Lucruri De Făcut În Portland, Maine: Conacul Victoria

Victoria Mansion Portland este o bijuterie arhitecturală dinainte de războiul civil, aproape de inima zonei centrale. Exemplificând opulența care a caracterizat epoca, înfrumusețările din vârf sunt un lucru obligatoriu într-o călătorie în Portland, Maine.

Conacul a fost restaurat la un nivel înalt, completat cu mobilier specific perioadei care transportă vizitatorii în timp. Sărbătorile sunt un moment deosebit de bun pentru a vizita reperul, deoarece Conacul este tăiat de sus în jos în decorațiuni elaborate de Crăciun, adăugând măreția și măreția interioarelor.

1. Istorie


Construcția a început la conacul din 1850, care a durat un deceniu complet și s-a terminat în 1860, cu doar câțiva ani înainte de începerea războiului civil. Cunoscută inițial ca Morse-Libby House, a fost construită ca o casă de vară pentru Russel Sylvester Morse. Morse era originar din statul Maine, dar și-a construit averea în luxoase hoteluri din New Orleans. La moartea lui Morse în 1893, casa a fost vândută unui comerciant de renume, JR Libby.

Familia Libby a locuit în Conac de mai bine de trei decenii, păstrând casa și decorul original. Un uragan 1938 masiv a deteriorat structura și 1940 a fost listat pentru demolare. Norocul a găsit casa la acest vârf, sub forma doctorului William H. Holmes, care a achiziționat conacul cu intenția de a o salva de soarta sa. Cu ajutorul surorii sale Clara Holmes, au restaurat clădirea, dedicând-o reginei Victoria, pentru care este numită acum.

În 1941, frații au deschis conacul pentru public. Câțiva ani mai târziu, a fost creată Societatea Femeilor Maine de Realizare și a preluat controlul site-ului. Victoria Mansion a continuat să funcționeze prin intermediul organizației non-profit, Victoria House, Inc. timp de mai multe decenii și a primit desemnarea istorică în 1970.

Arhitectură

Arhitectura italiană care caracterizează Victoria Mansion a fost extrem de la modă în perioada 1800s de la mijlocul anului. Opera arhitectului său, Henry Austin, a fost bine adaptată acestui stil de structură. Folosind un amestec de balcoane și piazzas, combinat cu turnul pătrat a ajutat la crearea unui oraș care se întâlnește cu estetica țării care se potrivea perfect conacului de vară.

Exteriorul este alcătuit în principal din piatră de marmură din Connecticut, care lucrează cu materiale din nord-est, evocând în același timp stilul din sudul Europei. Conservarea arhitecturii este un obiectiv principal pentru Victoria Mansion, Inc., care a întreprins eforturi importante de renovare și restaurare de-a lungul anilor. La împlinirea mileniilor, conacul a primit grantul „Save America’s Treasures” în valoare de 1.4 milioane de dolari, pentru a ajuta la restaurarea necesară, în special la turnul structurii.

D? Cor

Pentru decorațiunile interioare elaborate ale casei, Morse s-a înscris pe Gustave Herter, antrenat de germană. Herter, care a emigrat la New York cu câțiva ani mai devreme, a fost un designer de interior remarcabil în perioada de dinainte de război civil. În ciuda influenței sale, conacul Victoria este singura comisie completă a lucrării sale care rămâne intactă astăzi. Datorită păstrării familiei Libby prin decenii de proprietate, o mare parte din interiorul original rămâne.

Datorită acestei conservări și a stilului decorativ ornat și bogat aurit, conacul Victoria este astăzi unul dintre cele mai frumoase exemple de măreție înainte de război civil din țară. De exemplu, conacul prezintă exemplare fine ale tehnicii tromp l'oeil pe tavane și pereți. Aceste picturi murale, executate de Giuseppe Guidicini, păcălesc ochiul în moduri interesante și sunt una dintre cele mai bune caracteristici ale conacului.

Planurile originale și construcția casei au inclus apă curentă caldă și rece, încălzire centrală, iluminat cu gaz și clopotele servitorilor. Aceste caracteristici, considerate înălțimea tehnologiei din acea vreme, au făcut din casa cea mai modernă casă din toată Maine la finalizarea acesteia.

2. Educaţie


Cu exemplele sale bine conservate și bogat decorate de camere de dinainte de război civil, conacul Victoria este o destinație pentru educația despre acea perioadă din istoria americană. Vizitele ghidate prin conac fac ca istoria să devină vie, deoarece vizitatorii merg chiar în viață în 1860s. Sunt disponibile programe specifice destinate diferitelor grupe de vârstă, de la copii la studenți absolvenți, cu coordonarea directorului de educație al Conacului.

De asemenea, este oferit un program interdisciplinar care include lecții, aducând un expert în conac în clasă pentru discuții și discuții istorice înainte de o excursie pe terenul Victoria Mansion. Cu diferite lecții din care să aleagă, educatorii pot selecta cea mai bună opțiune pentru clasa lor. Pe lângă programele de informare școlară, Victoria Mansion oferă și prelegeri, discuții și evenimente pentru a ilustra istoria conacului. Acestea se concentrează adesea pe o varietate de teme din secolul al XIX-lea și sunt concepute pentru publicul adult.

Evenimente

Pe lângă diversitatea programelor educaționale disponibile la conac, evenimentele speciale aduc viață și clădirii istorice. Tururi tematice, cum ar fi Restaurare la conac, aruncați o privire aprofundată asupra trecutului lung al structurii. Alte evenimente chiar mai gustoase, cum ar fi Allagash Victoria Ale Premier, sau Croquet day și BYO Picnics, creează o perioadă distractivă și interactivă.

Muzica și filmele însuflețesc, de asemenea, Conacul și includ evenimente precum Opera la Conac și Filme la Conac, care prezintă filme clasice pe gazon. Evenimentele de sezon pot include mascarade de Halloween sau alte evenimente de sărbătoare. Cu o astfel de serie de evenimente pe care să le distrați, există întotdeauna ceva distractiv de făcut la Victoria Mansion.

Planifică-ți vizita

Situat la doar o scurtă plimbare, cu mașina sau cu autobuzul din inima Portland, Victoria Mansion este ușor de încorporat într-o zi în centrul orașului. Parcarea stradală este disponibilă în zona înconjurătoare; cu toate acestea, nu există parcare la fața locului.

Tururile sunt disponibile cu admitere în anumite zile ale săptămânii. Vizitatorilor li se recomandă să verifice site-ul web al conacului pentru informații despre tur, ore și prețuri pentru bilete. Cu evenimente unice, frumos cadru și istorie care practic prind viață, Victoria Mansion este o modalitate excelentă de a petrece o după-amiază.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în 21 în Portland, Maine

109 Danforth Street, Portland, ME 04101, site-ul web, Telefon: 207-772-4841