Scapari De Weekend In Iowa: Brookstone Lodge And Suites - Algona

Brookstone Lodge & Suites este un motel casual situat în orașul Algona, care oferă cazare confortabilă, cu băi private și facilități moderne. Oferind mobilier elegant, modern și mobilier modern, motelul pentru familii oferă un loc ideal pentru a sta atât pentru călătorii de agrement, cât și pentru afaceri și oferă un mic dejun continental în fiecare dimineață și internet wireless gratuit în întreaga proprietate. Loja dispune de un centru de afaceri cu servicii de imprimare, copiere și fax, precum și mașini expediate cu băuturi și gustări. Situat în King County în Washington, Algona oferă mai multe atracții și activități, inclusiv muzee, galerii, centre naturale și cumpărături.

Cazari oaspete

Brookstone Lodge & Suites oferă unități de cazare confortabile, cu mobilier modern, paturi duble, queen sau king-size, în lenjerie curată, și băi cu baie, combinații de baie și duș, prosoape proaspete și articole de toaletă de marcă. Facilitățile moderne includ aer condiționat și încălzire, televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu, stații de andocare iHome, uscător de păr, ceasuri cu alarmă, telefoane, filtru de cafea, facilități de călcat, cuptor cu microunde și frigidere.

Camerele Executive King au paturi king-size, cu saltele din seria Seria Concierge, lenjerii bogate în bumbac și perne de dimensiuni mari și băi cu baie cu contoare de granit, combinații de duș / cadă, prosoape proaspete și articole de toaletă de marcă. Camerele au birouri de lucru și scaune ergonomice, scaune de protecție din piele, televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu și aer condiționat și încălzire. Facilitățile moderne includ stații de andocare iHome, uscător de păr, ceasuri de alarmă, telefoane, aparat de cafea, facilități de călcat, cuptor cu microunde și frigidere.

King Suite cu două camere oferă dormitoare cu paturi king-size, cu saltele din seria Seria Concierge, lenjerie bogată în bumbac și perne de dimensiuni mari și băi cu baie cu contoare de granit, combinații de duș / cadă, prosoape proaspete și articole de toaletă de marcă. Camerele separate au birouri și scaune ergonomice, șezlonguri din piele, canapele dormitoare pentru oaspeți în plus, televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu și aer condiționat și încălzire. Facilitățile moderne includ stații de andocare iHome, uscător de păr, ceasuri de alarmă, telefoane, aparat de cafea, facilități de călcat, cuptor cu microunde și frigidere.

Camerele Double Queen Queen și Double Queen Room au două paturi queen-size, cu saltele Serta Concierge Series, lenjerii bogate în bumbac și perne de dimensiuni mari și băi cu baie cu contoare de granit, combinații de duș / cadă, prosoape proaspete și articole de toaletă de marcă. . Zonele de relaxare au birouri de birou și scaune ergonomice, șezlonguri din piele, televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu și aer condiționat și încălzire. Facilitățile moderne includ stații de andocare iHome, uscător de păr, ceasuri de alarmă, telefoane, aparat de cafea, facilități de călcat, cuptor cu microunde și frigidere.

Masă

Loja servește un mic dejun continental în fiecare dimineață, cu o serie de opțiuni delicioase, inclusiv cereale, conserve, fructe și sucuri proaspete, iaurt, produse de patiserie și pâine proaspăt coapte, clătite, ouă stropite, prăjituri cu cârnați și cafea și ceai fierbinte. Distribuitoare automate cu băuturi și gustări pot fi găsite la motel.

Facilități și agrement

Facilitățile și serviciile de la Brookstone Lodge & Suites includ un centru de afaceri cu servicii de imprimare, copiere și fax, internet wireless gratuit, parcare gratuită, curățenie zilnică și o spălătorie cu monedă. Facilitățile camerei includ aer condiționat și încălzire, televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu, uscător de păr, ceasuri de alarmă, telefoane, filtru de cafea, facilități de călcat, cuptor cu microunde și frigidere. Oaspeții se pot menține în formă, cu acces gratuit la sala de sport locală, există o terasă cu grătar în aer liber disponibil în lunile de vară, iar o recepție 24-oră oferă o varietate de servicii de concierge.

Algona are mai multe atracții și activități de care să te bucuri, de la Centrul acvatic din Algona, Parcul de Stat Call, Muzeul Județean pentru Agricultură și Motorsports din Kossuth și Muzeul Istoric al Județului Kossuth până la Muzeul POW, Lacul Smith, Clădirea Louis Sullivan și Water's Edge Nature Center.

1909 Hwy 18 East, Algona, IA 50511, Telefon: 515-200-0030

Mai multe escapade romantice de weekend în Iowa