Lucruri De Făcut În San Diego: Parcul Balboa

Parcul Balboa din San Diego, California, este un parc din orașul 1,200-acre care împerechează spații deschise cu o serie de muzee și atracții. Șaptesprezece muzee și instituții culturale își au locuința în parc, unele fiind adăpostite în clădirile istorice renascentiste din stilul Renașterii Spaniei, care au înfățișat situl încă de la 1915.

Muzeele din Parcul Balboa includ Muzeul Aerului și Spațiului din San Diego, Institutul de Artă, Muzeul Auto, Muzeul Veteranilor, Muzeul Omului și Muzeul de Istorie Naturală, precum și WorldBeat Center, Mingei International Museum și Timken Museum of Art. Parcul găzduiește zece spații de artă spectacolă pentru o varietate de piese de teatru, muzicale, opere și multe altele și găzduiește Simfonia Tineretului din San Diego, Baletul Tineretului și Teatrul Junior. Aproape de grădinile amenajate 20 sunt dispersate pe teren și prezintă o varietate de flore. Există o grădină de cactus, care datează de la 1935, Grădina de plante native din California, Grădina de pace a copiilor EthnoBotany și Grădina Memorială a Veteranilor, printre altele. Botanical Building and Lily Pond este o atracție populară și are una dintre cele mai mari structuri de lath din lume, construită în 1915 și care adăpostește peste 2,100 plante. Alte atracții obligatorii din parc includ caruselul, construit în 1910, un rar tren miniatur, care funcționează și astăzi, și Grădina zoologică din San Diego. Grădina zoologică 100 acre este cea care adăpostește peste 3,000 specii de animale pe cale de dispariție și rare și este cunoscută la nivel mondial pentru habitatele sale naturale și vegetația luxuriantă. Parcul oferă o varietate de oportunități recreative. Există un teren de golf, un club de tenis, un velodrom pentru ciclism, un gazon, un disc-golf și o sală de sport municipală. Cinci trasee separate conduc vizitatorii la peste 65 mile de drumeții. Parcul găzduiește patru locuri de joacă și trei parcuri de câini off-lesa.

Istorie: Parcul Balboa a început în 1868 când 1,400 acri de teren au fost rezervate pentru a fi utilizate ca parc urban cu vedere în centrul orașului San Diego. Douăzeci de ani mai târziu, Kate Sessions a fost prima care a peisajat site-ul când a oferit orașului o donație de peste 100 copaci și arbuști în schimbul 32 acri pe care să-l folosească pentru pepiniera ei comercială. Orașul și-a conceput propriul plan director pentru dezvoltarea parcului în 1905, care a inclus adăugarea sistemelor de apă și a drumurilor. În 1915 numele Balboa Park a fost ales în onoarea exploratorului spaniol Vasco Nu? Ez de Balboa. Multe dintre structurile parcului au fost construite pentru expoziția 1915 – 1916 Panama-California, eveniment care comemorează deschiderea Canalului Panama. Clădirile în stil renascentist spaniol sunt un exemplu pentru prima dată când acest stil de arhitectură deosebit de decorat și flamant a fost folosit în Statele Unite.

Astăzi, aceste structuri adăpostesc multe dintre muzeele și programarea parcului. Elementele de peisaj construite pentru expoziția 1915 includ Lily Pond, Clădirea Botanică și smochinul Moreton Bay, care astăzi se află la o înălțime de peste 60. În 1916, Dr. Harry Wegeforth, un chirurg local și primul președinte al grădinii zoologice, a înființat Zoo din San Diego pentru al doilea an de expoziție. Muzeul de artă din San Diego a fost înființat în 1926, iar la scurt timp au venit Centrul de Istorie din San Diego (1928) și Muzeul de Istorie Naturală din San Diego (1933). Cel de-al doilea târg mondial, expoziția internațională 1935 California Pacific International, a introdus un alt boom al construcției în parc, cu adăugarea de Old Old Globe Theatre, Spanish Village Art Art Center și 1935 Gardens. La acest târg mondial Kate Sessions a câștigat titlul de „Mama Parcului Balboa” pentru rolul său în dezvoltarea și amenajarea parcului. De-a lungul 1960-urilor și 1970-urilor, au fost fondate mai multe muzee și centre științifice, iar parcul a revenit din două incendii devastatoare. Grădina japoneză a prieteniei, Muzeul Mingei și Institutul de artă din San Diego s-au mutat în parc în 1990s. În 2000-urile parcului s-a inaugurat în noul mileniu cu Expo 2000, un nod din ultimele două expuneri formative ale parcului.

Programe și educație în curs de desfășurare: Parcul oferă o serie de modalități prin care să explorezi și să înveți mai multe despre caracteristicile parcului, iar muzeele și alte atracții din parc au fiecare ofertele proprii. Tururi de o oră cu gardienii parcului discută istoria parcului și educă oaspeții cu privire la botanica și arhitectura parcului. Pentru o experiență mai aprofundată a clădirilor parcului, Turul istoric arhitectural este oferit o dată pe lună. Tururile din clădirea botanică învață despre istoria clădirii și despre faimosul expert begonia din spatele fondării sale. Un tur audio audio-ghidat de 90 minute începe în centrul vizitatorilor parcului. Mai multe grupuri de dans independente oferă clase în parc, variind de la swing până la vals până la samba.

1549 El Prado, San Diego, CA 92101

Mai multe lucruri de făcut în San Diego