Lucruri De Făcut În Wilmington, Nc: Serpentarium Cape Fear

Cape Fear Serpentarium este o instalație interioară de reptile rare situată în centrul Wilmington, Carolina de Nord. Serpentariul își are originea în 2001 sub îngrijirea herpetologului Dean Ripa, care este încă director și proprietar până în prezent. Clădirea în sine este compusă dintr-un spațiu de pătrat 10,000, iar șantierul a fost pe terenul vechii lucrări de fier din Wilmington. În interior, există afișaje 54 construite de designeri de la Hollywood și sunt considerate cele mai mari de acest fel la nivel internațional. Ecranele au fost concepute pentru a imita habitatele reale în care animalele ar trăi în sălbăticie. Privind prin fronturile de sticlă, vizitatorii pot asista la furaje în direct, împerechere și chiar luptă.

Speciile găsite în serpentarium vin sub formă de specii 80 din reptile atât indigene cât și exotice. În orice moment, există în jur de animale 150 care sunt afișate. Animalele din exponatele principale sunt crocodili uriași, constrictoare uriașe, șopârlele și dragonii exotici și șerpi veninoși periculoși și rari. Considerată a fi una dintre cele mai recunoscute și extinse colecții de reptile din lume, serpentariumul a fost condus de cunoștințele experte ale lui Dean Ripa, care studiază reptilele cu accent pe șerpi de peste 20 ani. Dl Ripa a apărut pe Discovery TV și Animal Planet, printre altele, și a scris lucrări academice despre reptile în trecut. Serpentarium este deschis toată săptămâna, cu ore limitate, care pot varia în fiecare sezon și acceptă doar bani pentru admitere.

Exponatele

Exponatele sunt împărțite în specii și în cadrul acestora, tipuri de specii. Există patru exponate principale cu afișaje 54. Vizitatorii pot vedea o broască țestoasă de aligator de apă dulce, care este cea mai mare specie de broască țestoasă din lume. Broasca testoasa este cunoscuta sub numele de Chomp si in timpul hranirilor live isi prezinta puternica actiune a maxilarului in timp ce preia alimentele. Alte animale din afara exponatelor principale sunt o serie de insecte și o tarrantulă.

Expunerea de constrictoare / non-veninoase este alcătuită din golfuri 5 cu constrictoare gigant găzduite în ele. Vizitatorii pot vedea o anaconda uriașă care are în jur de 35 ani și una dintre cele mai vechi din lume. Alți constricțiori sunt pitoanele reticulate, care sunt cei mai lungi șerpi din lume, la o lungime de 30 ft. Pitoanele reticulate au fost cunoscute pentru a înghiți oameni întregi, deoarece domnul Ripa va detalia dacă se face un tur cu el. În timpul hrănirii, vizitatorii pot acoperi constricții în timp ce își înfășoară corpul în jurul pradei.

În cadrul exponatului Crocodililor se află habitatele 3 mari și complet echipate cu specii de crocodil 3. În interior, unele dintre animalele pe care vizitatorii le pot vedea sunt crocodilul de apă sărată uriaș, numit Bubble Boy și un crocodil mortal de nil, o rasă care este infamă pentru mâncarea oamenilor din Africa, Asia de Sud-Est și SUA. De asemenea, în această secțiune se află crocodilul siamez . Habitatele conțin peisaje stâncoase, viață a plantelor și apă pentru ca crocodilii să înoate și să se odihnească. Dacă vizitatorii sunt prezenți în timpul hrănirii, pot urmări crocodilii sărind în sus pentru a-și smulge prada cu fălcile care sunt cele mai puternice din orice specie de animale din lume. .

O altă expoziție este expoziția Marșele șopârle și dragoni. Această expoziție are golfuri care adăpostesc mai multe specii exotice și mari de șopârlă. În cadrul incintelor de stil tropical se află un teren stâncos cu aspect realist, viața plantelor și scoarță. Vizitatorii pot vedea monitorul savanei, monitorul gâtului negru, tegu argentinian și iguană verde în timp ce dorm, mănâncă, se hrănesc și își explorează habitatele.

În Expoziția veninoasă, vizitatorii pot găsi 40 diferite specii de șarpe. Unul dintre cele mai notabile este cobra 15ft king cu suficientă otravă pentru a ucide un elefant. Vizitatorii vor găsi, de asemenea, mambasuri, zmeură, vipere și altele. Domnul Ripa a făcut faimoși șarpe bushmaster în captivitate pentru prima dată în record la serpentarium. De asemenea, a crescut un bushmaster hibrid care a adus la viață o specie dispărută după milioane de ani. Vizitatorii pot vedea, de asemenea, ciocănitul broască țestoasă, care este cea mai mare specie de broască țestoasă din lume. În timpul alimentațiilor live, Chomp își prezintă limba și acțiunea puternică a maxilarului în timp ce preia mâncarea.

Programe și educație în desfășurare

Pentru educatori, serpentariul oferă „Zile de apreciere a cadrelor didactice” speciale, unde pot intra fără să plătească taxa de admitere. Informații despre aceasta se găsesc la coordonatorul educațional. O mulțime de planuri de lecție, meserii și resurse educaționale descărcabile pot fi descărcate și de pe site-ul web. Ghiduri sunt disponibile pentru tururi rezervate pentru adulți și copii.

Înapoi la: Wilmington, NC

20I St, Wilmington, NC 28401, Telefon: 910-762-1669