Virgin Hotel Chicago

Primul Virgin Hotel din lume are sediul la clădirea Old Dearborn Bank din 26, în 203 North Wabash, în centrul orașului Chicago, la doar câțiva pași de Magnificent Mile. Vechea clădire Art Deco încă mai practică o mare parte din finisajele sale originale, precum și camerele de oaspeți 250, camerele cum sunt numite, un bar pe acoperiș, un restaurant modern american numit Miss Ricky și un salon elegant numit Commons Club.

Declanșate culorile tradiționale ale roșului și albului Virgin, camerele moderne sunt oferite în șapte camere și dimensiuni diferite, de la camere mini și studiouri până la două apartamente luxoase. Camerele elegante oferă podele din lemn, zone de dressing separate și băi cu baie cu dușuri de precipitații și practic fiecare dispozitiv din camerele hotelului, precum televizor, sisteme de sunet și internet wireless pot fi controlate din noua aplicație Virgin Hotel. Apartamentele de lux adaugă zone de living și de luat masa separate, iar serviciul în cameră este disponibil 24 / 7.

O oră socială de seară poate fi savurată în fiecare seară în cocktail lounge-ul la modă, urmată de cina în cină americană. Un bar pe acoperișul șoldului atrage o mulțime la modă pentru băuturi și cocktailuri după cină, iar o cafenea oferă băuturi răcoritoare și gustări pe tot parcursul zilei. Alte facilități ale acestui șold, hotelul modern, includ un centru de fitness 24 ore, un spa exclusivist și trei săli de ședințe pentru conferințe de afaceri, funcții și evenimente.

Virgin Hotel Chicago este ideal situat pentru a explora orașul și se află la doar o distanță de Muzeul de Artă Contemporană și de la Marina și la o scurtă plimbare de parcul Millennium.

1. Camere și apartamente


Virgin Hotel din Chicago oferă camere 250 bine amenajate, dotate cu camere moderne, camere de dormit și vestiare separate, băi cu baie proprie, dușuri de precipitații și produse de baie de marcă și facilități moderne. Facilitățile atât în ​​camere cât și în apartamente includ uși glisante de confidențialitate, mini-baruri complet dotate cu băuturi și gustări, oglinzi pentru machiaj și dulapuri poliforme ridicate. Serviciul de cameră, climatizare, rezervări pentru cină și multe altele pot fi aranjate prin intermediul aplicației Virgin Mobile.

Camerele au dormitoare personale, cu paturi hibride confortabile, regele sau regine, cu faruri ergonomice, saltele cu perne de pluș și lenjerie crocantă și zone separate pentru dressing, care combină holul, dulapul și baia într-un singur spațiu. Băile au dulapuri individuale, dușuri de precipitații și produse pentru baie de marcă, iar facilitățile moderne includ televizoare cu ecran plat, telefoane și internet wireless.

Suite oferă aceleași facilități, dar adaugă spațiu suplimentar și confort.

2. Dining


Cu sediul la Virgin Hotel din Chicago, Miss Ricky este un restaurant modern casual, cu o atmosferă caldă și primitoare. Un restaurant de reper Chicago, acest restaurant clasic în stilul mesei servește micul dejun, prânzul și cina, precum și mușcături de noapte târzie și deserturi dulci. Meniul este clasic cu semnături precum The Miss Ricky Burger, pui și napolitane, spaghete și chiftele și oferă specialități zilnice Red Door, cum ar fi farfurie de pui, pui prăjit și plăcintă de păstor.

The Common's Club Bar este un salon și un bar casual, care servește cocktailuri artizanale, bere artizanală și vinuri fine într-o atmosferă la modă și vibrantă. Oaspeții hotelului sunt tratate cu cocktailuri de noapte între 7: 00 și 8: 00 pm în fiecare seară,

3. Amenajări și activități recreative


Hotelul Virgin din Chicago are o serie de facilități și facilități moderne pentru a îmbunătăți șederea oaspeților, inclusiv un bar și un salopetă de pe acoperiș, și un restaurant modern american numit Miss Ricky și un elegant salon numit Commons Club. O oră socială de seară poate fi savurată în fiecare seară în cocktail barul la modă, urmată de cina în cină americană. Un bar pe acoperișul șoldului atrage o mulțime la modă pentru băuturi și cocktailuri după cină, iar o cafenea oferă băuturi răcoritoare și gustări pe tot parcursul zilei. Alte facilități ale acestui șold, hotelul modern, includ un centru de fitness 24 ore, un spa exclusivist și trei săli de ședințe pentru conferințe de afaceri, funcții și evenimente.

4. Planificați această vacanță


Hotelul Virgin din Chicago oferă trei săli de întâlnire pentru conferințe de afaceri, funcții și evenimente. Conacul poate găzdui până la oaspeți 120 și este un spațiu ideal pentru conferințe de afaceri sau mari întâlniri sociale. Sandbox-ul este un spațiu intim pentru socializare sau afaceri pentru până la persoane 40, iar camera fondatorului poate oferi locuri de până la oaspeți 12 pentru o cină elegantă sau o întâlnire de colaborare cu colegii.

203 N Wabash Ave, Chicago, IL 60601, Telefon: 312-940-4400

Înapoi la: Lucruri de făcut în Chicago