Scapari De Weekend Din Nyc: The Point Resort In The Adirondacks, Ny

Munții Adirondack din New York sunt o destinație de primă vacanță, un loc de evadare primordial și o evadare perfectă pentru oricine are gusturi distinctive. Această ascunzătoare de munte oferă atât șansa de a vă reconecta cu natura în timp ce vă bucurați de facilități de înaltă calitate.

William Rockefeller a construit refugiul numit Marea Tabără a Pădurilor de Nord, cu filozofia de a conecta natura și luxul pentru oaspeți. Fiecare cameră este construită ca o cabină de jurnal splendidă folosind resurse native. Oaspeții care stau la Point Resort se pot bucura de această legătură unică cu natura, în timp ce sunt răsfățați cu o experiență complet luxoasă.

1. The Point Resort Rooms & Suites


Oaspeții pot sta la una din cele unsprezece camere situate pe întreg teritoriul. Istoria bogată este aparentă, deoarece multe dintre încăperi încă mai folosesc accesorii originale în alamă și crom uimitoare. Fiecare cameră conține mobilier rustic și este decorată cu tablouri originale. Un șemineu cald și o vedere asupra lacului face ca orice oaspete să se simtă drept acasă în aceste scăpări din cabina de jurnal.

Boathouse este cea mai populară cameră de la Point Resort. Această cameră este deschisă și primitoare, staționată deasupra bărcilor. Camera este poziționată într-un mod care provoacă o balansare blândă, permițând oaspeților să se bucure de apă pe un nivel cu totul nou. Această cameră conține tavane cu grinzi, șemineu, un bar complet echipat și zone de relaxare spațioase. Boathouse este disponibil din mai până în octombrie.

Mohawk este amplasat în dreptul Marii Săli, care a dus în dormitorul Rockefellers în sine. Această cameră conține o canapea profundă, cu ferestre mari, care permit lumină naturală în cea mai mare parte a zilei. Perfectă pentru escapada unui scriitor, această cameră conține un șemineu, un birou, un dulap mare și un spațiu exterior privat. Baia are o cadă cu gheare și un duș cu cascadă.

Tot în Sala Mare se află și algonchinul. Folosit anterior ca studiu al domnului Rockefeller, Algonquinul conține pereți caldați cu panouri colorate și fidel trecutului său, este căptușit cu o bibliotecă de cărți. Cu un șemineu de piatră și o hartă a Saranacului superior, această cameră este perfectă pentru bibliofilele călătoare. Spațiul exterior poate fi accesat printr-o ușă privată și un traseu scurt până la marginea apei.

Iroquois este o cameră liniștită în Sala Mare. Această cameră conține un șemineu construit din pietre de câmp transportate din câmpurile locale când a fost construită locația. Cu o vedere spectaculoasă asupra lacului și o potecă pe golf, această cameră este scăparea perfectă. Baia are un duș de cascadă și este decorată cu plăci albe fermecătoare.

La aripa de sud, Morningside se bucură de lumină naturală odată cu răsăritul dimineții. Șemineul poate fi savurat în fotolii mari și în otoman. Vederea lacului poate fi savurată prin ferestrele mari, iar oaspeții pot profita de o cadă spațioasă cu gheare și cu duș dublu.

Situat la etajul superior, Sentinel este o cameră perfectă pentru aventurierii călători. Această cameră se află deasupra zonei care a fost cândva grajdurile și oferă vederi uimitoare ale peisajului. Patul de dimensiuni king are stâlpii de trunchi de mesteacăn argintiu, un șemineu și o zonă confortabilă de citit. Baia este un lux de marmură alb-negru, cu cadă dublă la înmuiere și duș cu cascadă.

Pentru cei care se bucură de pădure, Lookout este situat în copacii cu vedere la apă. Sala continuă tema cu lemn împodobit și accente verzi. Ferestrele franceze privesc pe o punte privată. Șemineul este înconjurat de fotolii confortabile și o canapea. Cu ușile rotunde capricioase către baie și dulapuri, această cameră este sigură că va mulțumi. Baia conține un duș de aburi pentru două chiuvete duble și marmură.

Situate în adâncurile pădurii, Capcane pot fi găsite în spatele pubului. Această cameră confortabilă este decorată cu pereți de pin și un șemineu din pietrele netede ale râului. Canapea și fotolii confortabile permit oaspeților să stea confortabil în această cameră fermecătoare. Baia este, de asemenea, o cameră populară în capcanele, cu cadă dublă de înmuiere și chiuvete duble.

Saranac se mândrește cu un șemineu mare construit din piatră. Această cameră boltită conține un pat spațios de dimensiuni king și este decorată cu pereți de brad și fotolii mari și confortabile. O terasă privată în aer liber oferă o vedere senină asupra lacului și pădurii. Baia are o cadă spațioasă, dușuri duble și ferestre cu vedere la câmpul de crochet.

Pentru ocazia specială, fie că este vorba despre o lună de miere sau o aniversare, Weatherwatch este una dintre camerele principale din Point Resort. Această cameră a fost anterior camera de zi a Marii Case. Cu un șemineu imens, ferestre mari cu vedere la lac și un plafon bolțit din grinzi, această cameră este plină de lux. Două fotolii, un dulap de intrare și o terasă privată adaugă atmosferei acestei camere. Baia are o cadă și o combinație de duș.

Numită cameră preferată a doamnei Rockefeller, Evensong rămâne cu lumină naturală. Această cameră conține un șemineu și preferințele oaspeților de paturi king-size sau twin. Ferestrele au vedere la peisajul pitoresc și încăperea care face parte din strălucirea epocii în care au fost construite pentru prima dată aceste cabine.

2. Restaurant la The Point Resort


Oaspeții se pot bucura de prima lor cafea în timpul zilei, dând-o livrată direct în cameră. Micul dejun este adus în cameră cu o bătaie prietenoasă la ușă. Planificate în avans, oaspeții se pot bucura de micul dejun pe terasa privată sau se pot alătura prietenilor în Sala Mare. Mesele se desfășoară în Sala Mare, cu atmosfera unei mese mari de familie adunate pentru o vacanță. Omletele, cârnații și clătitele de zmeură ispitesc gustul oaspeților pentru începutul perfect al oricărei zile din timpul șederii lor.

Prânzurile sunt la fel de delectabile. Gratarii pe terasa care privesc creveti la gratar, miel, porumb la coaja si fructe proaspete ofera doar una dintre optiunile pentru masa de amiaza. Camp David este o scurtă plimbare, care îi aduce și pe oaspeți la un prânz ispititor. Oaspeții se pot întoarce, de asemenea, la Sala Mare la ora unu pentru o altă masă confortabilă. Cu o notificare avansată, bucătăria este pregătită să pregătească un prânz pentru oaspeți.

La opt seara, oaspeții se întorc în Sala Mare pentru o cină de coajă de mare cu coulis de tomate-busuioc sau sparanghel suculent cu mai mult și vinetă. Principalele feluri de mâncare sunt binecunoscute și cu oferte precum somon pozat sau miel de primăvară, există siguranță că va fi un gust pentru fiecare paletă. Cina la Sala Mare așteaptă o jachetă și cravată pe tot parcursul săptămânii, cu sugestie de cravată neagră pentru miercuri și sâmbătă. Acest detaliu elegant se întoarce din istoria și intențiile originale ale stațiunii.

Sala Mare și Pub-ul sunt disponibile pentru cocktail-uri de seară și o continuare a momentelor bune pe care le-ați savurat pe masa de cină. Oaspeții se pot delecta cu o băutură răcoroasă în zona cuplată a Marii Săli, să ia un joc la piscină sau să se plimbe pe terasă pentru a savura briza de seară.

3. Nunți, reuniuni și conferințe


Indiferent dacă pentru o nuntă sau un eveniment corporativ, Point Resort poate fi rezervat în întregime. Mireasa poate fi pregătită pentru ziua ei specială, lucrând cu personalul pentru a asigura perfecțiunea fiecărui detaliu. Sala Mare este disponibilă pentru nunți și recepții. Dacă cuplul preferă un decor în aer liber, insula împădurită și aerul parfumat creează un fundal pitoresc.

Lacul Saranac superior este o altă locație care poate fi configurată pentru o ceremonie uimitoare. Cu o rezervare completă, orice colț al localului este disponibil pentru oaspeți și petreceri de nuntă. Copiii sunt bineveniți cu rezervări complete pentru nunți și pentru evenimente în familie, găzduite de stațiune.

Point Resort oferă evenimente corporative, adunări aniversare, întâlniri și multe altele. Legăturile de evenimente se vor asigura că fiecare detaliu este planificat pentru perfecționare. Coordonarea evenimentului, masa și serviciul personalizat însoțesc fiecare rezervare de grup.

Lake Placid este locația din apropiere a Jocurilor Olimpice de iarnă 1980 și 1932. Oaspeții se pot bucura în continuare de schi, bobsledding și alergare la Whiteface Mountain, singurul loc public pentru aceste activități de iarnă. Pentru cei mai puțin înclinați spre adrenalină, oaspeții pot urmări sportivi de talie mondială în timpul sesiunilor de antrenament public, în funcție de sezon.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități pentru a-și completa timpul în stațiune, cum ar fi canoe pe lac, bărci de ghid Adirondack, pescuit, tenis, crochet la fața locului, drumeții, călărie, vânătoare, magazine de antichități locale sau pur și simplu se bucură priveliștile într-un hamac relaxant. Sfârșitul perfect al zilei este lansarea de la Elco, care le permite oaspeților să alunece pe suprafața lacului cu o croazieră de cocktail de seară, sorbind o băutură semnată în timp ce se apucă de apusul pitoresc deasupra lacului oglindit. Cu multă destinație și un peisaj inegalabil, Point Resort este o escapadă perfectă pentru călătorii sofisticați.

Dubla începe de la $ 1,250 pe noapte.

222 Beaverwood Rd, Saranac Lake, NY 12983, Telefon: 518-891-5674

Înapoi la: escapade de weekend din New York.