Lucruri De Făcut Din Utah: Cei Mai Buni Prieteni Sanctuari Pentru Animale

Societatea Animalelor Best Friends din Utah este un adăpost pentru multe animale de companie fără adăpost din întreaga SUA. De când s-a deschis sanctuarul, care adăpostește mii de animale, societatea s-a străduit să salveze viețile animalelor de casă din America. Misiunea lor principală este de a pune capăt uciderii animalelor din adăposturile din America prin diferite programe comunitare și parteneriate cu diferite organizații din toată țara. De asemenea, lucrează în colaborare cu guvernul american și voluntari din toată țara pentru a-și îndeplini obiectivul de a salva fiecare animal.

The Best Friends Animals Society a început cu 31 prieteni în Arizona, în 1971, care au lucrat împreună pentru a salva animalele de eutanasie și a le oferi un loc unde să se vindece și să se recupereze. Au construit un sanctuar în Kanab, Utah în 1984 și au continuat să crească, iar în 1991 au început oficial The Best Friends Animal Sanctuary. Acum există centre de adopție și clinici spay / neutre din întreaga SUA în New York City, Los Angeles și Salt Lake City. Când sanctuarul s-a deschis pentru prima dată în 1980s, aproape 17 milioane de animale au fost ucise în fiecare an, în prezent acest număr a scăzut la 4 milioane. Cu toate acestea, grupul se străduiește să reducă acest număr, folosind filozofiile lor de a lua animale care sunt considerate neadaptabile și oferindu-le un loc sigur, timp și grijă suplimentară pentru a-i ajuta să se vindece. În ultimele decenii, Best Friends Animal Society a devenit cel mai mare sanctuar fără distrugere din America. Până când societatea își va atinge scopul de a-i salva pe toți, ei vor continua să lucreze pentru a încuraja adopția, spay / neutru, să arate dragoste față de animalele aflate în nevoie și, în final, să încheie eutanasierea.

Societatea schimbă fața bunăstării animalelor, permițând animalelor neadaptate să-și întoarcă viața și să-și depășească trecutul. Pentru majoritatea animalelor adăpostite în sanctuar, timpul lor există o casă de tranziție înainte de a fi adoptate. Mai multe centre se deschid în New York și Atlanta, cu toate acestea, în Utah, există atât un sanctuar în Kanab, cât și un Best Friends Adoption Center din Salt Lake City, care se străduiește să găsească case pentru toate animalele din centru.

În inima frumoasei roci roșii din sud-vest se află marele sanctuar Kanab, care găzduiește în jurul animalelor 1600 în orice moment. În prezent, societatea are acces la aproape 20,000 acri de pământ și în fiecare an, peste 30,000 oameni vizitează sanctuarul pentru a vizita instalația și pentru a întâlni animalele. Locația este cuprinsă între văi din mediul rural din Utah, ceea ce permite animalelor să aibă mult spațiu pentru reabilitare. Multe tipuri diferite de animale, cum ar fi pisicile, câinii, papagalii, caii, porcii și iepurii primesc tratament și îngrijire medicală în unitatea Kanab. Fiecare animal care vine la cei mai buni prieteni este îngrijit într-un mod care să reflecte fiecare dintre personalitățile lor unice și într-un mod care să le permită să prospere. The Best Friends Animal Society încurajează publicul să viziteze sanctuarul printr-o varietate de vizite ghidate și programe care sunt disponibile pentru vizitatori. Unele dintre tururile legate de animale includ Dogtown, sediul Cat World, Bunny House și Parrot Garden, fiecare dintre aceste tururi ghidate permit oaspeților să aibă o experiență personală văzând cum lucrează societatea pentru a salva animalele. Există, de asemenea, drumeția ghidată prin peisajul frumos numit Angels Rest Walking Tour. În acest timp, vizitatorii vor afla mai multe despre plantele și animalele autohtone din zonă, în timp ce se vor bucura de peisaj. Între lunile iunie până în august copiii sunt invitați să își cultive dragostea pentru animale în tabăra Best Friends Kids. Prin această distractivă activitate educațională vor putea afla mai multe despre pisici, câini, cai, porci, păsări și iepurași, în timp ce explorează sanctuarul. Cu toate acestea, oameni de toate vârstele pot veni la Centrul de vizitatori Best Friends, care oferă vizitatorilor informații despre voluntariat, are o varietate de evenimente săptămânale și îi învață pe oameni mai multe despre procesul de îngrijire a animalelor până când sunt gata pentru adopție.

Cel mai bun centru de adopție pentru animale de companie este dedicat furnizării de case pentru animale de companie în Salt Lake City. Fiecare animal provine fie de la „Best Friends Kitten Nursery”, fie de la un adăpost local din Utah și toate sunt vaccinate, spayed / neutered și microchipate. Nu numai că locația din Salt Lake City ajută animalele de companie să fie adoptate prin programul lor Kitten Nursery, ci ajută la salvarea pisicilor prin adăpostirea pisicilor 100-orfane de zi cu zi și oferindu-le îngrijire în jur. Toate diferitele sectoare ale Best Friends Animal Society lucrează împreună pentru a salva cât mai multe animale.

2005 I St, 1100 E, UT 84106, Telefon: 801-574-2454

Mai multe lucruri de făcut în Utah