Lucruri De Făcut: Vermont Railroad

Calea ferată verde de munte este o destinație pitorească, în special pentru pasionații de căi ferate. Situată în Burlington, Vermont, calea ferată oferă posibilități de a verifica mașinile cu trenul în timpul călătoriei programate regulat. Vizitatorii pot, de asemenea, planifica în avans pentru a face unul dintre numeroasele evenimente speciale oferite și a face amintiri care vor dura o viață!

Istorie

Fondată în 1964 și cu sediul central în Burlington, Vermont, Green Mountain Railroad este considerată un sistem de cale ferată de clasă trei fondat de F. Nelson Blount. În prezent operează în Vermont, New York și New Hampshire. Piesa funcționează pe un ecartament standard de 4 picioare 8.5 inci (sau milimetri 1,435). Calea a fost achiziționată de Vermont Railway în 1997, ceea ce i-a ajutat să formeze baza sistemului Vermont Rail (care include o cale ferată în New York și cinci în Vermont). Flota de la GMC este formată din două flote - 405 și 804.

Atracții permanente

Calea ferată Green Mountain oferă mai multe opțiuni diferite pentru călăritul pe traseele frumoase și istorice. Biletele pot fi achiziționate de pe pagina principală a căii ferate sau cu cel puțin o oră în avans din stația propriu-zisă înainte de plimbare. Stația ia Descoperă, Visa, Mastercard și numerar. Plimbările cu trenul sunt distractive pentru persoanele de toate vârstele, iar copiii sunt încurajați să se alăture (deși trebuie să fie însoțiți de o șerpiță). De asemenea, este important să rețineți că autocarele nu sunt climatizate, deci trebuie luate precauții pentru tineri, bolnavi și vârstnici în caz de vreme extremă.

Nu sunt permise animale sau animale de companie în trenuri, cu excepția animalelor de serviciu cu documentație adecvată.

Plimbări cu Burlington - Plimbarea cu trenul merge de la Burlington la Middlebury și înapoi. Deși majoritatea călătoriilor oferite sunt considerate evenimente mai speciale, există câteva călătorii obișnuite pe care oaspeții le pot verifica contactând stația. Unul dintre favoriți este plimbarea cu brunch-ul Zilei Mamei, o excursie de trei ore și jumătate care include brunch, băuturi (nealcoolice, deși mimoasele pot fi achiziționate în numerar la bar).

Chester călărește - Plimbarea cu trenul merge de la Chester la Ludlow și de la Chester la Okemo. Unul dintre cele mai importante atrageri ale acestei stații este trenul cu frunze de toamnă. Considerat un „tren de cină”, vizitatorii vor experimenta frumusețea naturală a frunzelor de toamnă, în timp ce se vor bucura, de asemenea, de o delicioasă masă cu patru feluri, care este gătită de unul dintre cele mai frumoase restaurante din Ludlow. Călătoria durează aproximativ două ore și jumătate dus-întors.

Tren de cină - Oferită în serile de vineri și sâmbătă din septembrie și octombrie de la 5: 00pm până la 7: 30pm, această călătorie de două ore și jumătate de la Chester la Ludlow oferă o seară de neuitat de o masă fină pe șine. Prețurile încep de la persoană cu o reducere mică pentru copiii între șase și doisprezece ani. Copiii mai mici de șase ani sunt descurajați din cauza pericolelor sufocante de a mânca în timp ce se deplasează într-un tren. Meniul este postat înainte de timp și oferă, în general, o salată specială, un fel principal de coaste / vită, somon, pui sau o opțiune vegetariană și o opțiune pentru desert urmată de cafea. Există, de asemenea, un meniu cu băuturi specializate și bere și vin, deși băuturile sunt doar în numerar.

Evenimente speciale

În plus față de evenimentele obișnuite, calea ferată oferă și evenimente închiriate. Acest tip de eveniment este perfect pentru a invita oaspeții cu o plimbare prin Vermontul pitoresc. Toate tipurile diferite de evenimente au avut loc pe Green Mountain - petreceri de naștere, funcții de afaceri, reuniuni de familie, aniversări, etc. Trenul este disponibil pe tot parcursul anului pentru evenimente și poate pleca de la oricare dintre stațiile obișnuite (în funcție de ceea ce este cel mai ușor pentru vizitatori). Cu un salon, autocar, mașină de luat masa și lounge, trenul este construit pentru confort, iar personalul va fi acolo la fiecare pas al drumului pentru a vă asigura că evenimentul se desfășoară fără probleme.

Multe nunți s-au desfășurat chiar și în jurul trenului. Atemporalitatea și frumusețea unică fac un eveniment memorabil. Datorită vieții private de a putea închiria întregul tren, fotografiile pot face și fotografii sigure și legale ale zilei speciale (fotografierea pe și în apropierea căilor de tren este adesea ilegală din cauza problemelor de siguranță).

Masă

În afară de evenimentele speciale pentru cina trenului, există un snack bar obișnuit și vânzare de băuturi care servește mâncare de la o cooperativă care este deținută și operată local. Există, de asemenea, câteva prânzuri în cutie. Masina este permisă în mașinile de masă, iar oaspeții sunt bineveniți să își aducă mâncarea la bord.

Green Mountain Railroad, One Main Street, Burlington, VT, 05401, Telefon: 800-707-3530

Mai multe lucruri de făcut în Burlington