Lucruri De Făcut În Utah: Muzeul Park City

Situat în Park City, Utah, Muzeul Park City își propune să păstreze, să protejeze și să promoveze patrimoniul bogat din Park City, Utah. Vizitatorii se pot aștepta să găsească un muzeu de clasă mondială dedicat să ofere comunității expoziții antrenante și distractive, precum și multe programe educaționale minunate.

Istorie

Muzeul Park City a făcut parte integrantă din cartierul istoric din Park City și din centrul său din strada principală. Societatea istorică Park City a fost fondată în 1981 de două femei: o artistă angajată pentru proiectarea primei expoziții, Patricia Smith, și un membru proeminent al consiliului municipal, Tina Lewis.

Expoziția singură a fost cunoscută sub numele de „Centennial Exhibit” și, deși la început, muzeul a avut doar un simplu membru 15 care a susținut membrii, expoziția a devenit un succes. Muzeul a fost mutat într-un spațiu de expoziție permanent situat chiar pe Main Street în 1984 după fuziunea Societății Istorice și a tabloului Muzeului.

În timpul Jocurilor Olimpice de iarnă 2002, Muzeul Park City a salutat mai mult de vizitatori 25,000 într-o perioadă scurtă de zile 10. După aceea, Muzeul și-ar putea permite renovările și extinderile necesare.

Muzeul Park City, recent renovat, și-a deschis porțile în octombrie 2009 și până în prezent, muzeul prezintă cu mândrie expoziții de talie mondială și programe extrem de educative. De la înființarea muzeului, mai mult de 1.6 milioane de vizitatori au trecut prin ușile sale, iar apartenența sa s-a ridicat cu cerul la mai mult de membrii 500.

Clădirea în care este găzduit muzeul a fost Primăria, care a fost construită inițial în 1885 pentru doar $ 6,400. În această perioadă, Main Street a fost o parte înfloritoare și plină de viață din Park City și, deși un incendiu a distrus cea mai mare parte a clădirii din 1898, aceasta a fost repede reconstruită.

Multe afaceri locale și repere istorice au venit și au plecat de atunci, dar Biblioteca City Park a fost adăugată la clădirea din 1982 și a rămas acolo de atunci. Există acum și un magazin de muzeu unde membrii întregii familii își pot comemora vizita.

Expoziții permanente

Din jurul lumii: Această expoziție prezintă Kimball Stagecoach, o autostradă istorică care transporta atât poștă cât și oameni în Park City. Oaspeții se pot urca la bord și pot simți cum a fost să mergi pe un autobuz de scară din istoria frontierei vestice.

Mega Mine & Days of Ore: Această expoziție prezintă o mină Mega Mină din secolul 19th, unde oaspeții pot examina o structură înaltă cu două etaje asemănătoare cu ceea ce a fost să fie un miner în această perioadă. Oaspeții vor afla despre procesul minier, luptele și provocările cu care s-au confruntat minerii și vor afla totul despre echipamentele miniere.

Teatrul de metrou Skier: Această expoziție prezintă una dintre mașinile originale de la singura și „Skier Metrou”. Această metrou a fost importantă pentru trecerea din Park City într-un oraș de schi dintr-un oraș minier.

Temnița: închisoarea teritorială din Park City: Această expoziție permite oaspeților să viziteze temnița teritorială, care este găzduită în subsolul muzeului. Vor fi ghiduri ghidate unde oaspeții pot afla despre cei mai căutați și periculoși criminali din Park City.

Muckers și milionari: Această expoziție spune povestea uriașului decalaj dintre cei din oraș care și-au făcut traiul foarte mic muncind în mine și cei care au făcut milioane și au locuit în apropiere de Salt Lake City. Diferența dintre aceste două grupuri a reprezentat o parte majoră a modelării Park City în ceea ce este astăzi.

Locuind în Park City: Această expoziție permite oaspeților să facă pasul înapoi în timp și să experimenteze cum a fost să trăiești și să lucrezi în Park City mai mult decât acum 100 ani. Camerele păstrate cu meticulozitate oferă redări istorice exacte ale oficiului poștal local, al pieței și al companiei de telefonie.

Discuție la bar: Această expoziție prezintă un salon local precis din punct de vedere istoric în care vizitatorii pot bea și asculta povești despre vremurile vechi.

Camion de pompieri 1926: Această expoziție prezintă un camion de pompieri retras din Park City. Camionul a fost construit personalizat de Dodge Brothers în 1926 și în prezent locuiește în casa sa inițială - 191 Fire Tower.

Marele Foc al 1898: Această expoziție prezintă povestea Marelui Foc al 1898.

Galeria Tozer: Această expoziție reprezintă mai mult de 1,000 metri pătrați de spațiu rotativ de expoziție, cu vitrine o mare varietate de lucrări de artă, expoziții de călătorie și expoziții pentru copii.

Evenimente anuale

Există câteva evenimente grozave găzduite la muzeul Park City în fiecare an, inclusiv Tur istoric acasă unde un ghid turistic va duce un grup de vizitatori în jurul Park City pentru a vedea unele dintre cele mai interesante și frumoase case istorice.

Există, de asemenea, tururi de mers pe Main Street cu un ghid turistic care va angaja vizitatorii cu povești despre strada istorică. Tururile sunt de luni până vineri, în timpul verii, începând cu 2 pm

Există, de asemenea, tot felul de drumeții, petreceri, serii de cursuri și chiar excursii ghidate prin schiuri. Asigurați-vă că consultați pagina evenimentelor de pe site-ul Muzeului Park City pentru o listă completă a evenimentelor anuale și pentru informații despre modul de înscriere.

Programe și educație

Există o mare varietate de programe educaționale distractive și antrenante pentru vizitatorii de toate vârstele. De la programe școlare, tururi muzeale, evenimente de cercetare și grupuri de tineret, prezentări de istorie, la o mare varietate de resurse pentru profesori, există ceva pentru toată lumea.

Informații suplimentare:

Muzeul Park City, strada principală 528, PO Box 555, Park City, Utah 84060, telefon: 435-649-7457

Mai multe lucruri de făcut în Utah