Lucruri De Făcut În Sacramento, California: Fairytale Town

Inspirat de Disneyland, Fairytale Town este un parc interactiv nonprofit care promovează educația și creativitatea în rândul copiilor. Situat în Sacramento, California, Fairytale Town are peste 30 atracții care satisfac misiunea parcului de a promova educația și creativitatea în rândul copiilor.

1. Istorie


În toamna lui 1955, Junior League din Sacramento, CA, a instituit o inițiativă care ar crea Fairytale Town și ar acorda-o orașului Sacramento. Un an mai târziu, Friends of Fairytale Town, Inc. a fost creat pentru a acționa ca consiliu al consiliului pentru proiect. Friends of Fairytale Town, Inc. a strâns în jur de $ 82,000 pentru proiect și a construit Fairytale Town în următorii câțiva ani.

Pe 29 august, 1959 Town Fairytale Town a deschis în William Land Park. De atunci, parcul a fost extrem de popular și au avut loc mici renovări pentru a menține parcul modern.

2. atracţii


Farmer Brown's Barn prezintă animale care sunt din unele povești preferate ale copilului tău. Reperele includ; o tarantula pe nume Charlotte, un măgar pe nume Eeyore și trei șoareci orbi.

Cei trei purcelusi este o expoziție care prezintă trei porci vietnamezi care sunt la fel ca porcii din povestea Cei trei porci mici. Acești porci sunt adăpostiți în siguranță într-o casă de cărămidă, astfel încât vizitatorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la lupul care-și aruncă sau își aruncă casa în jos.

Cutii de povești sunt înființate în jurul orașului de poveste pentru a crea o experiență interactivă pentru vizitatori. Pentru a accesa toate casetele de povești, vizitatorii trebuie să achiziționeze cheia magică a casetei de povești de la Box Office sau din Cafeneaua Dish & Spoon ?. După ce vizitatorii au achiziționat cheia, o pot folosi pentru a debloca povești și melodii speciale în timp ce călătoresc de-a lungul parcului. Cea mai bună parte despre cheia cutiei magice a poveștii este că o poți lua cu tine și chiar să o folosești din nou când te întorci în Orașul de povești.

Antrenorul Cenusarei este o replică interactivă a antrenorului de dovleac care a transportat una dintre cele mai iubite prințese: Cenușăreasa. Această expoziție le permite copiilor să se cufunde în lumea Cenusarei și să acționeze ca și cum ar fi în drum spre o minge regală specială.

Micul motor That Could permite vizitatorilor să acționeze ca inginerul trenului sau pur și simplu pasager. Această expoziție interactivă permite vizitatorilor să afle și să realizeze aceleași caracteristici de gândire pozitivă pe care le-a făcut micul motor.

3. Oportunități educaționale


Una dintre cele mai mari misiuni ale orașului de basm este de a oferi copiilor o experiență distractivă și educativă. Deci, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Orașul de poveste are o mulțime de oportunități educaționale pentru copii. Copiii din clasele pre-K până la a X-a X-a a X-a au oportunitatea de a merge într-un tur cu clasa lor.

Tururile de clasă pot fi ghidate sau ghidate. Există, de asemenea, o opțiune în care un angajat special instruit din Orașul de poveste va consolida elevilor din curriculum-ul curent studenților la sfârșitul turului. Dacă orele nu pot ajunge în Fairytale Town, atunci Town Fairytale poate veni la ele. Prin programul de vizită la clasă din Fairytale Town, un reprezentant al orașului de poveste va aduce câteva animale de fermă într-o sală de clasă și va conduce o lecție interactivă.

În afară de oportunitățile educaționale bazate pe școală, Town Fairytale oferă copiilor o varietate de ateliere, tabere și programe de teatru. Unele dintre atelierele educaționale evidențiate includ; Barnyard Buddies, My Magic Plate și Grădină într-o mănușă. În timpul Barnyard Buddies, participanții se uită în spatele scenei la animalele din fermă din Fairytale Town. În ceea ce privește My Magic Plate, participanții sunt introduși în liniile directoare de bază ale USDA cu privire la modul de a duce o nutriție bună. Participanții află despre aceste orientări prin ilustrații și activități distractive. La sfârșitul programului, participanții au șansa de a-și face propria farfurie pentru a lua acasă, unde sunt încurajați să-și folosească noile obiceiuri alimentare sănătoase. În cele din urmă, Garden in a Glove îi învață pe participanți cum funcționează serele și de ce plantele sunt importante. După ce au aflat despre plante și sere, participanții ajung să își facă propria mini-seră într-o mănușă.

Una dintre taberele evidențiate de la Fairytale Town este Summer Fun Camp. Summer Fun Camp este o tabără de zi care este disponibilă pentru copii cu vârste între 4 și 9. Participanții vor avea șansa să asculte orele de poveste, să ia masa și să se odihnească, să participe la activități interactive și bazate pe curriculum și să exploreze alte aspecte ale orașului de povești.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Sacramento

3901 Land Park Dr, Sacramento, CA 95822, Telefon: 916-808-7462