De Făcut În Pittsburgh, Pennsylvania: The Commoner

Commoner din Pittsburgh este un gastropub elegant, care servește tarifele de la fermă la masă, cu un indiciu britanic, alături de bere de bere, cocktail-uri și vin. Fondat de Chef Wyatt Lash în 2015, meniul gastropubului evidențiază ingrediente din fermele din jur. Specialul și evenimentele restaurantului includ duminicile Bloody Mary, programul de loialitate The Commoner Corner și caff nocturn? corretto sau espresso corretto.

The Commoner Corner

Commoner Corner este un ghișeu cu cinci locuri și o fereastră cu serviciu rapid, orientat pe trotuar, care servește micul dejun și prânzul pentru Pittsburghers din mers. Lista de meniu oferă tarife ușor de mâncat, care sunt ideale pentru a mânca pe fugă. Patronii ajung să aleagă produse de patiserie proaspătă și sandvișuri de croissant în timpul micului dejun și sandwich-uri calde care folosesc carne afumată, fabricată manual sau legume proaspete în timpul prânzului. Băuturile includ smoothie-uri, suc presat proaspăt, lapte și Caff premium? Cafea Vita. Commoner Corner este deschis de luni până vineri de la 7: 30am la 2: 30pm pentru micul dejun și de la 11: 00am până la 2: 30pm pentru prânz.

Biergarten

Biergarten este locul în aer liber al acoperișului The Commoner's, situat la Kimpton Hotel Monaco, William Penn Place 620, Pittsburgh. Biergarten-ul oferă o mare varietate de beri europene rare, cuplate cu mușcături de bar influențate de germană de Chef executiv Wyatt Lash. Este un loc popular de întâlnire după-muncă și weekend, frecventat pentru lista sa de beri europene, cocktailuri artizanale, pumni și experiență pe acoperiș. Oaspeții pot, de asemenea, să se bucure de a juca dimensiunea vieții Jenga, gaura de porumb, șahul din grădină și o dimensiune mare Connect Four.

ore

? Mic dejun - Luni până vineri de la 6: 30am la 10: 30am.

? Masa de pranz - Luni până vineri de la 11: 00am la 3: 00pm.

? Gustare - Sâmbătă și duminică de la 7: 30am la 3: 00pm.

? Masa de seara - Luni până joi de la 4: 00pm la 11: 00pm, vineri și sâmbătă de la 4: 00pm la 12: 00am și duminică de la 4: 00pm la 10: 00pm.

? Bar - Luni până joi de la 10: 00am la 12: 00am, vineri și sâmbătă de la 10: 00am la 2: 00am și duminică de la 10: 00am la 11: 00pm.

? Ora fericita - Luni până joi de la 11: 00pm până la 1: 00am.

Meniuri

· Masa de seara - Nibbles, salate, tăieturi, inspirații zilnice și clasici mai puțin obișnuiți, cum ar fi Commoner Burger, tikka masala, plăcintă cu bivoli, friptură și cartof și sandwich de pește.

· Masa de pranz - Nibbles, salate, „chestii pe pâine” și inspirații zilnice precum quiche și burger de joc.

· Gustare - Placă de fructe de sezon, omletă, clătită, Benedict, salate, burger, sandwich și înghițituri.

· Mic dejun - Croissant, fulgi de ovăz, parfait de granola, somon afumat, farfurie de fructe de sezon, omletă, clătite de hrișcă, părți și înghițituri.

· Desert - Budincă lipicioasă, mousse Nutella, înghețată cu susan negru, s'mores, tablă de cheddar și înghețată sezonieră.

· Bauturi - Cocktailuri de semnătură ?, și cocktail-uri clasice ?.

· Meniu Bar - Hummus, ou scoțian, ciorbă de ceapă de primăvară, varză de Bruxelles, salată The Commoner, salată de salată de unt, burgerul Commoner, tikala masala și tartă de vită.

· Ore comune - înghițituri, alegerea barmanului și creste precum gratinul de la Bruxelles, burgerul de vânat, sandwich-ul de pui prăjit, Commoner Burger-ul și mac și brânză cu coaste scurte.

Rezervari

Commoner oferă rezervări online în parteneriat cu rezervări OpenTable. Rezervarea online poate fi făcută pentru până la oaspeți 6, iar petrecerile mai mari decât persoanele 6 sunt rugate să sune la restaurant pentru a face rezervări de luat masa.

Adresa

The Commoner, 458 Strawberry Way Pittsburgh, Pennsylvania 15219, site-ul web, Telefon: 412-230-4800

Mai multe lucruri de făcut în Pittsburgh