Lucruri De Făcut În Salt Lake City, Ut: Grădina Red Butte

Grădina Red Butte este un arboretum oficial pe tot parcursul anului, situat în campusul Universității din Utah, în Salt Lake City. Situată pe peste 100 acri de peisaje curată, grădina botanică este cea mai mare de acest fel din Intermountain West și dispune de mai mult de 21 acri de grădini frumos îngrijite și întreținute și habitate horticole, precum și cinci mile de trasee de drumeție și poteci într-un zonă extinsă de o frumusețe deosebită. Renumită pentru numeroasele și impresionantele colecții de plante, o colecție premiată de narcise și bulbi înfloriți de primăvară, grădini de afișare, programe educaționale notabile axate pe faună și serii de concerte de vară în aer liber, Red Butte Garden este arboretul oficial al statului Utah și primește oaspeți de la 1985.

Misiunea Grădinii Red Butte este de a conecta oamenii cu biosferele și ecosistemele pământului, fauna și flora care trăiesc în ele și frumusețea peisajelor vii din jurul nostru. Viziunea Arboretumului este de a deveni o comunitate în care oamenii sunt inspirați să se educe cu privire la valoarea ecosistemelor noastre naturale și una care protejează, valorizează și înțelege lumea care este îmbogățită de plante.

Grădina Red Butte este un muzeu al plantelor vii care prezintă mai multe tipuri de colecții de plante, inclusiv un arboretum atât în ​​Grădina Red Butte, cât și în campusul Universității din Utah, o selecție ecologică de plante endemice din Utah și o colecție etnico-botanică cu plante care au un istoric de utilizare de către oameni. Există, de asemenea, o colecție geografică de plante care au o valoare horticolă din alte țări sau state care prospera în climatul Utah, o colecție de cercetare / conservare a speciilor amenințate, rare și pe cale de dispariție și o colecție taxonomică, reprezentând o varietate de specii și cultivare de taxe selectate.

Grădina Red Butte este deschisă tot timpul anului și oferă o serie de lucruri de făcut în fiecare sezon. În fiecare primăvară, grădina înflorește cu mai mult de becuri de primăvară 450,000 pentru a crea o tapiserie de flori luminoase de vară, narcise, tufișuri de liliac și o frumoasă colecție de meri de crab. Floral Walk și Grădina Trandafirilor sunt inundate cu culoare și parfumuri spectaculoase, în timp ce toamna și iarna văd migăile traseelor ​​de drumeție încremenite și curate pentru mersul pe jos și drumeții. Lucrurile de făcut în grădini de-a lungul anului includ rătăcirea și explorarea grădinilor, tururi private și de grup, distracție cu copiii din Grădina Copiilor, prinderea unui film sau un concert în nopțile calde de vară, drumeție pe unul dintre cei cinci mile de trasee în și în jurul grădinilor, picnic în grădina secretă sau relaxați-vă în curtea Four Seasons, care are scaune, mese și umbrele.

Amfiteatrul de la Red Butte Garden găzduiește o serie de spectacole în aer liber, din mai până în septembrie, de la proiecțiile Sundance Film Institute până la seriile de concerte în aer liber. Locul de capacitate 3,000 este situat pe poalele Munților Wasatch și oferă vederi frumoase ale peisajelor din jur ca fundal pentru spectacole. Amfiteatrul oferă locuri pentru gazon, care sunt ideale pentru picnicuri și există zone destinate vânzătorilor de produse alimentare și mărfurilor.

Educaţie

Grădina Red Butte oferă o varietate de programe educaționale și inițiative de informare a comunității pentru toate vârstele, inclusiv cursuri, prelegeri și evenimente. Programele de educație pentru adulți includ cursuri și ateliere de practică pentru grădină și natură, educație continuă și programe horticole în parteneriat cu Universitatea din Utah Învățare continuă Învățare continuă, containere pentru becuri de vară și ateliere de coroane de vacanță și o varietate de prelegeri pe tot parcursul anului.

Programele pentru tineret și familie includ Aventuri de grădină și cursuri de sâmbătă, care se concentrează pe arte și meserii și demonstrații pe care copiii le pot lua acasă. Programele includ Lil 'Buds pentru copii cu vârste 3-4, Ateliere Sprout House pentru copii cu vârste 5-12 și Tabere de vară pentru toate vârstele.

Grădina Red Butte este localizată în 300 Wakara Way în Salt Lake City și este deschisă publicului din ianuarie până în martie. Grădina oferă un cadru frumos pentru nunți, recepții și alte ocazii speciale, oferind un fundal uimitor pentru fotografii. Orangerie Richard K. Hemingway este deschis tot timpul anului și oferă un cadru interior superb pentru nunți, mese formale și evenimente open-house.

Înapoi la: Lucruri de făcut în Salt Lake City, cele mai bune lucruri de făcut în Utah

300 Wakara Way, Salt Lake City, UT 84108, Telefon: 801-585-0556, site-ul web