Washington, DC Atracții: Muzeul Național De Istorie Americană

Situat în Washington, DC, Muzeul Național de Istorie Americană este o filială a renumitelor muzee Smithsonian. Muzeul Național de Istorie Americană este dedicat culegerii, conservării și promovării istoriei americane.

1. Istorie


Când a fost fondată în 1964, Muzeul Național de Istorie Americană a fost inițial cunoscut sub numele de Muzeul de Istorie și Tehnologie. Partenerii de arhitectură renumiți, McKim Mead & White au proiectat Muzeul. La aproape douăzeci de ani de la deschiderea Muzeului, Muzeul de Istorie și Tehnologie a decis să-și schimbe numele pentru a reflecta o nouă misiune care a fost dedicată exclusiv conservării și promovării istoriei americane. Astfel, în 1980, Muzeul de Istorie și Tehnologie a devenit Muzeul Național de Istorie Americană.

Deși designul McKim Mead & White a fost impecabil, Muzeul a decis să renoveze în septembrie 5, 2006. Această renovare a costat în total 85 milioane USD și a durat până în noiembrie 21, 2008. În timpul renovării, Muzeul Național de Istorie Americană a fost închis publicului. Unele dintre modificările evidențiate au fost; un atrium care era de cinci etaje, o scară măreță pentru a lega primele etaje, noi zone pentru exponate și o instalație actualizată pentru un centru de întâmpinare.

La câțiva ani de la finalizarea primei renovări, noul director al muzeului, John Gray, a decis să inițieze o altă renovare dedicată îmbunătățirii spațiilor pentru exponate și oportunități educaționale. Această renovare a costat în total 37 milioane USD și a durat până la 2016. Părțile renovării s-au redeschis publicului în vara lui 2015.

2. Atracții permanente


Muzeul Național de Istorie Americană este mândrul proprietar al mai mult de 3 milioane de obiecte și documente care sunt legate de istoria americană. Deși Muzeul are o colecție permanentă densă, doar o bucată selectă din colecția lor permanentă este afișată la un moment dat. Atracțiile permanente ale Muzeului sunt împărțite în următoarele grupuri:

Reclamă demonstrează modul în care tehnicile și temele publicitare s-au dezvoltat de-a lungul istoriei americane.

Agricultură prezintă importanța agriculturii asupra dezvoltării Americii.

Artă afișează un număr select de piese de artă care demonstrează corelația dintre artă și istorie.

haine si accesorii prezintă numeroase ținute și materiale dintr-o varietate de clase și vârste. Astfel, arătând cum îmbrăcămintea reflectă istoria.

Monede, valută și medalii este unul dintre cele mai mari afișaje de monede și medalii valoroase de-a lungul istoriei, în special istoria americană.

comunicațiilor afișează modul în care tehnologia comunicării a evoluat și a influențat societatea americană.

Guvern, politică și reformă este una dintre cele mai cuprinzătoare exponate la Muzeul Național de Istorie Americană. Această atracție spune istoria guvernului nostru și modul în care societatea și politica americană au evoluat.

Divertisment popular este una dintre cele mai populare și îndrăgite atracții de la Muzeul. Această atracție afișează o varietate de artefacte dintr-o serie de lideri și mijloace de divertisment. Unele dintre artefactele evidențiate includ papucii rubini ai lui Judy Garland din rolul ei de Dorothy în The Wizard of Oz și o serie de personaje Muppet, precum Muppet, Kermit Frog.

3. Atracții speciale


În plus față de densa colecție permanentă a Muzeului, Muzeul Național de Istorie Americană afișează în mod regulat atracții speciale pe tot parcursul anului. Pentru o listă actualizată a atracțiilor speciale la Muzeul, nu uitați să consultați site-ul oficial al Muzeului.

Pereți artefacte - Artă ceramică și sticlă în America, 1880s-1920s caracteristici lucrează de la producători renumiți, cum ar fi Tiffany Glass and Decorating Company, Paul Revere Pottery și Phoenix Glass Company. Aceste obiecte din ceramică și sticlă arată influența artelor decorative pe istoria americană și invers. Această expoziție va fi expusă până în martie 12, 2017.

Corectarea unei greșeli: japonezii americani și al doilea război mondial explorează Ordinul executiv 9066, care a determinat ca aproximativ 120,000 persoane de moștenire japoneză să fie deținute în lagărele de închisori. Această expoziție va fi prezentată până în februarie 19, 2018.

4. Oportunități educaționale


Muzeul Național de Istorie Americană oferă o varietate de programe educaționale pentru toți vizitatorii lor. Oportunitățile educaționale ale Muzeului diferă în funcție de grupe de vârstă și profesii. Unele dintre cele mai populare oportunități educative includ Spark! Lab, vizite ghidate și excursii pe teren.

Laboratorul Spark! Este o zonă interactivă pentru copiii cu vârste cuprinse între șase și doisprezece ani pentru a explora istoria într-un mod distractiv, creativ și interactiv. O altă oportunitate educațională populară la Muzeul este programul turistic ghidat, care permite vizitatorilor să exploreze Muzeul într-un mod aprofundat și exclusiv. Programul turistic ghidat este similar cu programul de excursie pe teren.

Pentru mai multe informații despre oricare dintre oportunitățile educaționale de la Muzeul Național de Istorie Americană, consultați site-ul web al Muzeului sau contactați-le în timpul orelor de funcționare.

Înapoi la: Lucruri de făcut în Washington, DC

Constitution Ave NW & 14th St NW, Washington, DC 20004, Telefon: 202-633-1000