Parcuri De Apă Din Pennsylvania: Parc De Apă La Loc De Susan

Situat în Philadelphia, Pennsylvania, Parcul acvatic din Sesame Place oferă plimbări în apă și atracții pentru familii în cadrul unui complex de parcuri de distracții bazat pe personajele și temele din strada Sesame program de televiziune publică. Programul educațional american pentru copii strada Sesame a debutat pe rețeaua publică de radiodifuziune în noiembrie a 1969, în urma unor ample cercetări de laborator cu privire la modul de a utiliza cel mai bine televiziunea ca mediu educațional pozitiv.

Istorie

Programul a fost conceput cu trei ani mai devreme de Joan Ganz Cooney și Lloyd Morrisett de la Fundația Carnegie și a fost produs de Atelierul de televiziune pentru copii, în colaborare cu studiourile de păpuși ale păpușarului american Jim Henson, cel mai cunoscut drept creatorul Muppets. De-a lungul celor cinci decenii de producție, serialul a devenit un program iconic de televiziune pentru copii și o emisiune emblematică a televiziunii publice americane, folosind obiective educaționale și tehnici de producție care reflectă natura în schimbare a culturii americane. Conform unui sondaj 1996, aproape 95% dintre preșcolarii americani au urmărit episoade de strada Sesame până la vârsta de trei ani.

Proiectat ca parc tematic live-action modelat după personaje și teme strada Sesame, parcul de distracții Sesame Place s-a deschis în 1980 într-o locație din apropierea mall-ului Oxford Valley Mall din Philadelphia și este creditat că a servit ca un catalizator pentru revitalizarea comercială a zonei. La deschiderea sa, parcul Philadelphia a cuprins trei acri, deși de atunci s-a extins la o dimensiune mai mare de 14 acri. În 2007, parcul a devenit primul parc tematic fără fum în statul Pennsylvania. Mai multe instalații surori au funcționat în toate Statele Unite și în lume, inclusiv parcul Samo Plaza S din Monterrey, Mexic și foste locații ale parcului din Irving, Texas și Tokyo, Japonia.

Atracții permanente

Astăzi, Sesame Place este deținut și operat de SeaWorld Entertainment, care operează un total de facilități de parcuri de distracții 11 în toate Statele Unite, inclusiv SeaWorld Orlando, Busch Gardens Williamsburg și Discovery Cove. SeaWorld Entertainment operează parcul sub o licență specială a atelierului de susan și operează o serie de strada Sesame- zonele destinate copiilor din alte grădini Busch și parcuri SeaWorld din toată țara. O varietate de plimbări cu apă și pe uscat sunt oferite în parcul Philadelphia, împreună cu spectacole în direct, restaurante și zone de joacă interactive pentru copii.

Nouă plimbări cu apă sunt oferite la parcul nautic al parcului, inclusiv Stream de susan răsucirea diapozitivului de apă cu chute, care permite părinților și copiilor mici să experimenteze emoții sigure împreună în plute simple sau duble. Două diapozitive de împletitură de corp se oferă la Bert și Ernie's Slip and Slide, care se termină într-o zonă de stropire și patru diapozitive 75-picior fac parte din Pante alunecoase aventura umedă. Sky Splash diapozitivul oferă o picătură de șase etaje într-o plută care navighează jucării supradimensionate, inclusiv o rață de cauciuc înaltă de opt metri. Frumoase introductive sunt, de asemenea, oferite tinerilor călăreți de la Glumele lui Slimey tobogan interior dublu.

Pentru fiorii mai blânzi, Râul mare al păsărilor plutește de-a lungul unei căi navigabile cu o lungime de 1,000, parcurgând gheizerele, cascadele și palmierii din Insula de susan. Un bazin cu valuri de metri pătrați 10,000, Valul Tiny Tiny al lui Ernie, oferă distracție stropită sub o statuie din 16-foot strada Sesame personaj Ernie, cu adâncimi maxime sigure de 18 inci. Două zone de joacă pentru apă sunt, de asemenea, oferite Castelul Splash al contelui multi-nivel interactiv loc de joacă de apă și Ernie's Waterworks, care prezintă fântâni în cascadă și zone de labirint cu pulverizare de apă.

În loc să fie cuprinse ca o zonă separată de parc acvatic, plimbările cu apă sunt amplasate în parcul Sesame Place într-o serie de zone de atracție, inclusiv Twiddlebug Land, Sesame Island și Curtea Contului Castle. Principalele plimbări uscate în parc includ Poteca Vaporului familia de coaster cu elice, Contează în jur Roata de feribot și plimbările în stilul mijlociu Cookie's Monster Land, inclusiv o plimbare cu vaporul piraților, o plimbare cu ceainic și un turn înalt care oferă vedere la parc la 40 picioare. O serie de spectacole și parade sunt prezentate zilnic în parc, inclusiv Elmo: Musical! și parada de petrecere a străzii Neighborhood, cu costum strada Sesame de caractere. O serie de zone de parc oferă, de asemenea, oportunități de fotografie strada Sesame personaje, inclusiv 1-2-3 Zâmbiți cu mine! sau Fotografii pentru prima oprire.

Opțiunile de luat masa din parc includ Mancarea lui Elmo, Căpitanul Ernie's Bistro, Şi Cookie Cafe, oferind tarife americane pentru familie. O varietate de magazine de cadouri oferă strada Sesame-memorări, inclusiv Emporium al domnului Hooper sau Finders Keepers. Pachetele hotelului sunt disponibile pentru o noapte cu reducere, iar pachete pentru petrecerea zilei de naștere sunt oferite copiilor care doresc să își sărbătorească ziua de naștere în parc. O serie de evenimente speciale publice sunt oferite în parc pe tot parcursul anului, inclusiv Marea Iluminare a lui Moș Crăciun iluminarea copacilor și Crăciun foarte blănos celebrare.

100 Sesame Rd, Langhorne, PA 19047, Telefon: 215-702-3566

Mai multe parcuri de apă familiale în Pennsylvania