Lucruri De Făcut În Toronto, Canada: Ripley’S Aquarium Of Canada

Situat în Toronto, Canada, Ripley’s Aquarium of Canada își propune să păstreze, să educe și să inspire vizitatori de toate vârstele, oferind în același timp distracție și distracție. Există mai mult de creaturi acvatice și subacvatice 16,000 pentru descoperirea vizitatorilor. Există, de asemenea, galerii interactive și hands-on, care sunt sigur că vor crea amintiri care durează o viață.

Istoric:

Acvariul din Canada al Ripley, situat în Toronto, este unul dintre cele trei acvarii deținute de Ripley Entertainment. Acvariul urma să fie construit inițial în Niagara Falls în 2004, dar odată cu relocarea Ripley Entertainment în Toronto în 2007, planul a fost schimbat. Construcția pe acvariu a început în 2011 și a fost deschisă oficial în toamna lui 2013.

În prezent, există galerii specializate de sare și apă dulce 10 care conțin un total de 1.5 milioane de galoane de apă și mai mult de creaturi vii 16,000.

Galerii:

Apele canadiene: Această galerie prezintă 17 habitate subacvatice curate special, care evidențiază diversitatea marilor lacuri și mări din Canada. Aceste exponate totalizează mai mult de 665,000 litri de apă! Această galerie găzduiește basul largemouth, caracatița pacifică uriașă și anghila lupului.

Curcubeu curcubeu: Această galerie prezintă mai mult de specii de pești 100 care trăiesc în apele tropicale și colorate din Oceanul Indo-Pacific. Există recifele frumoase acoperite cu școli mari de pești exotici, inclusiv peștele de declanșare Picasso, îngerul împăratului și peștele de chirurg unicorn.

Laguna periculoasă: Această galerie permite vizitatorilor să stea pe o pasarelă mișcătoare care îi deschide printr-o cupolă mare de sticlă plină cu peste 2.5 milioane litri de apă. Unele dintre cele mai temătoare animale din ocean locuiesc în această galerie, inclusiv rechini de ciocan, rechini de tigru de nisip și raze înțepătoare.

Centrul de descoperire: Vizitatorii se pot uda mâinile la această expoziție interactivă. Treciți-vă aproape și personal cu niște pești de clovn, jucați-vă cu crabi de potcoavă la bazinul tactil și explorați submarinul de cercetare. Fosilele vii sunt punctul culminant al acestei galerii, iar vizitatorii pot deține și experimenta aceste frumuseți rare.

Galeria: Această galerie afișează specii rare și delicate din toată lumea. Există nouă exponate atât cu creaturi de apă dulce cât și cu apă sărată, inclusiv coralul viu. Creaturi precum peștele-leu roșu, balaurul mării plin de ciudă și anghilă electrică toate numesc această expoziție acasă.

Swarm: Nature by Numbers: O mulțime de specii călătoresc în roiuri mari, inclusiv meduze, crabi de Halloween și peștișor de corali. La această galerie se întâlnesc mai mult de 1000 creaturi subacvatice.

Ray Bay: Vizitatorii pot explora această galerie și pot asista la frumusețea și harul puternicului stingray. Există zeci de raze în această galerie și de două ori pe zi, vizitatorii pot chiar să-i privească cum se hrănesc chiar din mâinile scafandrului. Vizitatorii pot chiar să se îndrepte spre partea de sus a galeriei sau Galeria Shoreline și să ajungă chiar lângă raze!

Planet Jellies: Această galerie este plină cu sute de jeleuri care înconjoară vizitatori din toate părțile! Galeria uriașă este iluminată din spate cu o caracteristică de schimbare a culorilor și este sigur că va fascina vizitatorii de toate vârstele. Jeleuri precum jeleul de lună, jeleul cu susul în jos și jeleul localizat numesc această galerie acasă.

Sisteme de asistență pe viață: Această galerie prezintă efortul necesar pentru ca galeriile să funcționeze și animalele fericite. Această galerie unică din spatele scenei educă vizitatorii cu privire la calitatea apei, condiții și eforturi de hrănire.

Galeria Shoreline: Această galerie permite vizitatorilor să intre în apă cu raze înțepătoare sau doar să le animalele de companie din partea de sus a galeriei. Tot felul de înțepături și rechini înoată în jurul valorii de așteptarea atingerii prietenoase a oaspeților.

Programe și educație:

Există o mare varietate de programe educative distractive și educaționale la acvariul din Ripley din Canada, inclusiv tabere și cluburi pentru copii de toate vârstele, cursuri pentru adulți, posibilitatea de a acționa ca acvariu pentru o zi, spectacole de scufundări zilnice, experiențe interactive și discuții acvariste. .

Există, de asemenea, o mulțime de resurse pentru profesori, inclusiv excursii pe teren și savanți pe mare. Grupurile mari pot programa, de asemenea, tururi specializate și evenimente pentru a face vizita lor în acvariu în plus specială.

Pentru mai multe informații despre cum să programați tururi specializate sau participați la un eveniment interesant, vă rugăm să vizitați site-ul web al Aquarium-ului.

Programe de conservare:

Acvariul din Canada Ripley participă la multe activități de conversație, inclusiv curățarea țărmurilor și o mare varietate de programe de conservare a animalelor, a recifului de corali și a marilor lacuri. Pentru mai multe informații despre cum să vă implicați cu aceste programe, vizitați site-ul web al Acvariului.

Informații suplimentare:

Ripley's Aquarium of Canada, 288 Bremner Boulevard, Toronto, ON M5V 3L9 CANADA, Telefon: 647-351-3474

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Toronto, Canada