Lucruri De Făcut În Plaja Virginia: Parcul Fals Al Statului Cape

Situat între Oceanul Atlantic și Back Bay, False Cape State Park este una dintre puținele zone nedezvoltate rămase de-a lungul Coastei Atlantice. Fostul cămin al americanilor autohtoni, al unei stații de pază de coastă și a comunității istorice din Wash Woods, parcul de stat aduce un omagiu oamenilor rezistenți care și-au câștigat viața din ocean. În False Cape există numeroase oportunități de a experimenta și de a descoperi natura într-un cadru primitiv, unic.

Parcul și-a luat numele datorită faptului că poate fi confundat cu ușurință în capul Henry Henry, care este de fapt situat la intrarea golfului Chesapeake la aproximativ douăzeci de mile nord, de la ocean. Această impresie înșelătoare ar atrage bărcile și navele care căutau Capul Henry în apele sale puțin adânci, determinând ca aceste bărci să se încrunte. Istoria comunității Wash Woods, care este acum abandonată, a fost creată de supraviețuitorii naufragiului în secolele al XVI-lea și la începutul secolului al XVII-lea.

Centrul de educație ecologică Wash Woods din Parcul de stat False Cape este convertit în club de vânătoare. În 2002, zonele nedezvoltate ale parcului au fost denumite ca zona de păstrare a zonei naturale a capului fals. La capătul de sud al parcului se află un monument cu „N Ca” pe o parte și „Va”. Pe de altă parte. Chiar dacă monumentul prezintă data „AD 1728” în vârf, este mai probabil să fi fost stabilit în 1887 când s-a examinat din nou limita celor două state, având în vedere că granița inițială a fost marcată de un simplu post de cedru. 1728 a fost momentul în care s-a examinat prima dată frontiera actuală.

Cei care vizitează False Cape State Park ar trebui să se asigure că sunt pregătiți pentru diverse condiții meteorologice. Vizitatorii ar trebui să-și amintească să aducă repelente pentru insecte, protecție solară și multă apă potabilă. La parc se poate ajunge doar cu mersul pe jos, cu transportul pe plajă, cu bicicleta, cu barca sau cu tramvaiul. Nu există acces pentru vehicule publice. De la începutul lunii aprilie până la sfârșitul lunii octombrie, transportul cu tramvaiul este asigurat prin Refugiul Național pentru Faună Salbatică Back Bay, unde vizitatorii vor trebui să plătească o taxă de intrare. De la începutul lunii noiembrie până la sfârșitul lunii martie, vizitatorii pot accesa False Cape cu barca, cu bicicleta sau drumeții de-a lungul țărmului sau prin Terra-Gator, transportatorul pe plajă al parcului. Cei care doresc să acceseze parcul prin intermediul transportatorului pe plajă pot apela pentru a face o rezervare.

La False Cape State Park sunt oferite excursii cu caiac ghidate, programe de interpretare, trasee pentru biciclete, trasee de drumeție, camping primitiv și șase mile de o plajă cu nisip cu nisip și cu nisip. Cinci trasee autoguidate, trasee de drumeție, trasee și trasee pentru biciclete pot fi găsite în întregul parc. Aceste trasee, inclusiv traseul interpretativ autoguidat al Barbour Hill, totalizează o distanță de 15.3 miles. Traseele sunt un mod ideal pentru vizitatorii de a explora natura parcului.

Locația False Cape pe un scuipat de barieră oferă vizitatorilor oportunități de a vedea golful, mlaștinile, mlaștinile împădurite, pădurile de pin și stejar maritim, dunele și plajele toate într-o singură vizită. În timp ce există o plajă în parc, nu există zone destinate înotului. Barcile cu motor sunt permise în parc, precum și apa sărată și pescuitul cu apă dulce, atât timp cât vizitatorii dețin o licență de pescuit valabilă pentru Virginia.

4001 Sandpiper Road, Virginia Beach, Virginia, Telefon: 757-426-7128

Mai multe lucruri de făcut în Virginia Beach