Lucruri De Făcut În Poconos, Pennsylvania: Ski Shawnee

Zona de schi montan Shawnee este situată în estul Munților Pocono din Pennsylvania. În lunile de iarnă, Shawnee Mountain oferă pârtii și trasee de schi 23, parcuri de teren 2 și un parc pentru tuburi de zăpadă. Cea mai lungă potecă de pe munte are o lungime de peste 5,000 picioare și începe de la un vârf de 1,350 picioare. Jumătate din traseele montane sunt marcate ca intermediare, 25% prietenoase pentru începători, iar 25% potrivite pentru schiori experți.

Deși există anual 50 centimetri de ninsori naturale, 100% dintre trasee au capacități de înzăpezire. Muntele oferă un magazin de schi cu închirieri și un centru de reparații. Cunoscut ca o destinație favorabilă familiei, muntele oferă atât o zi întreagă, fie un serviciu de babysitting pentru copii peste 18 luni. Pe munte există cinci opțiuni de luat masa separate, toate oferind articole din meniu fără gluten. În lunile de vară, Shawnee Mountain se deschide către o gamă largă de divertisment, festivaluri și activități. Evenimentele populare includ Festivalul Lemnului de Toamnă, Festivalul Poconos Wurst din iulie și Pocono Puppy Palooza. Majoritatea evenimentelor se întind pe 2 zile și sunt disponibile treceri de o singură sau 2. Oaspeții festivalului pot sta la Shawnee Festival Host Resort, la Villas at Treetops și Fairway sau pot alege dintre o varietate de opțiuni de cazare din apropiere.

Istorie: Zona de schi Shawnee Mountain a fost fondată în 1975 de soțul și soția Karl și Hilda Hope. Stațiunea a fost vândută 4 ani mai târziu către Shawnee Development Inc. Dna Hope a fost activă în comunitate și a lucrat cu Eunice Kennedy Shriver pentru a aduce primele Olimpiade Speciale în zona de schi Shawnee din 1988. Actualizările recente ale muntelui au inclus noi telescaune, permițând oaspeților să ajungă în vârful muntelui în mai puțin de 3 minute.

Programe și educație continuă: Shawnee oferă o programare vastă pentru schiori tineri și începători în timpul iernii, în timp ce lunile de vară oferă distracții și festivaluri pentru familie. În timpul sezonului de schi, școala de schi de munte are o gamă largă de opțiuni, inclusiv lecții de începători pentru grupuri sau persoane, atât pentru copii cât și pentru adulți. Programele pentru copii includ sesiuni de grup de ore 3 pentru noi schiori, precum și sesiuni de specialitate, cum ar fi grupurile de schi Mommy and Me și lecții SkiBaby pentru copiii de la 3. Programele de dezvoltare pentru schiori mai avansați includ programe de weekend 5 și 10 pentru săptămâni pentru adolescenți, precum și programe pentru adulți. Echipa Shawnee Mountain Race este destinată schiorilor avansați cu vârsta între 9 și 18.

Expoziții trecute și viitoare: Shawnee Mountain găzduiește o serie de evenimente și festivaluri de weekend prin lunile care nu au schi. Sezonul de vară începe în weekend-ul Memorial Day cu Shawnee Celtic Festival. Muzica celtică cântă tot weekendul pe două etape, iar ofertele de mâncare includ preparate tradiționale irlandeze și scoțiene. Dansatorii vitreg irlandezi și un spectacol de câine de oaie care lucrează completează distracția.

Festivalul Wurst al lui Poconos are loc în iulie. Acest festival cu teme poloneze și germane oferă divertisment muzical, spectacole de dans tradițional și „Jocurile Olimpice Bier Stein”, un nou joc distractiv pentru cei cu vârsta peste 21. Activitățile pentru copii includ spectacole de magie și jonglerie și pictură pe față. Desigur, punctul culminant al Wurst Fest este mâncarea și băutura. Mai mulți vânzători oferă băuturi, vase, kielbasa, pierogii și bere.

Festivalul de porumb dulce și grătar are loc în august. Oaspeții acestui festival de zile 2 se bucură de muzică live, mâncare delicioasă și distracție în familie. Peste vânzătorii 25 oferă porumb prăjit și dulce și există grătar de la maeștrii de groapă premiați din Texas, Memphis, Kansas City și multe altele. Muzica de temă occidentală cântă tot weekendul. Copiii se vor bucura de spectacole de jonglerie și magie, precum și jocuri în zona de picnic pentru copii. Oaspeții sunt încurajați să aducă pungi pentru a duce acasă câteva legume proaspete de pe piața fermierilor.

Sezonul toamnei începe cu Festivalul Lemnului de toamnă. La acest eveniment, oaspeții se bucură de frunzișul toamnei și de un weekend complet de divertisment, mâncare și muzică prietenoase pentru familie. Spectacolele Timber Team Ironjack sunt cele mai importante momente ale weekend-ului, întrucât cheresteaua alaskană orbește mulțimile cu alpinism, competiții cu lanț, jurnaluri și multe altele. Unul dintre primele spectacole canine din țară, Classic K9 Performance Team, oferă un show de câini cu energie mare, cu trucuri și cascadorii setate la muzică. Distracțiile de muzică live, precum și furnizorii de produse alimentare și băuturi sunt în desfășurare pe tot parcursul weekendului.

Palooza Pocono Puppy are loc în septembrie și se distrează cu mai multe evenimente atât pentru oaspeți, cât și pentru câinii lor. Toate încasările se duc la o salvare locală de animale.

401 Hollow Road, East Stroudsburg, Pennsylvania 18301, Telefon: 570-421-7231

Înapoi la: Poconos, PA