Eleva Vail

Cunoscută ca una dintre destinațiile finale de stațiune de schi din statul Colorado, micul oraș Vail este situat în județul Eagle și are o populație de puțin peste 5,000. Acasă la Stațiunea de schi Vail, care este cea mai mare stațiune de schi de o singură munte din Colorado și a treia cea mai mare de acest fel din toate Statele Unite, Vail este binecunoscută ca o zonă turistică și recreativă extrem de populară.

Orașul este, de asemenea, considerat ca unul dintre cele mai bogate orașe din stațiunea din toată America, care găzduiește proprietăți de lux, hoteluri de lux, restaurante cu clasă și evenimente anuale de prestigiu, precum Vail Film Festival. Orașul este situat aproape de centrul Colorado și a fost de fapt încorporat ca oraș la câțiva ani după deschiderea Stațiunii de schi Vail, care s-a deschis în 1962.

Prin urmare, Vail, care acoperă o suprafață totală de 4.69 mile pătrate, a fost întotdeauna o destinație de schi și a crescut de-a lungul anilor, înregistrând o creștere a popularității prin 1960s, 70s și 80s în special. Stațiunea de schi acoperă peste 5,000 acri de pământ și are aproape 200 alergări individuale, mai mult de jumătate dintre acestea sunt clasificate drept piste de schi negre sau avansate. Stațiunea este dotată, de asemenea, cu peste treizeci de telescaune și diverse alte facilități pentru ca vizitatorii să se bucure.

Altitudinea Vailului

Altitudinea unui loc este o măsurare a cât de ridicat este comparat cu nivelul mării. Orașul Vail are o înălțime de 8,022 picioare (2,445 m), ceea ce este foarte mare și înseamnă că Vail este chiar mai mare decât un alt oraș popular al stațiunilor de schi din Colorado, Aspen, care se află la o altitudine de aproximativ 8,000 m (2,400 m) . Stațiunea de schi Vail, între timp, are o înălțime minimă de 8,120 picioare (2,470 m) și atinge un punct înalt de 11,570 picioare (3,527 m). Datorită locației sale muntoase, Vail este unul dintre cele mai înalte orașe din Colorado și este mult mai mare decât marea majoritate a orașelor și orașelor din jurul Statelor Unite.

Datorită înălțimii sale ridicate, Vail are condiții diferite față de multe zone joase. Temperaturile devin mai reci odată cu creșterea altitudinii, iar modificările presiunii aerului pot afecta și vizitatorii din zonă. Dacă petreci o mare parte din an într-o zonă cu o altitudine relativ mică și plănuiești o călătorie în Vail, va trebui să fii pregătit pentru schimbarea bruscă a condițiilor. Înfășurarea caldă este esențială, împreună cu rămânerea hidratată în permanență și monitorizarea consumului de alcool, deoarece efectele alcoolului sunt mai puternice la cote și altitudini mari.

Statul Colorado este de fapt cel mai ridicat din întreaga SUA în medie, cu o înălțime medie de 6,800 picioare (2,070 m), deci Vail este mai mare decât altitudinea medie a Colorado și mai mare decât multe alte orașe majore precum Denver, care are o înălțime de 5,280 picioare (1,609.344 m); Aurora, care are o înălțime de 5472 picioare (1,668 m); și Colorado Springs, care are o înălțime de 6,033 picioare (1,839 m). Nu este, totuși, orașul cu cea mai mare altitudine din stat; această onoare aparține orașului Leadville, care se află în Munții Stâncoși și are o altitudine de 10,152 picioare (3,094 m), ceea ce îl face cel mai înalt oraș din America.

Clima și lucruri de făcut în Vail

Datorită geografiei și locației sale, Vail are o climă continentală umedă alpină, ceea ce înseamnă că temperaturile din zi pot scădea destul de brusc după apusul soarelui și noaptea. Temperaturile se apropie regulat de 80 ° F (27 ° C) până la vară. luni precum iunie, iulie și august, dar pot scădea sub punctul de îngheț în multe perioade ale anului, în special în nopțile de la sfârșitul toamnei până la începutul primăverii. Cu veri calde și ierni foarte reci, vremea poate varia foarte mult în Vail, iar altitudinea orașului și a stațiunii de schi înseamnă că de cele mai multe ori este o adiere moderată în majoritatea zilelor.

Vail este un oraș de stațiune de schi și activitatea principală în această zonă este schiul. Stațiunea de schi Vail este una dintre cele mai populare și mai vizitate destinații de schi din Statele Unite, cu zeci de piste pentru a explora. Schiul poate fi savurat în Vail de către persoane de toate vârstele și nivelurile de experiență, dar dacă schiul nu este unul dintre interesele dvs. cheie, orașul găzduiește importante festivaluri anuale de film și muzică sub forma Vail Film Festival și Bravo! Vail.