Viera Cape Cod

Viera Cape Cod este un restaurant popular, care este deținut de familie și administrat de soțul și soția Ben și Angela Porter. Înființat în 2014, acest restaurant american West Harwich a luat locul companiei Friendly's, un fost restaurant care a ocupat spațiul. Viera este populară pentru mușcături locale, tarife sezoniere, meniuri cu gust și cocktail-uri de specialitate. Meniul restaurantului poate fi modificat din când în când, cu un accent deosebit pe ingredientele de sezon care sunt obținute local.

Ben & Angela Porter

Viera este creația lui Ben și Angela, un cuplu care se cunosc încă din anii de grădiniță. Născut și crescut în Harwich, amândoi au absolvit Harwich High în 1995 și au ieșit din stat pentru a începe facultatea. Porter specializat în ospitalitate și management din Johnson & Wales în Providence, Rhode Island, în timp ce Angela a participat la East Carolina University din Greenville, Carolina de Nord.

Deși Porter nu a urmat un singur curs culinar, el a fost atras de cultura bucătăriei în timp ce a fost angajat de Hyatt Hotel Corporation, California, după facultate. Porter a lucrat la alte câteva restaurante mici și independente din Boise, Idaho, unde a făcut cunoștință cu tot ce se întâmplă în bucătărie. După ce Porter s-a întors la Cape Cod, a înflorit ca bucătar sub îndrumarea expertă a bucătarului Gil Pepin, în timp ce lucra la 902 Main Street, un restaurant acum defunct din Yarmouth.

ore

Restaurantul operează 5 zile pe săptămână de marți până joi de la 5: 00pm până la 9: 00pm, iar vineri și sâmbătă, restaurantul este deschis de la 5: 00pm până la 10: 00pm.

Meniul Viera

Chef Ben menține un mic meniu care constă din articole făcute din ingrediente deosebite. Bucătarul gătește de la zero toate articolele din meniu și niciunul dintre ingrediente nu este prelucrat sau prefabricat. Restaurantul folosește carne și păsări fără antibiotice crescute fără hormoni adăugați. Toate cărnile și păsările de curte utilizate la Viera sunt certificate natural și antibiotice și fără hormoni. Meniul de schimbare sezonieră al Viera este făcut cu cele mai bune ingrediente pe care Chef Ben le poate găsi și este personalizabil pentru a găzdui alergii alimentare cu o notificare prealabilă.

Eșantion Meniu Cina

· Starter - Stridii Cape Cod Bay pe jumătate de coajă, chowder proaspăt de scoici, salată de casă, salată clasică de Caesar, salată de falafel de ierburi, prăjituri de crab cu maine, plăcintă de farfurie făcută în casă, fritto misto, 7X Ranch tartă tartar și somon de cap de oțel afumat Pastrami .

· Entr? Es - Somon organic sărat, pui de statler Giannone Farms, fustă cu fustă 7X Ranch, friptura de coajă de mare, căpușă de căpățână, codfish local, pană cu coajă, ravioli de confit de rață, creveți de sătină de golf și fettuccine vegetală de primăvară.

Listă de vinuri

· Albii - Producător, varietal, spumant, ușor, crocant, răcoritor, corp mediu și corp complet.

· Roșii - Producător, soi, trandafir, corp ușor, corp mediu și corp întreg.

Băuturi de specialitate

· Bere - Ciorba și sticla.

· Băuturi de specialitate - Martinis și roci etc.

Rezervari

Viera acceptă rezervările făcute prin apel telefonic efectuat direct la restaurant.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut pe Cape Cod

Viera, 11 Massachusetts Route 28, West Harwich, Massachusetts 02671, site-ul web, Telefon: 774-408-7492