Lucruri De Făcut În Poconos, Pa: Camelbeach Mountain Waterpark

Camelbeach Mountain Waterpark este un parc acvatic în aer liber din Tannersville, Pennsylvania, la poalele munților Pocono. Face parte din ofertele Camelback Mountain, care includ un parc acvatic interior și un parc de aventuri. Parcul acvatic în aer liber este deschis din weekend-ul Memorial Day, în mai, până în weekend-ul Zilei Muncii din septembrie.

Fiind cel mai mare parc acvatic din Pennsylvania, parcul oferă 37 diferite plimbări, diapozitive și atracții. Toate plimbările în parcurile nautice sunt etichetate în categorii de plimbări cu fiori, plimbări în familie, plimbări cu copii sau zone de aventură. Patru dintre călătorii sunt tobogane pentru corp, șase sunt diapozitive de tub, zece sunt diapozitive mat, iar zece sunt plimbări cu pluta. Piscina Kahuna Lagoon Wave are o plajă cu nisip și o piscină cu valuri de pătrat 30,000-picior cu o varietate de valuri. Există role mici 1 pentru picioare și „Big Kahuna”, un val de picior 4 to 6. Piscina de valuri oferă cele mai mari valuri din nord-estul Statelor Unite. FlowRider, care a fost adăugat parcului în 2006, este un val simulat, permițând oaspeților să se îmbogățească sau să navigheze pe un Flowboard. Râul Aventura Nilului Albastru este un râu leneș de 1,000, pe care oaspeții pot pluti în jos pe un tub interior, trecând de cascade, gheizere și ape balonate. Mummy Oasis este o atracție concepută pentru copiii mici și oferă tobogane, stropitoare și gadgeturi interactive de apă.

Zona de aventuri Camelbeach oferă emoții bazate pe apă, cum ar fi un perete de escaladă înalt 24, un Euro Bungee, în care oaspeții sar de la sol la înălțime de 20 picioare și un turn de cădere liberă, din care oaspeții pot sări de la unul dintre două înălțimi pe un airbag în stil hollywoodian. Oaspeții care doresc să exploreze și mai mult aventurile terestre pot vizita Camelback Mountain Adventures, care oferă 1,000 picioare de linii cu fermoar, un curs de aventură în vârful copacului, ZipFlyer cu piciorul 4,500 și plimbări cu coaster de munte în sus în Munții Pocono. Oaspeții pot alege, de asemenea, să stea aproape de pământ, cu plimbări prietenoase cu cei care se tem de înălțimi, sau se pot bucura de priveliștile Poconos de sus de pe terasele cu o plimbare de aventură. Aventurile de munte sunt populare în grupuri pentru construirea de echipe, întâlniri și evenimente.

Vizitatorii oricăruia dintre parcuri se pot bucura de ei cu o trecere de zi sau să stea pentru o aventură de mai multe zile. Camelbeach Lodge și Aquatopia Waterpark este situat la poalele stațiunii și are cel mai mare centru de divertisment pentru familii interioare și parc acvatic interior din nord-est. Parcul acvatic interior este deschis tot anul și menține un climat constant de 84 ° F. Aquatopia are un spa care oferă servicii atât copiilor, cât și adulților. Cei mici își pot însoți părinții pentru manichiură și pedichiură cu înghețată inclusă. Loja oferă o mare varietate de amenajări de cameră, toate concepute pentru a fi prietenoase pentru familie, precum și nouă opțiuni pentru a lua masa. Locuințele orașelor pentru până la 14 oaspeți sunt, de asemenea, disponibile pentru închiriere și includ bilete atât în ​​parcurile acvatice interioare, cât și în aer liber.

Istorie: Muntele Camelback s-a deschis în 1963 și este cea mai mare stațiune de schi din Poconos. Astăzi, peste 1 milioane de pasionați în aer liber vizitează parcul anual. Parcul ocupă 166 acri și este parțial situat în parcul de stat Big Pocono. Parcul acvatic Camelbeach s-a deschis în 1998 ca o atracție de vară a stațiunii de schi Montelback. Parcul a fost premiat „Cel mai bun parc de apă comercial” de Aquatics International Magazine în categoria vizitatorilor 100,000 către 300,000 pe an. De asemenea, a fost premiat „Cel mai bun parc acvatic de vizitat” în 2005 de Convenția internațională a parcurilor de distracții. Camelback Mountain Adventures s-a deschis în 2009 și se mândrește cu cel mai mare curs de aventuri de treetop din Pennsylvania. În luna mai a anului 2015, stațiunea a deschis Camelback Hotel Resort și Indoor Waterpark, Aquatopia. SUA Astăzi a votat Aquatopia numărul 1 Waterpark interior din țară în 2015.

Programe și educație în curs: Parcul găzduiește mai multe evenimente pe tot parcursul sezonului. Plimbarea cu patrularea de schi Camelbeach este o plimbare cu bicicleta montană de grup care își propune să strângă fonduri pentru patrularea de schi din zonă. Cea mai mare lecție de înot a lumii este în iunie, iar acest eveniment național are loc la unități din întreaga țară pentru a sensibiliza cu privire la importanța prevenirii înecului și a învățării copiilor mici să înoate. Înregistrarea este gratuită pentru primii invitați 50 care ar dori să învețe să înoate. Alte evenimente sunt destinate exclusiv distracției, cum ar fi celebrările Fireworks din weekendul 4th, care include cină, muzică live și acces la toate călătoriile și atracțiile 37 din parc, urmate de un spectacol de artificii.

309 Resort Drive, Tannersville, PA 18372, Telefon: 570-629-1662

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Poconos, PA