Statele Unite Ale Americii

Statele Unite Ale Americii - Parcul 3 Best St Augustine Rv

Parcul 3 Best St Augustine Rv

Situat în județul St Johns, pe coasta Atlanticului din nord-estul Florida, St Augustine este unul dintre orașele cele mai semnificative din punct de vedere istoric ale statului Sunshine. Fondată înapoi în 1565 și numită în onoarea Sf.

Statele Unite Ale Americii - Lucruri De Făcut În Florida: Wolfsonian În Miami Beach

Lucruri De Făcut În Florida: Wolfsonian În Miami Beach

Wolfsonian adăpostește aproximativ 180,000 obiecte și artefacte datate între 1850 și 1950 referitoare la a doua revoluție industrială, care a avut loc în perioada următoare celui de-al doilea război mondial.

Statele Unite Ale Americii - Port Canaveral, Florida Lucruri De Făcut: Turnul De Explorare

Port Canaveral, Florida Lucruri De Făcut: Turnul De Explorare

Turnul de explorare poate fi găsit de-a lungul stării coastei de est a Florida, în orașul Port Canaveral. Site-ul este un reper arhitectural remarcabil al statului, oferind atât educație cât și distracție pentru vizitatorii de toate vârstele.

Statele Unite Ale Americii - Lucruri De Făcut În Madison, Wi: Grădini Botanice Olbrich

Lucruri De Făcut În Madison, Wi: Grădini Botanice Olbrich

Grădinile botanice Olbrich sunt făcute posibile printr-un parteneriat cu divizia de parcuri City of Madison și sunt dedicate conservării și interpretării plantelor native din Midwest-ul american, precum și a celor din pădurile tropicale ale lumii.

Statele Unite Ale Americii - 25 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Plymouth, Ma

25 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Plymouth, Ma

Situat între Cape Cod și Boston, Plymouth este un oraș de coastă din Anglia, de o fermecătoare chintesență. Oferă partea sa corectă de aventuri de familie, cum ar fi ferma de afine AD Makepeace Company, Billing Sea Kayak și căpitanul John Whale Watching and Fishing Tours.

Statele Unite Ale Americii - Lucruri De Făcut În Galveston, Texas: Ocean Star Offshore Drilling Rig Museum

Lucruri De Făcut În Galveston, Texas: Ocean Star Offshore Drilling Rig Museum

Situată la mai puțin de o oră distanță de centrul orașului Houston se află Insula Galveston, TX, capitala petrolului din lume. De asemenea, aici se află și Muzeul și Centrul de Învățământ al Clăpilor de foraj din Ocean Star.

Statele Unite Ale Americii - 10 Cele Mai Bune Lucruri Gratuite De Făcut În Savannah

10 Cele Mai Bune Lucruri Gratuite De Făcut În Savannah

Multe dintre site-urile istorice ale Savanei pot fi plimbate gratuit în orice moment al zilei sau al nopții, acasă la statui maiestuoase, fântâni frumoase și spații verzi urbane.

Statele Unite Ale Americii - Ultima Librărie Din Los Angeles, Ca

Ultima Librărie Din Los Angeles, Ca

Acționând ca o atracție în sine, la fel de mult ca un retailer, The Last Bookstore este o centrală LA și cu siguranță undeva merită vizitată în timpul unei călătorii în oraș.În prezent, în cea de-a treia și cea mai frumoasă încarnare, Ultima librărie a evoluat de două ori înainte.

Statele Unite Ale Americii - Fnb - Restaurantul Top Phoenix

Fnb - Restaurantul Top Phoenix

Există câteva locații grozave de găsit în zona Greater Phoenix, în jurul diverselor orașe Phoenix, Tempe, Glendale și Scottsdale. Unul dintre numele de frunte din zonă este, fără doar și poate, FnB.

Statele Unite Ale Americii - Lucruri De Făcut În Eureka Springs, Arkansas: Capela Thorncrown

Lucruri De Făcut În Eureka Springs, Arkansas: Capela Thorncrown

Situată în orașul Eureka Springs, Thorncrown Chapel este o capelă în stil Prairie School, destinată să amintească stilul arhitectului Frank Lloyd Wright.

Statele Unite Ale Americii - Statiuni Connecticut: Manor House Inn

Statiuni Connecticut: Manor House Inn

Manor House Inn se află în Norfolk, Connecticut. Hanul funcționează ca un mic mic dejun și aproape de centrul orașului. La doar o distanță scurtă sunt locații muzicale, cumpărături, mese și activități în aer liber, care completează luxul confortabil al oaspeților când vor vizita Manor House.

Statele Unite Ale Americii - Golful Calului Mort

Golful Calului Mort

Lăsați acest nume să se rostogolească doar în jurul gurii pentru un minut; nu creează doar o imagine de frumusețe și seninătate? Nu? Să presupunem că nu; nici nu ar trebui. Locul este un morman de gunoi. Literalmente!

Statele Unite Ale Americii - 3 Cele Mai Bune Plaje Provincetown

3 Cele Mai Bune Plaje Provincetown

Noua Anglie este o parte foarte specială a Americii și există o mulțime de motive pentru a vizita această parte a țării.

Statele Unite Ale Americii - Lucruri De Făcut În Sacramento, California: Fairytale Town

Lucruri De Făcut În Sacramento, California: Fairytale Town

Inspirat de Disneyland, Fairytale Town este un parc interactiv nonprofit care promovează educația și creativitatea în rândul copiilor. Situat în Sacramento, California, Fairytale Town are peste 30 atracții care satisfac misiunea parcului de a promova educația și creativitatea în rândul copiilor.1.

Statele Unite Ale Americii - Grădinile Stonecrop În Primăvara Rece, Ny

Grădinile Stonecrop În Primăvara Rece, Ny

Stăruind într-un cadru magnific în Hudson Highlands, în Spring Spring, la doar șaizeci de mile nord de New York City, Stonecrop Gardens este o grădină publică frumos întreținută sub conducerea lui Caroline Burgess.

Statele Unite Ale Americii - Stațiunea Pend Oreille Shores, Idaho

Stațiunea Pend Oreille Shores, Idaho

Stațiunile Pend Oreille Shores se găsesc între Lacul Pend Oreille și Munții Selkirk. Această stațiune de lux oferă oaspeților experiența de a fi înconjurat de frumusețea naturii în timp ce se bucură de toate conforturile acasă.

Statele Unite Ale Americii - Ashland: Moșia Henry Clay În Lexington, Kentucky

Ashland: Moșia Henry Clay În Lexington, Kentucky

Ashland: Henry Clay Estate este un reper istoric național în Lexington. Proprietatea, administrată de Henry Clay Foundation, oferă excursii în ora 1 în casă și grădini. Vizitele autoguidate din grădini sunt gratuite publicului.

Statele Unite Ale Americii - Cele Mai Bune Plaje 17 Lângă Atlanta

Cele Mai Bune Plaje 17 Lângă Atlanta

Multe dintre plajele din apropiere de Atlanta se găsesc pe insule de barieră legate de căi ferate și poduri spre continent, situate de-a lungul Coastei Atlantice sau a Golfului Mexic.

Statele Unite Ale Americii - Cele Mai Bune Hosteluri 3 Din Santa Monica

Cele Mai Bune Hosteluri 3 Din Santa Monica

California are o lungă întindere de coastă, cu multe orașe frumoase punctate de-a lungul ei, iar Santa Monica este un exemplu primordial.

Statele Unite Ale Americii - San Diego Vremea În Martie

San Diego Vremea În Martie

Supranumit „America’s Finest City”, San Diego are multe de oferit fiecărui vizitator.