Lucruri De Făcut: Pacific Grove Museum Of Natural History

Situat la doar blocuri de plajă și acvariu, Muzeul de Istorie Naturală Pacific Grove din centrul Pacific Grove, California oferă oaspeților de toate vârstele un aspect divers și interesant asupra mediului local. Concentrându-se pe mai multe unghiuri diferite, de la animale sălbatice la geologie, vizitatorii vor veni după ce au aflat multe fapte amuzante despre această zonă a statului.

Istorie

Muzeul și-a deschis inițial porțile în 1883, ca unul dintre primele muzee de istorie naturală din Statele Unite. Printre mai puțin de 5% din muzeele de acest tip au obținut o acreditare specială și au deținut această acreditare de peste 40 ani. Misiunea muzeului este de a inspira administrarea, descoperirea și mirarea lumii naturale la toți oaspeții. Ei speră să continue să crească și să inspire pentru multe generații viitoare.

Expozitii permanente

În timp ce, de asemenea, afișează o varietate de expoziții sezoniere, temporare și rotative, nucleul muzeului de istorie naturală este exponatele și colecțiile permanente.

? Păsări (din județul Monterey)- Un fapt mai puțin cunoscut despre această zonă a Californiei este faptul că este una dintre cele cinci zone de top din întreaga Statele Unite pentru a observa unele păsări, deoarece prezintă o populație diversă atât de păsări migratoare, cât și rezidente. Această expoziție afișează peste 290 diferite specii de păsări cu mai multe afișaje montate pe 400. De asemenea, prezintă rara Pasagerul Porumbel, o specie de păsări dispărută, care este afișată doar în diferite muzee 30.

? Galeria Monarch - Această expoziție îi face pe oaspeți pe tot parcursul ciclului anual al frumosului monarh vestic, un fluture care migrează în Coasta Centrală a Californiei în timpul iernii. Dispunând de exemplare montate, videoclipuri, artefacte și câteva zone hands-on, Galeria Monarch este distractivă, dar și educativă.

? Galerie Biodiversitate - Zona Pacific Grove este binecunoscută pentru biodiversitatea sa datorită unei varietăți de factori, inclusiv vremea, geologia locală și curenții oceanici. Expozițiile îi ajută pe oaspeți să vadă frumusețea printr-o varietate de diorame și experiențe practice. De asemenea, intră în detalii despre diferențele dintre prădători și pradă, cum și de ce animalele sunt colorate așa cum sunt și multe altele. Include o colecție mare de taxidermie de la 1800s.

? Geologie - Steaua exponatului geologic este enormul bolovan de jad 2400-lire care a fost găsit în fundul unde se bazinează oceanul din Big Sur. Există, de asemenea, un afișaj mai mare de jad, precum și mai multe informații despre mineralogia locală, paleontologie și geologie. Există chiar și o fereastră închisă pentru a vizualiza minerale speciale, fluorescente.

? Grădina de plante native - Trei spații diferite au fost concepute pentru a reflecta ecosistemele locale care sunt native din zonă, care sunt chaparralul, pădurea de stejar și arbustul de coastă. Există, de asemenea, o frumoasă grădină de fluturi și o zonă care prezintă plantele pe care indienii locali le-au folosit istoric pentru utilitate și mâncare. Lasă-i copiii să sape în groapa fosilă în timp ce vizitează, deoarece sunt chiar capabili să ducă acasă orice fosile pe care le-ar putea găsi.

Există mai multe alte colecții permanente de văzut, inclusiv exponate de artă ecologică, coșuri și istoria zonei ca sat pescăresc.

Oportunități educaționale

Muzeul de istorie naturală oferă o mare varietate de excursii diferite pe teren și programe educaționale pentru studenți. Site-ul oferă un catalog complet cu toate oportunitățile disponibile, care sunt defalcate în câteva categorii. Există excursii pe teren de clasă concepute special pentru studenții de la pre-k până la clasa a X-a, care durează puțin peste o oră și oferă peste 5 diferite opțiuni de subiect. Există, de asemenea, excursii pe terenul sanctuarului monarhului, cu accent pe fluture. Toate excursiile pe teren și programele educaționale trebuie solicitate în avans, care pot fi efectuate vizitând site-ul web al muzeului și completând formularul online.

Pentru studenții care doresc o experiență mai cuprinzătoare, există exploratori de bazin. Acest program gratuit, de mai multe zile, este conceput pentru copii oriunde de la grădiniță până în clasa a X-a X-a. Acesta permite copiilor să se plimbe în jurul bazinului hidrografic și include patru lecții predate de personalul muzeului. Bursele sunt disponibile pentru a ajuta la acoperirea costului călătoriei.

Cumpărături

Există un mic magazin de cadouri muzeal pe site, care vinde o varietate de mărfuri, precum și care permite oaspeților să adopte o pasăre. Programul Adopt A Bird este valabil un an întreg, iar oaspeții care participă vor avea numele afișate alături de o poză cu pasărea pe care o adoptă. Deoarece muzeul este fără scop lucrativ, toate veniturile revin direct în a ajuta muzeul cu operațiunile sale de zi cu zi.

Muzeul de istorie naturală Pacific Grove, 165 Forest Avenue, Pacific Grove, CA, 93950, Telefon: 831-648-5716