Victory Ranch - Lux Park Park Resort

Utah este cunoscut pe tot globul pentru stațiunile sale de schi de clasă mondială, capitala de stat din Salt Lake City găzduind faimos olimpiadele de iarnă, precum și diverse evenimente și competiții de schi și sporturi de iarnă de-a lungul anilor. Beehive State este locul perfect pentru orice fel de vacanță la schi sau o escapadă de iarnă, iar Park City este una dintre cele mai bune locații.

Situat în jurul valorii de 30 miles în afara centrului Salt Lake City, Park City este renumit ca fiind cea mai mare zonă de schi din lume, cu sute de trasee și kilometri de ascensoare care așteaptă să fie bucurați de pasionații de schi de toate vârstele și nivelurile de abilități.

De asemenea, clasat ca unul dintre cele mai frumoase orașe din Statele Unite și popular în alte perioade ale anului pentru activități precum golf, drumeții și ciclism, Park City este o destinație de poveste, iar Victory Ranch este una dintre cele mai bune stațiuni din Park City.

Victory Ranch - Lux Park Park Resort

Situat de-a lungul râului Upper Provo, pe o suprafață de aproximativ 6,700 acri de un teren superb, curat, Victory Ranch este o locație cu adevărat inegalabilă, destinată familiilor, cuplurilor și persoanelor active care caută un nou mod de viață, o existență mai simplă și mai fericită și o evadarea din natura agitată, de înaltă presiune a marilor orașe. Oferind facilități de clasă mondială și proprietăți extraordinare, această comunitate privată de lux Park City este un loc cu adevărat special.

- Proprietate premium - O gamă excepțională de cabine de lux, cabane și alte locuințe sunt disponibile în jurul Victory Ranch, precum și multe terenuri pentru cei care doresc libertate deplină de a proiecta și construi propriile proprietăți pentru viitor. Cu acri de spațiu și priveliști uimitoare peste tot, aceste case sunt de obicei echipate cu mai multe băi și dormitoare de lux, precum și mii de metri pătrați de spațiu. Experiența proprietarului de locuințe este o parte importantă a comunității Victory Ranch, dar există și opțiuni de a investi în proprietatea imobiliară comună, cu o serie de cabine de lux abia așteaptă să vă întâmpine.

- Facilități extraordinare - Această stațiune de lux din Park City găzduiește toate facilitățile pe care puteți spera să le găsiți. Reperele includ un teren de golf extraordinar 18, conceput de Rees Jones, lacuri și râuri pentru pescuitul cu muște, și un club club comunitar spațios unde vă puteți întâlni cu alți rezidenți sau pur și simplu relaxați-vă cu prietenii și familia în orice moment al zilei. Victory Ranch dispune, de asemenea, de propriile sale spa și wellness, oferind o gamă minunată de tratamente liniștitoare, precum și un centru mare de fitness și o piscină. Există o instalație de fotografiere, o sală de pizza, o zonă de sport, un pavilion de tenis, o casă de schi în Park City și mii de acri de terenuri frumoase din țara care cer să fie explorate.

- Un mod de viață mai bun - Este un moment ciudat pentru a fi în viață. Natura rapidă și agitată a societății moderne a determinat o mulțime de oameni care se luptă să savureze cu adevărat în fiecare zi, lăsând pur și simplu viața să le treacă și niciodată să nu simtă că au suficient timp pentru a se bucura de lucrurile pe care le iubesc. Acesta este motivul pentru care atât de multe persoane încep să gândească diferit și să caute locații din stațiuni private precum Victory Ranch pentru a se bucura de un stil de viață diferit. Înconjurat de peisaje naturale uimitoare și confortul propriei proprietăți private, la doar câteva minute de toate facilitățile și facilitățile de care ai putea avea nevoie, o viață la Victory Ranch este mai relaxantă, mai plăcută și mai plină de satisfacție decât orice ai fi putut experimenta înainte.

Imaginați-vă că aveți propria casă privată, complet echipată și oferind vederi uluitoare de la fiecare fereastră, gata și vă așteaptă ca dvs., familia și prietenii să vă pășească ușile și să vă bucurați de un stil de viață de lux total, fără doar spații deschise, drumeții trasee, animale sălbatice și natură în jur. La Victory Ranch, exact asta veți găsi.

Nu numai asta, dar stațiunea a fost construită cu confort și comoditate, dotată cu toate facilitățile care ar putea fi solicitate de orice rezident. Pentru mese, relaxare, fitness fizic și recreere, Victory Ranch are tot ce ai putea avea vreodată nevoie.

Pentru a afla mai multe despre proprietățile disponibile în prezent și despre diversele caracteristici și servicii ale stațiunii sau pentru a aranja o vizită pentru a experimenta cu adevărat stilul de viață Victory Ranch pentru tine, poți completa un formular online de contact, trimite un e-mail la informații @ victranchutah.com sau apelați 435 785 5000. website