O Vedere A Pensiunii Lacului Din West Kelowna, Bc

O vedere pe Pensiunea Lacului este o escapadă romantică în West Kelowna, în Valea Okanagan. Amplasat în inima celei mai proeminente regiuni viticole din Canada, această pensiune fermecătoare de pensiuni oferă o evadare reală din agitația orașului mare și are vederi panoramice spectaculoase asupra lacului Okanagan și Munților Monashee.

Hanul de munte are patru camere bine amenajate, dotate cu mobilier și mobilier confortabil, băi private și priveliști uimitoare, împreună cu un minunat salon comunal, invitând sala de mese unde un mic dejun gratuit cu trei feluri este servit în fiecare dimineață și un mare acoperit terasă cu scaune în aer liber. Zona înconjurătoare oferă o serie de lucruri de văzut și de făcut în timpul șederii, de la drumeții și ciclism montan la plimbare de-a lungul plajelor frumoase cu nisip sau bucurându-vă de o rundă de golf. Centrul din Kelowna se află la câteva minute și găzduiește o varietate de restaurante, baruri, muzee, galerii de artă și divertisment local vibrant.

Cazari oaspete

O vedere asupra lacului B & B oferă patru apartamente contemporane bine amenajate, cu decorațiuni moderne, mobilier confortabil, intrări separate și băi private cu baie privată. Suite beneficiază de aer condiționat și încălzire controlată individual, somptuos rege, paturi regine sau twin în lenjerie de lux și băi cu baie privată cu dușuri de călcat, căzi de înmuiere, prosoape groase și halate de baie moale și articole de toaletă de lux. Toate apartamentele au ferestre mari, cu vedere spre Lacul Okanagan și Munții Monashee. Facilitățile moderne includ televizoare cu canale prin cablu, stații de andocare pentru iPod, uscător de păr, ceas cu alarmă, apă îmbuteliată și internet wireless gratuit.

Masă

Un mic dejun gratuit este servit în fiecare dimineață și include cereale, granola, iaurt, fructe proaspete și ouă, împreună cu fructe proaspete, sucuri și cafea și ceai preparate local. În timpul zilei, sunt disponibile băuturi răcoritoare.

Facilități și agrement

Facilitățile de la A View on the Lake B&B includ televizoare prin cablu, stații de andocare pentru iPod și internet wireless gratuit în fiecare cameră, un salon primitor unde oaspeții se pot relaxa și bucura de băuturi răcoritoare pe parcursul zilei, un mic dejun gratuit în fiecare dimineață și o grădină frumoasă și punte cu vederi spectaculoase. Oaspeții au la dispoziție o cadă cu hidromasaj, iar proprietatea se află la o scurtă plimbare de plajă.

West Kelowna oferă o varietate de activități și recreere, de pe plajele Okanagan Lake, în Valea Okanagan din Columbia Britanică, de la plaje frumoase și la multe sporturi nautice, la vizitarea muzeelor, galeriilor și a siturilor istorice și a savurării vinurilor fine și a bucătăriei excelente. Experiențele semnatare din West Kelowna includ peisajul pitorească Westside Wine Trail, unde vizitatorii pot vizita degustări premium, restaurante premiate la fermă, mese culinare, spectacole de artă și spectacole muzicale live. Traseul Smith Creek Gruel este indispensabil pentru fanii ciclismului montan și oferă un nivel variat de dificultăți și priveliști uimitoare asupra lacului și văii pentru toate nivelurile de călăreți. Bucla Westside Farm este o colecție de ferme, piețe, standuri de fructe și experiențe agricole care oferă un mod plin de distracție de a explora delicioasa bogăție a terenului.

1877 Horizon Drive, West Kelowna, BC V1Z 3E4, Canada, site-ul web, Telefon: 250-769-7854

Mai multe hoteluri BC