Lucruri De Făcut La Washington, DC: Lincoln Memorial

Memorialul Lincoln se află la extremitatea vestică a mall-ului național din Washington, DC, cu vedere la bazinul reflectorizant. Memorialul, inspirat de Partenonul din Grecia, a fost proiectat de arhitectul Henry Bacon. La 190 metri lungime și 120 picioare în lățime, este printre cele mai mari dintre monumentele memoriale din National Mall.

Coloanele Dorice 38 care acoperă faza memorialului reprezintă stările 36 ale Uniunii în momentul morții lui Lincoln. Deasupra coloanelor se află o friză pe care sunt înscrise stările 36 și datele la care au devenit membri ai Uniunii. Un pas în sus este friza de mansardă, pe care sunt înscrise statele 48 care au alcătuit Uniunea în momentul dedicării memorialului în 1922. Fiecare sculptură ornamentală de pe ambele frize a fost completată de Ernest C Bairstow, un sculptor din Washington, DC. Lincoln Steps care duce până la pomenitul de la marginea bazinului reflectorizant este flancat de două contraforturi, fiecare care sprijină trepieduri înălțime 11-picior sculptate din marmură roz Tennessee.

Interiorul pomenirii este împărțit în camerele nord, sud și central. Rândurile de coloane ionice împart camerele una de cealaltă. Camera de nord găzduiește o inscripție sculptată a celei de-a doua Adrese inaugurale a Lincoln și Mural Unity, reprezentând fraternitatea, caritatea și unificarea Nordului și Sudului după războiul civil. Camera de sud prezintă Vitralul Adresa și Emanciparea Murală, reprezentând emanciparea sclavilor, libertate și libertate. Sculptorul Evelyn Beatrice Longman a sculptat atât inscripțiile cât și ornamentația din jurul lor. Muralele de deasupra inscripțiilor din camerele de nord și sud reprezintă principalii conducători ai vieții lui Lincoln. Aceste picturi mai mari decât viața au fost create de artistul Jules Guerin.

În camera centrală, vizitatorii văd marea statuie solitară din Lincoln. El stă în contemplație. Statuia a fost proiectată de Daniel Chester francez și a avut nevoie de patru ani pentru a fi construită, sculptată de frații Piccirilli. În spatele Lincoln este un epitaf sculptat scris de Royal Cortissoz. Cortissoz a fost un editorialist, autor și conferențiar din New York Herald Tribune, dar, printre toate lucrările pe care le-a făcut, consideră omagiul simplu, dar clar, lui Lincoln cea mai mare lucrare a sa.

Diferitele pietre folosite pe întregul monument, granitul din Massachusetts, marmura din Tennessee, Georgia, Colorado și Alabama și calcarul Indiana au fost alese în mod intenționat pentru a reprezenta unirea națiunii după Războiul Civil.

Istorie: Asociația Monumentelor Lincoln a fost încorporată în 1867, la doar doi ani de la asasinarea președintelui american 16th, Abraham Lincoln. Cu toate acestea, planurile de a construi un monument nu au strâns niciodată fonduri suficiente. În cele din urmă, în 1910, a fost aprobat un proiect de lege care a permis planificarea unui monument important pentru Lincoln să înceapă cu seriozitate. Construcția a început proiectul în 1914 și, deși a încetinit prin primul război mondial, monumentul a fost finalizat în 1922. Robert Todd Lincoln, singurul fiu supraviețuitor al lui Lincoln, care era 78 la acea vreme, a participat la dedicație. Memorialul a căpătat o importanță deosebită în cadrul Mișcării pentru Drepturile Civile. 1963, motivele de pomenire au fost site-ul martiei de la Washington pentru locuri de muncă și libertate, un eveniment de impact al mișcării americane pentru drepturile civile

Pașii Lincoln care au dus la memorial au fost site-ul unora dintre cele mai importante discursuri istorice din istoria Statelor Unite, inclusiv site-ul podiumului de la Dr. Martin Luther King Jr. Am un vis vorbire. Astăzi, 6 milioane de oameni vizitează Memorialul Lincoln anual.

Programe și educație în curs: Ranger-urile parcului sunt disponibile între 9: 30am și 10: 00pm pentru a răspunde la întrebări despre memorial și parcul național asociat. Discuțiile Ranger se întâlnesc adesea la Memorialul Lincoln. Aceste discuții gratuite au loc în camera centrală. Subiecte recente includ Războiul Civil, Baseball, Lincoln și Blossoms, care discută legătura baseball-ului cu Războiul Civil, precum și subiecți precum președintele Lincoln și un soldat japonez din 1870s.

Ce este în apropiere: vizitatorii la Lincoln Memorial ar fi interesați să accepte toate site-urile pe care National Mall și Parks Memorial trebuie să le ofere. Printre aceștia sunt incluși Memorialul Veteranului din Al Doilea Război Mondial, Memorialul Veteranului din Războiul din Coreea, Memorialul Martin Luther King Jr și Memorialul Thomas Jefferson.

Înapoi la: Lucruri de făcut în Washington, DC

900 Ohio Drive SW Washington, DC 20024, Telefon: 202-426-6841