Yachturi De Lux Ultra Seabourn

Seabourn Cruise Line rulează nave ultra-luxoase în stilul iahturilor. Accentul se pune pe serviciile personalizate, cu aproape un membru al personalului pe oaspete, apartamente de lux, multe cu balcoane și bucătărie premiată. Atmosfera este asemănătoare clubului, cu maximum 450 de pasageri.

La lux, la bord se numără un serviciu gratuit de baruri de vinuri și băuturi spirtoase, momente de masaj gratuite și halate de baie și prosoape din bumbac egiptean. De asemenea, compania a prezentat Filme sub stele, unde oaspeții se pot bucura de filme pe punte. Pe țărm, oaspeții pot experimenta acces privilegiat la situri istorice și culturale, cum ar fi o vizită privată la Muzeul Peggy Guggenheim din Veneția, precum și mese speciale și degustări.

Compania a primit prestigiosul premiu internațional Five Star Diamond Award de la American Academy of Hospitality Sciences timp de mulți ani la rând. Premiul este acordat numai celor mai bune unități pentru „angajamentul de excepție pentru excelență și serviciu din industria ospitalității”.

Unul dintre serviciile de lux pe care le oferă Seabourn este un serviciu de bagaje cu valet personal, care are grijă de bagajele unui oaspete înainte, în timpul și după croaziera. Bagajele sunt ridicate la domiciliul oaspeților și livrate la suita de bord. Acest lucru este deosebit de convenabil pentru călătorii internaționali, deoarece Seabourn se ocupă de vămuire. Pentru mai multe informații, apelați Serviciul de bagaje cu valet personal al Seabourn la 888-491-0771. Compania oferă oaspeților săi o serie de servicii de lux care simplifică și îmbunătățește o călătorie. Există barul deschis, cu vinuri gratuite, băuturi spirtoase, șampanie franceză fină, băuturi răcoritoare și apă minerală. Oaspeții primesc gratuit masaje de pe punte și nu trebuie să ofere personal în vacanță, deoarece nu este de așteptat.

Toate spațiile de cazare sunt apartamente, dotate cu un dulap de tip walk-in, bar cu aprovizionare, TV cu ecran plat și DVD player. Masa în cameră este disponibilă 24-oră pe zi. Restaurantul are locuri deschise, astfel încât oaspeții pot lua masa oricând și cu cine alege.

destinații

Vară: Riviera, Grecia, Turcia, Mediterana, coasta Dalmației, Italia, Franța, Scandinavia și Rusia, Insulele Britanice, Fiordurile Norvegiene
Cădea : Noua Anglie și Canada, Mediterana, Marea Roșie, Africa, Riviera, Spania, Caraibe Iarna: Thailanda și Vietnam, America de Sud, Caraibe, Panama, Belize și Costa Rica, Hong Kong, Singapore, Malaezia și India
Vacanta de Craciun: Caraibe, Thailanda și Vietnam
Arc: Amazon, America de Sud, Asia de Sud-Est, Marea Roșie, Râurile Europei de Vest, Mediterana, Caraibe, Transatlantice

Flota

Există trei nave: Seabourn Odyssey, Sojourn și Quest.

Canalul Panama

Itinerarile 14 pentru Canalul Panama sunt oferite în lunile de iarnă. Navigările încep în Fort Lauderdale, Florida și se termină în Caldera, Costa Rica, sau încep la Caldera și se termină în Fort Lauderdale 14 zile mai târziu. Apartamentele încep de la aproximativ $ 5,000 pentru rezervări anticipate. www.seabourn.com

Planificați această călătorie:

Locație: 6100 Blue Lagoon Drive, Miami, Florida, Statele Unite, 800-929-9391