Lucruri De Făcut Pe Insula Vancouver: Grădinile Butchart

Butchart Gardens este situat pe insula Vancouver din Columbia Britanică din Canada. Vizitatorii Grădinii vor fi tratați de flori colorate înflorite la izvoare, de nuanțe bogate de culoare vara, de culori toamna crunte și aurii, precum și decorațiuni spectaculoase de Crăciun și liniște în timpul iernii. Robert Pim Butchart a dezvoltat o carieră de calcar și a construit o fabrică de ciment la Tod Inlet, pe insula Vancouver, în 1904.

Istorie

Jennie Butchart a ocupat rolul de chimist al companiei. Familia Butchart și-a construit casa familiei în apropierea carierei și a plantat mazăre dulce și tufișuri de trandafiri.

De-a lungul anilor, depozitele de calcar au fost epuizate. Jennie Butchart a decis să proiecteze o grădină pentru groapă. A adunat solul de sus de pe terenurile agricole din apropiere și l-a adus în căruța trasă de cai. Solul a fost folosit pentru a alinia podeaua gropii. Curând, cariera a înflorit în grădina Soken azi.

În anii dintre 1906 și 1929, familia Butchart a proiectat o grădină japoneză pe zona de pe plaja reședinței lor, o grădină italiană pe ceea ce a fost odată terenul lor de tenis și o grădină de trandafiri. Robert Butchart era mândru de viziunea soției sale și colecta păsări din multe locuri din lume pentru a merge cu munca ei. Rațele erau ținute în iazul stelelor, păunii îmbrăcați pe gazonul din față și numeroase case de păsări complicate au fost găsite în toate grădinile.

Robert și Jennie Butchart au dăruit The Gardens nepotului lor, Ian Ross, în ziua de douăzeci și doi de ani. El a lucrat pentru a le face să se auto-susțină și le-a transformat într-o destinație cunoscută la nivel internațional.

atracţii

Grădinile Butchart oferă atracții pe parcursul fiecărui sezon al anului.

Cele cinci anotimpuri- Grădinile trec prin schimbări, fiecare la fel de spectaculoase ca ultima pe tot parcursul anului.

· Arc- Vizitatorii primăvară vor da mărturie pentru mii de arbuști înfloriți, bulbi și copaci înfloriți. Bucurați-vă de parfumurile răcoritoare și culorile proaspete.

· Vară- Vara vizitatorii vor vedea afișări dramatice de flori atunci când vizitează în timpul zilei. Noaptea, vizitatorii vor fi tratați de adăugarea unor piese rafinate de umbră și lumină numite „Iluminări de noapte.” Concerte și Spectacolul de artificii de sâmbătă seara sunt de asemenea disponibile în timpul verii.

· Toamnă- Grădinile prezintă roșii, aurii și roșu de arțari în timpul toamnei. Acesta este cel mai bun sezon pentru a vizita grădina japoneză. Noiembrie oferă vizitatorilor opțiunea de a rezerva un tur cu efect de seră care explorează producția de sere din The Gardens.

· Iarnă- Clima temperată a Canadei din Columbia Britanică oferă vizitatorilor șansa de a vedea frumusețea rafinată a copacilor și a arbuștilor și a florilor, cum ar fi ghioceluri și hellebore.

· Crăciunul - Crăciunul este considerat un sezon datorită decorațiunilor și afișajelor spectaculoase în timpul sărbătorilor.

Experiențe / Activități

Grădina oferă o varietate de experiențe și activități pentru ca toată familia să se bucure pe tot parcursul anului.

· Pavilionul copiilor- Pavilionul Copiilor conține Caruselul Trandafirilor și o cameră pentru găzduirea unor evenimente, cum ar fi petrecerile de ziua de naștere. De asemenea, include caracteristici ecologice, precum iluminatul natural, ventilația pasivă, instalațiile sanitare eficiente în apă și un sistem de irigare care se dublează ca sursă de căldură.

· Plimbare în familie- Acesta este un tur autoguidat, conceput pentru familiile care au copii mici. Turul include informații suplimentare despre fișele de lucru furnizate. Toate căile din grădină sunt prietenoase pentru căruciori și există zone pentru schimbarea bebelușilor și a băncilor în toată grădina.

· Tur cu barca- Vara, un tur natural de patruzeci și cinci de minute este oferit pentru a explora fauna sălbatică și istoria Tod Inlet, precum și apele golfului Brentwood.

· Iluminarea de noapte- Noaptea la Grădină în lunile de vară include jocuri rafinate de umbră și lumină în grădină. Acest lucru completează diferitele spectacole de divertisment care sunt susținute în lunile de vară.

· Tur de seră- În timpul toamnei în grădini, un tur cu efect de seră este oferit în cazul în care vizitatorilor le este permisă o privire din culisele instalațiilor de seră.

· Gradina interioara Preludiu de primavara- Această grădină este deschisă în lunile de iarnă și include cărări cu pietre de pavilion, alune vrăjitoare și cireșe de flori, paturi de lalele și narcise.

· Afișaj istoric- Reședința Butchart este disponibilă pentru a fi vizitată în timpul iernii.

· Patinaj- În perioada Crăciunului, Grădina are un patinoar în aer liber pentru ca toată familia să se bucure.

· Sâmbătă seara Focuri de artificii- În lunile de vară, un spectacol de artificii este organizat în fiecare sâmbătă la Grădină.

· Divertisment de seară de vară- În serile de vară sunt prezentate diverse spectacole pentru ca vizitatorii să se bucure.

Cumpărături

Magazinul de semințe și cadouri de la Butchart Gardens este deschis în fiecare zi. Este livrat cu o varietate de articole.

Masă

Există mai multe opțiuni de luat masa la Grădinile Buchart, inclusiv Sala de luat masa, Restaurantul Poppy Albastru și Cafeneaua.

800 Benvenuto Avenue Brentwood Bay, BC V8M 1J8, Telefon: 866-652-4422

Mai multe lucruri de făcut pe insula Vancouver