Tudor Oaks Pensiune În Summerville, Carolina De Sud

Nota editorului: Proprietatea este închisă.

Amplasat între cele trei mari plantații de Drayton Hall, Middleton Place și Magnolia Plantation în Summerville, Charleston, Tudor Oaks Bed and Breakfast este un refugiu încântător în stilul țării pentru familii, prieteni și cupluri. Situat de-a lungul șoselei Ashley River Road și la doar 25 minute de inima centrului din Charleston, acest fermecător mic dejun se află pe a noua gaură a terenului de golf Legend Oaks și se află la distanță de mers pe jos de Club House și terenuri de tenis.

Tudor Oaks Bed and Breakfast oferă unități de cazare splendide sub forma a trei camere frumos amenajate, cu paturi king-queen sau paturi în lenjerie importată, băi private cu dușuri, băi și chiuvete pentru piedestale și facilități moderne, precum televizoare LCD. Facilitățile de la pensiune includ o piscină mare, o sundeck, mese și scaune cu umbrele și o grădină minunată în care să vă relaxați.

Tudor Oaks este la doar o scurtă distanță de mașina de cartierul istoric din Charleston, care găzduiește o serie de case istorice, magazine unice, restaurante, cafenele, Folly Beach și Isle of Palms.

1. Camere și apartamente


Pensiunea Tudor Oaks dispune de spații de cazare frumos amenajate, sub forma a trei camere fermecătoare, fiecare dintre ele fiind numită după celebrele terenuri de golf din Scoția, Anglia și Irlanda. Toate camerele au pardoseală din lemn, paturi king-size sau queen în lenjerie importată, băi private cu dușuri, băi și chiuvetă și facilități moderne, precum televizoare LCD, telefoane și internet wireless gratuit.

Camera spațioasă St. Andrews este situată la etajul al doilea și are un pat frumos de dimensiuni mari din fier forjat, cu lenjerie de pluș și comode și o baie alăturată, cu o cadă de înmuiere, care are vederi minunate asupra piscinei și grădinii. Camerele Royal Dublin și Sunningdale pot fi găsite la etajul al treilea al pensiunii și au, de asemenea, paturi king-size din fier forjat cu lenjerie de pluș și comode. Aceste două camere de oaspeți au propriile lor chiuvete pentru pedestal în cameră și au o baie alăturată cu duș și cadă.

2. Restaurante / Room Service


Oaspeții sunt primiți un mic dejun complet gratuit în camera însorită cu hortensie, cu vedere la piscina mare în fiecare dimineață. Deliciile pentru micul dejun includ mâncăruri calde și reci, făină de ovăz, cereale și iaurt, fructe proaspete, sucuri, mâncăruri cu ou și pâine și produse de patiserie proaspăt coapte. De asemenea, sunt disponibile cafea și ceai proaspăt preparate.

3. Facilități / Activități recreative


Pe lângă trei camere fermecătoare, cu televizoare LCD, telefoane și internet wireless gratuit, Tudor Oaks Bed and Breakfast are o piscină mare și punte pe care să vă relaxați, o grădină frumos îngrijită, cu mese, scaune și umbrele, precum și bănci. să stea și să înmoaie liniștea din împrejurimi.

4. Lucru de făcut în împrejurimi


Tudor Oaks este la doar o scurtă distanță de mașina de cartierul istoric din Charleston, care găzduiește o serie de case istorice, magazine unice, restaurante, cafenele, Folly Beach și Isle of Palms. Tudor Oaks se află pe a noua gaură a terenului de golf Legend Oaks și se află la distanță de mers pe jos de Club House și terenuri de tenis.

Atracțiile din oraș și din jurul orașului includ cele trei mari plantații din Drayton Hall, Middleton Place și Magnolia Plantation, care pot fi explorate prin excursii ghidate. Oaspeții și vizitatorii se pot bucura de o varietate de festivaluri și evenimente, cum ar fi Festivalul Spoleto, Festivalul Flowertown, Expoziția din sud-estul vieții sălbatice și Turul de cădere al caselor și grădinilor din Charleston.

Alte atracții și activități interesante includ Teatrul Local Jucătorii de Flori, care prezintă o serie de spectacole pe tot parcursul anului, Sala Pieței, Plaja Folly și Insula Palms.

104 Legend Oak Way, Summerville, SC 29485, Telefon: 843-821-7403

Înapoi la: escapade romantice de weekend în Carolina de Sud