Lucruri De Făcut În San Jose, California: The Museum Museum Of Innovation

Muzeul tehnic de inovație din San Jose, California oferă experiență interactivă prietenoasă cu familia, axată în știință și tehnologie pentru oameni de toate vârstele și a primit o medalie națională pentru muzee și bibliotecă din 2015. Acest premiu este cea mai mare onoare pe care un muzeu din Statele Unite le-a putut acorda.

Istorie

Ideea pentru Muzeul Tehnic al Inovației a venit de la Liga de juniori de la Palo Alto din 1978, cu Liga Junioră din San Jose, care s-a alăturat colaborării la puțin timp după aceea. Garajul s-a deschis în 1990 în fostul centru de convenții din centrul orașului San Jose și a devenit o resursă educațională în știință și tehnologie pentru copii și familii. În 1998, instalația s-a mutat într-o instalație de pătrat 132,000 și a devenit The Tech Museum of Innovation.

Muzeul găzduiește anual vizitatori 500,000 și lucrează cu programe de renume internațional pentru a face știința și tehnologia accesibile tuturor. Muzeul este deschis zilnic de la 10am-5pm și este închis doar de Ziua Recunoștinței și de Ziua Crăciunului.

Exponatele

Galeriile Tech oferă experiență interactivă care explorează progresul tehnologic, istoria și inovația. Exponatele se pot schimba regulat făcând fiecare vizită la muzeu unică.

Bio Design Studio- Acest studio se concentrează asupra modului în care biologia și tehnologia au devenit integrate și este pregătit pentru a propulsa inovația viitoare. Exponatele de aici sunt interactive și sunt abordate în timp ce educația în biologie sintetică și DIY, bioinginerie și design biologic.

Măsurarea corpului- Tehnologia care se poartă permite vizitatorilor o șansă de a arunca o privire în sine fizic și emoțional în timp ce explorează propriile valori ale corpului și tehnici de îngrijire a sănătății care avansează înțelegerea biologică și bunăstarea mentală. Expozițiile sunt menite să inspire vizitatorii să-și îmbunătățească sănătatea.

Cyber ​​Detective- Prima expoziție din SUA pentru educarea vizitatorilor în ceea ce privește siguranța internetului, criminalitatea asociată activităților online și securitatea internetului. Această expoziție este cea mai potrivită pentru copii peste 12.

Galerie de explorare- Una dintre cele mai populare exponate, vizitatorii pot explora fenomene ale pământului, cum ar fi cutremurele și pot experimenta lipsa de greutate de a fi în spațiul exterior.

Inovarea în îngrijirea sănătății-Aflați despre cum un câine poate desprinde cancerul, diagnostica de la distanță condițiile medicale, poate găsi noi modalități de a aduce apa în țările în curs de dezvoltare, să experimenteze noi materiale și să creeze constrângeri și să învețe despre vaccinuri, nanotehnologie și tipărire 3D.

Reboot Reality- Această nouă expoziție aduce tehnologie digitală în laborator prin companii și cercetători virtuali, augmentați și cu realitate mixtă. Această expoziție permite vizitatorilor să creeze artă virtuală 3D, să exploreze alte lumi și să experimenteze o poveste într-un mod cu totul nou.

Roboți sociali- Construiește-ți propriul robot în timp ce vizitează această expoziție care permite oaspeților să utilizeze tehnologie altfel inaccesibilă pentru majoritatea oamenilor.

Studioul tehnic- Un spațiu de colaborare utilizat pentru rezolvarea problemelor experiențelor STEAM și proiectarea tehnologiei, cum ar fi mașinile cu vânt, care vor scoate inovația în toate vârstele.

Oportunități de educație

În timp ce galeriile și laboratoarele sunt pline de educație în știință și tehnologie, The Tech oferă, de asemenea, ateliere și scădere în activități pentru a spori experiența de învățare. Atelierele și programele de activități pot fi găsite online. Se recomandă înregistrarea în avans pentru ateliere, deoarece se completează rapid. Reducerea activităților poate fi găsită în Tech Studio și Atrium și este gratuită cu admitere generală la The Tech.

Institutul Bowers- Această resursă pentru educatori permite cadrelor didactice accesul la resurse online și un program intensiv de mai mulți ani care își va dezvolta abilitățile în învățarea provocării de proiectare și a curriculumului didactic STEM.

Excursii- Studenții de la K-12 se pot bucura de excursii pe teren la The Tech, cu școli cu titlul unu din California, care primesc intrare gratuită. Studenții pot explora galeriile, laboratoarele și pot urmări o producție în Teatrul IMAX. Rezervarea unei excursii pe teren se poate face online.

Provocarea tehnică- Acest eveniment anual invită elevii din clasele 4-12 să rezolve o problemă din lumea reală folosind inginerie. Proiectele sunt colaborative, iar echipele petrec luni întregi proiectându-și proiectele care sunt prezentate într-o vitrină de weekend în aprilie, unde trebuie să își arate soluția în acțiune. Judecătorii sunt prezenți și se acordă premii.

Cercetase- Muzeul oferă oportunități pentru fetele cercetașilor de la brânzi până la cadeți pentru a câștiga ecusoane în timp ce participă la expozițiile și programarea The Tech. Programele de ecusoane sunt limitate la participanții 25 și trebuie să aibă minimum fete 10.

Teatrul IMAX- Teatrul IMAX oferă filme educaționale axate pe știință, tehnologie și biologie. Fiecare film are 45 minute lungi, cu un program și detalii despre filmele disponibile on-line și în Muzeul Tehnic.

Tabara de vara- Tehnica oferă anual tabere de vară pentru clasele 4-8, unde participanții vor explora subiecte din lumea reală cu educatori profesioniști. Înregistrarea este limitată; cu toate acestea, sunt oferite clase 18.

201 South Market Street, San Jose, California, 95113, site-ul web, Telefon: 408-294-8324

Mai multe lucruri de făcut în San Jose