Times Square

Aceasta este singura atracție din orașul New York pe care nu veți dori să-l pierdeți! Panouri imense de neon, interpreți de stradă unici și teatre Broadway atrag peste 37 milioane de turiști în Times Square în fiecare an, în timp ce oamenii 500,000 vin la Times Square doar în Revelion.

Timp de mai bine de un secol, Times Square a fost un centru pentru muzică și arte. În timpul 1990-urilor, districtul a fost întinerit, atrăgând mari corporații, precum Morgan Stanley, Equitable, New York Times, Disney Store și Warner Brothers Studio Store. Good Morning America de la ABC, este difuzat de la Times Square Studios în fiecare săptămână dimineață de la 7 am până la 9 am.

Este aproape imposibil să planifici o călătorie la New York, fără ca măcar să conduci prin această faimoasă piață. Mulți călători își planifică călătoria pentru Revelion pentru a urmări faimoasa picătură de minge la miezul nopții. Opriți-vă lângă centrul vizitatorilor din 810 Seventh Ave. (pariu. str. W. 52nd și W. 53rd Streets) pentru a obține cele mai noi sfaturi despre vizitarea obiectivelor turistice din New York.

Centrele de vizitatori din NY oferă informații gratuite despre oraș, vă permite să rezervați un tur al Manhattanului, să cumpărați bilete de metrou, timbre și bilete la spectacolele Broadway și Off-Broadway. În mod alternativ, puteți vizita Cabana TKTS pentru bilete la teatru cu reducere în aceeași zi.

În fiecare vineri la Noon the Times Square BID oferă un turneu gratuit, din culise. Turul pleacă de la Centrul de vizitatori, 1560 Broadway, între străzile 46th și 47th. Pentru mai multe informații, vizitați www.timessquarebid.org.

Hotelurile din apropiere includ Casablanca Hotel, W Hotel / michelangelo_hotel_ny.html "> Hotel Michelangelo și Chambers Hotel.

Turul virtual al gradului 360 în Times Square în ajunul Anului Nou

Nu, asta nu e zăpadă, ci confetti care zboară prin aer, în timp ce ceasul lovește miezul nopții. Această imagine panoramică de grad 360 surprinde momentul celebrei căderi a bilelor din Times Square. Imaginea propriu-zisă este interactivă - puteți face clic și glisați mouse-ul pentru a face un tur de grad 360. Imaginea a fost realizată folosind camere de rotație cu lentile cu unghi extrem de larg de 360VR Images, o companie care produce imagini panoramice de înaltă calitate pentru utilizare în tipărire și producție panoramică turistică virtuală.

Acest tur al Times Square este următorul lucru cel mai bun în a fi acolo în persoană. Celebra piață prinde viață cu muzică, dans și masele de oameni jubilați care așteaptă cu nerăbdare să scadă balul. Oamenii se plimbă de la Central Park (strada 59th) până la strada 42nd, care se întinde pe numeroase blocuri urbane.

De obicei, este înghețat în New York în timpul sărbătorilor de iarnă. Majoritatea restaurantelor locale sunt deschise, care servesc mese calde. Există mai multe hoteluri din zonă unde puteți rezerva o cameră, astfel încât să nu mai fiți nevoit să mergeți departe pentru a merge la culcare după. W Hotel - Times Square are interioare moderne elegante și vedere panoramică asupra orașului din camerele sale de oaspeți.

Bilete de reducere la TKTS

Cabinele TKTS vând bilete cu reduceri pentru evenimente Broadway, Off-Broadway, dans și muzică. Există două cabine TKTS în New York - în Times Square și în South Street Seaport din Lower Manhattan.

Deoarece cabinele TKTS vând doar bilete de reducere în aceeași zi (și bilete matinee a doua zi doar în locația din centru), există de obicei o linie. Biletele sunt puse la dispoziție pe tot parcursul zilei de teatrele participante, în funcție de cererea de la box office.

Vizitatorii găsesc o reducere de 50% sau o reducere de 25% la prețurile obișnuite, la care se adaugă un cost 3 de USD pentru fiecare tarif de serviciu. Plățile trebuie efectuate prin numerar sau cecul unui călător. Biletele disponibile sunt postate pe panouri din afara ferestrei.

Cabina Times Square TKTS din Duffy Square de la Broadway și 47th Street este deschisă de la 3pm la 8pm pentru spectacolele de luni-sâmbătă seara, de la 10am la 2pm pentru matinee de miercuri și sâmbătă și de la 11am la 7pm pentru spectacolele de duminică.

Cabana TKTS din Manhattanul de Jos este situată la colțul John and Front Streets. Acest stand este deschis de la 11 am până la 6 pm, luni - sâmbătă, pentru toate spectacolele de seară. Biletele matinee trebuie cumpărate cu o zi înainte doar în această locație. Pentru mai multe informații despre TKTS, vizitați pagina web a Fondului de Dezvoltare Teatru la www.tdf.org.