Lucruri De Făcut În Portland, Maine: Henry Wadsworth-Longfellow House

Casa Henry Wadsworth-Longfellow este primul muzeu al casei Maine și unde a crescut poetul american Henry Wadsworth Longfellow. Casa sărbătorește contribuțiile politice, literare și culturale ale familiei Wadsworth-Longfellow și din viața New England.

Istorie

Casa Wadsworth-Longfellow a fost construită în 1785 de către generalul Peleg Wadsworth. Henry Wadsworth Longfellow, născut în 1807, a fost crescut în cămin și a continuat să devină unul dintre cei mai cunoscuți poeți din istoria americană. Sora lui Henry, Anne Longfellow Pierce, a fost ultima persoană care a locuit în locuință și a rămas în posesia ei până la moartea ei în 1901, când casa a fost predată către Maine Historical Society.

Locuința este păstrată ca memorial pentru Henry și familia Wadsworth-Longfellow. Majoritatea articolelor de uz casnic sunt originale familiei cu mobilier din toate cele patru generații din Wadsworth-Longfellow, care au locuit în casă. Locuința a fost prima casă în întregime din cărămidă din Portland și rămâne un reper important arhitectural din regiune și este cea mai veche structură permanentă din Peninsula Portland. Construită inițial ca o casă cu două etaje, părinții lui Henry, Zilpah și Stephen Longfellow au adăugat o a treia poveste în 1815. Societatea istorică din Maine a ridicat o bibliotecă de cercetare pe locul hambarului din 1907 și renovările au fost finalizate în 2009 pentru a extinde biblioteca.

Locuința este deschisă pentru turnee din mai până în octombrie, cu excursii de școală și de grup disponibile doar cu programare. Orele variază de-a lungul anului și sunt disponibile pe site-ul web.

atracţii

Atracția principală este căminul în sine. În spatele căminului există și o grădină.

Longfellow Garden- Grădina situată în spatele casei este în stilul Colonial Revival și a fost creată în 1926 de Longfellow Garden Club pe site-ul a ceea ce a fost cândva curtea gospodărească pentru familie. Accesul în grădină este gratuit și deschis publicului mai până în octombrie. Grădina a fost demontată în 2007 în eforturile de renovare a bibliotecii și a fost renovată conform standardelor de conservare. Poarta de copii Longfellow Garden a fost instalată în 2012. Poarta originală a fost proiectată de către nepotul lui Henry Longfellow, Alexander Wadsworth Longfellowm și a fost scoasă în 1960 în condiții groaznice. Recreația porții a fost finalizată prin eforturi de strângere de fonduri și a fost dedicată iunie 2nd, 2012. Grădina este disponibilă spre închiriere pentru evenimente private.

Sala din față- Sala din față a casei își păstrează încă panoul original de panou de la 18th secol. Pardoseala a fost schimbată într-o pânză de podea din 1852 de către Anne.

Parlor- Salonul de acasă are o istorie destul de mare. Zilpah, mama lui Henry, a scris despre numeroasele evenimente muzicale și de lectură petrecute în salon, în copilărie, Eliza Wadsworth a murit în salon, iar multe dintre femeile din familie erau căsătorite în salon. Camera este mobilată cu portrete ale familiei, peisaje și alte lucrări de artă, precum și mobilier de moștenire.

Cameră de ședere- Anne a transformat salonul din față într-o cameră de ședință din 1853. Camera era, de asemenea, o sală de mese, un birou de avocatură și un studiu înainte de convertirea Annei.

Sala de mese de vară- Această cameră situată în spatele salonului servea mai multor scopuri, de la o zonă liniștită de reflecție la un birou și o sală de mese cu vedere la grădină. În prezent, camera prezintă un portret al unei tinere Anne și un birou de mahon.

Bucataria- Cea mai mare parte a bucătăriei este încă designul original, inclusiv vatra de gătit, șemineul și cuptorul de coacere. Mai multe modificări pentru îmbunătățirea bucătăriei au fost finalizate între 1786 și 1853, inclusiv o sobă de gătit adăugată în 1850 și o pompă instalată pentru apă curentă, în timp ce Anne ocupa locuința la sfârșitul 19th lea.

Camera mamei / camera de salon - Această cameră era în care Zilpah Longfellow și-a petrecut mare parte din timp, când era în stare de sănătate precară. Patul înalt cu post proiectat în 1808 încă împodobește camera.

Camera Annei- Aceasta era camera copilăriei Annei și privea grădina cu acces ușor la camera Mamei sale. Pereții încă își păstrează vopseaua 1901.

Camera din spate- Acest mic dormitor situat deasupra bucătăriei era folosit de copiii familiei ca o cameră de dormit și de joacă. 18th Printurile franceze din secolul decorează camera, precum și un birou pentru copii din pin cu scriburi de la copiii Longfellow care încă mai sunt pe ea.

Camera de ședință- Un alt dormitor situat deasupra camerei de ședință, această cameră a fost folosită ca cameră de oaspeți după ce Stephen Longfellow a murit în camera din 1849. Anne a folosit camera ca dormitor pentru adulți și a murit și ea aici în 1901.

Al treilea etaj- Acest etaj al casei a fost construit cu camere 7 din 1815 cu vedere panoramică asupra orașului și Casco Bay. Henry a folosit camera mare din sud-vest, în timp ce frații mai mici dormeau în camerele de nord-vest și nord-est, cu vedere la Deering Woods și munți.

Strada Congresului 489, Portland, Maine, 04101, Telefon: 207-774-1822

Mai multe lucruri de făcut în Portland, Maine