Lucruri De Făcut În Richmond, Va: Children’S Museum Of Richmond

Muzeul Copiilor din Richmond oferă activități practice și experiențe educaționale în patru locații din zona Richmond. Activitățile și exponatele muzeului se concentrează în jurul a trei teme principale, Play, Learn and Impact. Jocul se întâmplă în fiecare dintre cele patru locații, central (centrul Richmond), Chesterfield, Fredericksburg și Short Pump.

Peste expozițiile interactive 70 și educative oferă oportunități de învățare prin joc și rol de explorare. Exponatele includ Living Tree House, o expoziție de câmp și joacă la mai multe niveluri, care include animale vii, cum ar fi broaște țestoase, broaște și șoareci, și angajează atât mușchii, cât și mintea. Vaca Dairy este o vacă replică de dimensiuni naturale care poate fi mulsă, această expoziție este asociată cu expoziția Wegman's Grocery, unde copiii își pot duce căruțele printr-un magazin și pot face alegeri la cumpărături, care îi învață despre mâncare și nutriție. Silver Diner este o replică a mesei 1950 în care copiii se joacă cu abilități de organizare și secvențare. Water Play învață rezolvarea problemelor și abilitățile de matematică, deoarece bărcile mici își croiesc drum printr-un labirint de apă. Groapa Dino Dig este o versiune actualizată a cutiei de nisip, cu dinozauri pentru a descoperi sub nisip. Ferma de furnici este un labirint auto-regizat care plasează copiii într-o fermă de furnici cu dimensiuni de viață. Future Me permite copiilor să exploreze carierele prin utilizarea unui ecran tactil interactiv care să corespundă intereselor și obiectivelor personale. Grădina Copiilor este o grădină de legume ecologice în aer liber. Copiii învață să facă o legătură despre locul în care provine mâncarea lor și petrec timp în natură. Fiecare locație are un Book Nook unde copiii se pot bucura de timp liniștit și pot citi singuri sau pot asculta o poveste. Prin programul Book Bank, copiii pot lua acasă o carte la alegere pe an de la orice Carte Nook.

Istorie: Muzeul Copiilor din Richmond a început cu numele Richmond Children's Museum din 1977 când muzeului i s-a acordat posibilitatea de a închiria clădirea din Richmond's Navy Hill School, datorită permisiunii Consiliului școlar al orașului Richmond. Muzeul s-a deschis acolo în 1981 cu expoziția „Cutii, blocuri și planuri.” Aproape 20 ani mai târziu, în 2000, muzeul a deschis o nouă clădire de pătrat 44,000 pe West Broad Street, 6 de dimensiunea spațiului său original. Acum operează patru facilități în zona Richmond mai mare. În timp ce fiecare site are câteva exponate specifice locației, cele mai multe exponate pot fi găsite pe fiecare site.

Programe și educație în curs de desfășurare: Programele la CMoR au avut un impact pozitiv semnificativ în comunitate. Un parteneriat cu Universitatea Commonwealth din Virginia a implicat peste studenți absolvenți 26 care efectuează cercetări privind dezvoltarea copiilor la muzeu prin Laboratorul de viață al lui Seymour. Peste 48,000 cărți au fost donate comunităților subestimate prin intermediul programului Book Bank. Bursele și programele Acces pentru toate au oferit copiilor 10,000 intrare gratuită sau redusă. Nopți speciale pentru nevoi speciale este un program o dată pe lună care oferă intrare gratuită la muzeu și programare special adaptată familiilor copiilor cu nevoi speciale. Evenimentele deschise publicului includ anual „Crăciunul în iulie”, care include activități de artizanat, spectacole de muzică live și chiar „zăpadă” în curtea muzeului. Ziua Star Wars a inclus demonstrații de muzică live și dans realizate de studenți de la Academia Passion și lumini de balon-twister. Locațiile Central, Chesterfield și Short Pump oferă Tabere de vară tematice pe inginerie, știință sau Legos. „10 Minute Talks” este o serie de discuții scurte în care organizațiile comunitare sunt invitate să vorbească despre serviciile lor. Participanții trecuți au inclus Spitalul de Copii din Richmond în beneficiul vaccinurilor, Căminul Virginia pentru băieți și fete pe serviciile lor terapeutice și Connecting Hearts în Virginia, un non-profit pentru susținerea asistenței medicale. Discutiile 10 Minute sunt sponsorizate de Commonwealth Parenting, un partener al muzeului care oferă sprijin familiilor și abilități pentru îngrijitorii copiilor de toate vârstele. CMoR este disponibil pentru închiriere de facilități și petreceri de naștere. Excursii pe teren pot fi aranjate pentru copii la grădiniță până în clasa a treia. Toate excursiile pe teren se aliniază la Blocurile Fundației pentru Învățare, Standardele NAEYC și Standardele Virginia de Învățare. Pentru copiii aflați în grădiniță preșcolară sau de zi, CMoR aduce excursii pe teren în afara site-ului, cu programe de joc și învățare gândite cu grijă. Fundații pentru muzeu au inclus cursa de tricicluri Fredericksburg, Trikes for Tykes, clasicul de golf Birdies for Charity și Carniball anual Twilight.

2626 West Broad St. Richmond, VA 23220, Telefon: 804-474-7062

Mai multe lucruri de făcut în Richmond