Lucruri De Făcut În Portland, Oregon: Opal Creek Ancient Forest Center

Centrul de păduri antice Opal Creek este o organizație educațională fără scop lucrativ situată într-o pădure 35,000-acre cunoscută sub numele de Opal Creek Wilderness and Scenic Area Recreation, pe versantul vestic al Cascade Mountain, 1 hour est de Oregon și aproximativ 2 ore de Portland .

Menținerea și păstrarea vechiului oraș minier Jawbone Flats, rădăcinile centrului se întind până în 1989, când Prietenii din Opal Creek au început eforturile pentru protejarea ecosistemelor din bazinul hidrografic Opal Creek. Însăși pădurea Opal Creek are dovezi despre locuitori ai americanilor autohtoni din urmă cu aproximativ 2,000 ani în urmă, cu împrăștiere litică și puncte care sugerează această cronologie. Cu o istorie atât de bogată și cu o semnificație ecologică, centrul a fost creat de către Amicii din Opal Creek pentru a avea ca bază să se asigure protecția continuă a bazinului hidrografic prin răspândirea conștientizării publice asupra resurselor sale culturale și naturale, a diversității animalelor și a plantelor ecologice. interes și frumusețe scenică.

atracţii

Multe dintre clădirile Centrului Pădure Antic Creek din Opal datează din 1930, cu întreținerea lor susținută de donatori individuali și fundații locale. Zona este exploatată sub un permis special USFS cu pădurile naționale Willamette și Mountain Hood. Crabele care pot fi folosite de drumeții și cei care desfășoară anumite programe și ateliere pot fi găsite 3 mile în pădurea Opal Creek, mergând pe lângă râul Santiam. Dotate cu încălzitoare de apă, electricitate și apă curentă și încălzite fie cu încălzitoare de bază, fie cu sobe de lemne, cabinele au, de asemenea, paturi, pe lângă aparate de bucătărie de bază, cum ar fi vase și frigidere, precum și ustensile de gătit și ustensile.

Există o bucătărie la fața locului pentru personal și vizitatori, care oferă în special mese vegetariene. Furnizând mâncare gătită la domiciliu de la producători organici și non-OMG, fermieri și comercianți cu amănuntul, atunci când este posibil, vasele variază de la salate și pansamente la produse de patiserie și pâine. Cerințele dietetice suplimentare pot fi tratate atunci când faceți o rezervare, care trebuie făcută 2 săptămâni înainte de sosire.

Drumeția, una dintre cele mai bune modalități de a vedea pădurea ploaie temperată din Opal Creek, vede vârfuri 5,000-picior și câștiguri de înălțime de aproximativ 2,200 picioare. Ploaia medie anuală este de aproximativ 90 inci, lunile de vară din iulie, august și septembrie se confruntă cu cele mai secetoase an pe an. Vizitatorii parchează, de obicei, pe traseul Opal Creek, iar cei care fac acest lucru vor avea nevoie de un permis de parcare al Serviciului Forestier. Există o serie de drumeții din diverse trasee, inclusiv traseele Opal Creek și Elk Lake.

Cei care explorează zona locală vor vedea multe exemple de interes ecologic. Vizitatorii vor întâlni copaci bătrâni și morți, precum copaci, arbuști, flori sălbatice, ferigi, mușchi și briofite. O gamă largă de ciuperci pot fi văzute ca pot licheni, în timp ce mamiferele, cum ar fi cocoșii, veverițele zburătoare și ciocanele abundă. Păsările care frecventează zona sunt migratoare și rezidente. Furnicile de tâmplar și alte insecte pot fi găsite pe copaci și printre păduri alături de broaște, broaște și salamandre.

Situat în centrul pustiului Opal Creek este o sală de clasă și laborator cu energie solară. Complet cu proiector, microscoape și resurse educaționale, acest spațiu este utilizat pentru programe și ateliere educaționale. Marfa Opal Creek poate fi găsită în clădirea Magazinului Companiei. Utilizat ca depozit de combustibil în 1950-uri, magazinul este amplasat pe traseul principal și vinde produse, cum ar fi genți de pânză, îmbrăcăminte, bandane și cărți poștale.

Programe și educație în desfășurare

Centrul Pădure Antic din Opal Creek oferă o serie de ateliere pentru toate vârstele, inclusiv programul pilot Expedițiile Opal Creek. Unic pentru centru, acest program vede excursii de backpacking de vară pentru persoanele cu vârsta între 10 și 18 pentru a învăța științele observaționale și abilitățile de călătorie în mediul forestier. Alte programe pentru copii includ programele Basecamp și Junior Basecamp pentru copiii de la 8 la 12. Atelierele pentru adulți sunt predate de experți locali în timpul primăverii și toamnei, iar subiectele variază sezonier. Atelierele familiale oferă o ședere comună în cabine și implică explorare ecologică pe lângă arte și meserii.

În ceea ce privește educația, centrul de partener cu Institutul Național de Medicină în aer liber al Liceului de Conducere pentru a oferi o mână de cursuri de medicină în sălbăticie, concepute pentru a pregăti și instrui profesioniști medicali și în aer liber, în situații de urgență, în care comunicațiile și resursele sunt disponibile.

721 NW 9th Ave, Portland, SAU 97209, Telefon: 503-892-2782

Mai multe lucruri de făcut în Portland