Sfaturi De Calatorie

Sfaturi De Calatorie - Lafayette Către New Orleans Distanța: Conducere, Cu Avionul, Trenul Sau Autobuzul

Lafayette Către New Orleans Distanța: Conducere, Cu Avionul, Trenul Sau Autobuzul

Fie pentru afaceri sau pentru petrecere a timpului liber, călătoria te face fără cuvinte în timp ce explorezi și te transformă într-un povestitor, deoarece experiențele de călătorie sunt atemporale; mai mult te amintești, duble te bucuri.

Sfaturi De Calatorie - Moneda În Mexic - Sfaturi De Călătorie

Moneda În Mexic - Sfaturi De Călătorie

Mexicul este o destinație de vacanță extrem de populară pentru călătorii din întreaga lume, în special cetățenii Statelor Unite.

Sfaturi De Calatorie - Bauturi De Incercat In Vacanta: Ramona

Bauturi De Incercat In Vacanta: Ramona

Lumea mâncării și a băuturilor se schimbă. Tot mai mulți oameni se uită la lucrurile pe care le consumă și încep să pună întrebări și iau în considerare cu adevărat ingredientele și elementele pe care le pun în corpul lor.

Sfaturi De Calatorie - Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Billings, Montana, Vreme De Tot Anul

Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Billings, Montana, Vreme De Tot Anul

Majoritatea oamenilor vizitează Billings, Montana, în lunile de vară, când vremea este plăcută. Temperaturile sunt calde și sunt foarte puține ploi. În luna august se înregistrează cele mai ridicate temperaturi, cea mai mică cantitate de precipitații și cel mai mare număr de vizitatori.

Sfaturi De Calatorie - 7 Cele Mai Bune Excursii De Zi Amtrak

7 Cele Mai Bune Excursii De Zi Amtrak

Corporația Națională a Călătorilor de Căi Ferate, cunoscută sub denumirea operațională de Amtrak, oferă călătorii rapide, de încredere, intercity și trenuri interstatale în toată America de Nord.

Sfaturi De Calatorie - Tipping În Grecia

Tipping În Grecia

Spre deosebire de multe țări europene, bascularea este deja obișnuită în Grecia. Cu toate acestea, nu este încă obligatoriu, așa că nu vă simțiți presionați să lăsați serverul dvs. un sfat generos. În prezent, nu există un set clar de reguli în ceea ce privește cât de bine trebuie să faceți.

Sfaturi De Calatorie - Permisul Șoferului Internațional

Permisul Șoferului Internațional

Călătoria într-o țară diferită prin diferite moduri de transport poate fi aventuroasă, dar nimic nu bate la conducerea propriei mașini și are libertatea de a merge oriunde aveți nevoie.

Sfaturi De Calatorie - Tiffany Rose - Haine De Maternitate De Înaltă Calitate

Tiffany Rose - Haine De Maternitate De Înaltă Calitate

Acele nouă luni magice când aștepți un copil sunt întotdeauna un moment foarte special.

Sfaturi De Calatorie - Fusul Orar Arizona

Fusul Orar Arizona

2018 marchează 50th anul în care Arizona a optat pentru timpul de vară. Cu alte cuvinte, au trecut 50 ani de când Legislativul de Stat din Arizona a votat să nu opteze pentru Legea uniformă a timpului, care făcea ca ora de vară să fie obligatorie și, în esență, a împins apusul cu o oră mai târziu.

Sfaturi De Calatorie - Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Cascada Niagara, Vreme De Tot Anul

Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Cascada Niagara, Vreme De Tot Anul

Ora de vară este cel mai bun moment pentru a vizita Cascada Niagara. Lunile dintre iunie și august sunt sezonul maxim, deoarece temperaturile sunt în 80 scăzute. Acest lucru poate suna cald, dar cu toate briza de la cascade, aerul se simte mai rece decât temperatura reală.

Sfaturi De Calatorie - Fond De Producție De Artă

Fond De Producție De Artă

Aducând arta în masă și oferind îndrumări, sfaturi practice, resurse și ajutor artiștilor, Art Production Fund este o organizație non-profit importantă din Brooklyn, New York.

Sfaturi De Calatorie - Codul Aeroportului Nrt

Codul Aeroportului Nrt

Dacă călătoriți în Japonia, există mai multe aeroporturi importante care trebuie luate în considerare. Majoritatea zborurilor către Japonia se îndreaptă către Tokyo, capitala japoneză fiind una dintre cele mai mari din lume și acasă pentru nenumărate repere.

Sfaturi De Calatorie - Vremea Bermudelor În Noiembrie

Vremea Bermudelor În Noiembrie

Luna noiembrie nu este chiar luna preferată a multora dintre ani.

Sfaturi De Calatorie - Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Philadelphia, Pennsylvania, Tot Timpul Anului

Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Philadelphia, Pennsylvania, Tot Timpul Anului

Philadelphia, Pennsylvania este o destinație turistică populară, mai ales în timpul verii, când multe școli au pauze. În timpul verii, atracțiile importante precum Sala Independenței și Clopotul Libertății pot fi foarte aglomerate, așa că așteaptă să aștepți în linii.

Sfaturi De Calatorie - Remedii Pentru Stomac - Sfaturi Pentru Călători

Remedii Pentru Stomac - Sfaturi Pentru Călători

Toată lumea trebuie să se ocupe de durerile de stomac sau crampe din când în când. Unii, însă, durerile de stomac se întâmplă mai frecvent decât pentru alții. Dacă ai tendința să experimentezi durerile de stomac tot timpul, probabil cauți să scapi de ele imediat ce vin.

Sfaturi De Calatorie - Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Dubaiul, Tot Timpul Anului

Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Dubaiul, Tot Timpul Anului

În timpul lunilor, între mijlocul lunii octombrie și mijlocul lunii aprilie, temperaturile sunt moderate și cerul este albastru - acestea sunt cele mai bune luni pentru a vizita Dubai. De la mijlocul lunii aprilie până la jumătatea lunii octombrie temperaturile cresc, la fel ca și umiditatea.

Sfaturi De Calatorie - Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Scottsdale, Arizona, Vreme De Tot Anul

Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Scottsdale, Arizona, Vreme De Tot Anul

Scottsdale este unul dintre multe orașe situate în ceea ce se numește Valea Soarelui, unde există mai mult de 330 zile de soare pe an. Vara lungă din mai până în septembrie este împărțită în vara uscată și vara umedă.

Sfaturi De Calatorie - Cele Mai Bune Aplicații Meteo Pentru Android Și Iphone

Cele Mai Bune Aplicații Meteo Pentru Android Și Iphone

În prezent, prognoza meteo este mai mult decât o simplă ghicire. Cu ajutorul radarelor, sateliților și mult mai multă tehnologie, a fi capabil să cunoască condițiile meteorologice pentru o anumită zi a devenit mai fiabil ca niciodată.

Sfaturi De Calatorie - Îngrijirea Pielii Ecologice Pentru Zeiță

Îngrijirea Pielii Ecologice Pentru Zeiță

Goddess Garden a fost fondată de Nova Covington și Paul Halter, doi iubitori ai naturii pe toată durata vieții, cu o adevărată pasiune pentru protejarea mediului și respectarea Mamei Natură.

Sfaturi De Calatorie - Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita San Jose, Costa Rica, Vreme De Tot Anul

Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita San Jose, Costa Rica, Vreme De Tot Anul

San Jose este capitala și cel mai mare oraș din Costa Rica, una dintre cele mai populare destinații turistice din America Centrală. San Jose are temperaturi calde plăcute, deși poate fi frig dacă te aventurezi în munți și vulcani.