Altitudine Truckee

Situat în județul Nevada, California, nu departe de granița cu Nevada, Truckee este un mic oraș încorporat, cunoscut pentru stațiunile de schi din apropiere și istoria interesantă. Orașul este situat în partea de nord a Californiei și acoperă o suprafață de 33.65 mile pătrate. Are o populație estimată în jur de 16,000 persoane și este situată în zona de timp a Pacificului. Truckee a fost denumită inițial Coburn Station în onoarea unui pastor local, dar a fost redenumită după un șef autohton, care a oferit un salut prietenos primilor coloniști europeni care au ajuns în zonă.

Truckee a pornit ca oraș feroviar și a crescut încet de-a lungul anilor, dar este cunoscut mai ales pentru rolul său în incidentul Partidului Donner. În 1846, un grup de coloniști cunoscuți ca Partidul Donner își făceau drum peste națiune, dar au apărut după dezastre și nenorociri ulterioare, ajungând în cele din urmă la canibalism când au ajuns la Donner Lake în ceea ce urma să devină Truckee. Aproape jumătate dintre membrii partidului au murit, iar Parcul de Stat Memorial Donner, deschis mulți ani mai târziu, a fost numit în memoria lor.

În ciuda faptului că a fost locația unui astfel de calvar înfiorător, Truckee s-a dezvoltat treptat într-un oraș-stațiune popular datorită peisajului din jur. Diferite stațiuni de schi și zone de schi au fost construite în jurul orașului, lacul Donner și Pădurea Națională Tahoe din apropiere oferind, de asemenea, oportunități și activități recreative unice. Orașul în sine se mândrește, de asemenea, cu câteva locații unice, cum ar fi baruri și restaurante, precum și istoricul închisoare veche.

Altitudine de Truckee

Altitudinea este un termen geografic foarte important care indică cât de mare sau mică este o zonă în raport cu nivelul mării. Poate fi vital pentru o varietate de utilizări, precum și pentru a avea o influență asupra climatului și condițiilor unei zone. Altitudinea orașului Truckee este foarte mare datorită amplasării sale chiar de munții Sierra Nevada. Altitudinea truckee este de 5,817 picioare (1,773 m), care este mult mai mare decât multe alte orașe și orașe din întreaga Statele Unite și mai ales în statul California.

Înălțimea medie în California este de 2,900 picioare (880 m), ceea ce o face cea mai înaltă stare 11th în ceea ce privește altitudinea medie. Altitudinea Truckee este, prin urmare, de peste două ori mai mare decât media statului. Punctul cu cea mai mare altitudine din toată California este Mount Whitney, care este, de asemenea, cel mai înalt munte al Statelor Unite ale Americii și are o altitudine de 14,505 picioare (4,421 m). Între timp, punctul cu cea mai mică altitudine din California este Badwater Basin, care este și cel mai scăzut punct din toată America de Nord, cu o altitudine de 279 picioare (85 m) sub nivelul mării.

Marile orașe din California tind să fie situate la altitudini mult mai mici decât Truckee. Los Angeles, de exemplu, are o înălțime medie de doar 285 picioare (87 m), în timp ce San Francisco are o cota chiar mai mică de doar 52 picioare (16 m). Alte orașe mari din stat includ San Diego, care are o altitudine de 62 picioare (19 m), capitala Sacramento, care are o altitudine de 30 picioare (9 m) și San Jose, care are o altitudine de 82 picioare (25 m). Comparativ cu toate aceste orașe, altitudinea Truckee este cu câteva mii de metri mai mare.

Clima și lucruri de făcut în Truckee

Cota ridicată a Truckee contribuie la climatul său. Spre deosebire de alte orașe californiene care se bucură de vreme caldă cea mai mare parte a anului, Truckee are o climă continentală de vară uscată, cu anotimpuri deosebit de reci și înzăpezite și veri uscate și uscate. Cea mai caldă lună a anului în Truckee este iulie, care are maxime maxime de 83 ° F (28 ° C) și minime de 42 ° F (6 ° C), în timp ce cea mai rece este luna ianuarie, cu maxime medii de 41 ° F (5 ° C) și valori minime de 16 ° F (-9 ° C). Zona vede peste 200 centimetri de zăpadă în fiecare an și mai mult de 30 centimetri de ploaie.

Truckee este văzută ca o bază excelentă pentru persoanele care doresc să exploreze unele dintre cele mai importante situri naturale din California, cum ar fi Munții Sierra Nevada și Pădurea Națională Tahoe. Lacul Donner este, de asemenea, un loc de agrement popular pentru oraș și este considerat un loc minunat pentru pescuit, camping, drumeție și multe altele. Diferite stațiuni de schi pot fi găsite doar cu mașini scurte de la Truckee, inclusiv Alpine Meadows, Diamond Peak, Donner Ranch și Heavenly Mountain Resort. Orașul în sine găzduiește diverse baruri și restaurante unice, precum și câteva clădiri istorice interesante, unde vizitatorii pot afla mai multe despre istoria orașului și a petrecerii Donner.