Scapari De Weekend In New Orleans, La: Grand Victorian Bed & Breakfast

Grand Victorian Bed & Breakfast este un han atrăgător în stil pensiune, situat la doar câteva minute de faimosul cartier francez din New Orleans. Proiectat și construit în 1893 de renumitul arhitect local Thomas Sully, hanul de pensiuni a fost restaurat frumos la fosta sa glorie pentru a oferi cazare luxoase peste noapte și o ambianță elegantă și rafinată. Amplasat sub stejarii umbroși ai măreției St. Charles Avenue, Grand Victorian Bed & Breakfast oferă camere și apartamente amenajate cu rafinament, cu mobilier de epocă și antichități, băi spațioase și facilități moderne. Mai multe zone comunale atractive din jurul casei oferă locuri liniștite pentru relaxare sau socializare cu alți oaspeți, cum ar fi un salon istoric victorian și o bibliotecă complet dotată, iar sufrageria elegantă este deschisă toată ziua după micul dejun, unde se oferă cafea gratuită, ceai, apă îmbuteliată, și gustări sunt disponibile pe tot parcursul zilei. Hanul este semnificativ din punct de vedere arhitectural Porte cochere balconul oferă locul perfect pentru a prinde razele soarelui și a vă uda de priveliștile uimitoare asupra orașului.

Cazari oaspete

Grand Victorian Bed & Breakfast oferă șase camere de oaspeți amenajate și două apartamente de lux, cu mobilier de epocă și mobilier de epocă, băi private spațioase și facilități moderne. Toate camerele de oaspeți au paturi superioare cu perne cu regele de nuc sau cu regine, cu lenjerie de lux, prosoape de baie și perne hipoalergenice, băi cu baie proprie sau comune, cu blaturi și vanități de granit, combinații cu cadă cu hidromasaj / duș de dimensiuni mari, prosoape luxoase și halate de baie și produse de baie organice.

Suite-urile sunt spațioase și ușoare, cu canapele sau fotolii, birouri și scaune antice, șeminee care ard lemn, podele și finisaje din lemn de esenta tare și covoare din pluș. Facilitățile moderne din cameră adaugă confortul creaturii, cum ar fi televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu, radio ceasuri, telefoane, fier de călcat și plăci de călcat, uscător de păr și internet wireless gratuit.

Masă

Un mic dejun gratuit în stil New Orleans este servit în fiecare dimineață în sala de mese elegantă și include pâine proaspăt coaptă și produse de patiserie, fructe de sezon, cereale și granola de casă, iaurt, sucuri de fructe, cafea proaspăt preparată și ceai. La cerere, pot fi adăugate diete fără gluten, intolerante la lactoză, vegetariene și vegane.

Facilități și agrement

Grand Victorian Bed & Breakfast oferă mai multe zone comunale fermecătoare din jurul casei pentru a vă relaxa sau socializa cu alți oaspeți, cum ar fi un salon istoric victorian și o bibliotecă complet dotată, și o sufragerie elegantă, unde este servit un mic dejun gratuit în stil New Orleans. în fiecare dimineață, este deschis toată ziua unde sunt disponibile cafea, ceai, apă îmbuteliată și gustări. Hanul este semnificativ din punct de vedere arhitectural Porte cochere balconul oferă locul perfect pentru a prinde razele soarelui și a vă uda de priveliștile uimitoare asupra orașului.

Nunti si Evenimente

Grand Victorian Bed & Breakfast oferă un cadru frumos pentru sărbători romantice, cum ar fi nunți, elopements, aniversări și reînnoire a voturilor, cu mai multe locuri uimitoare, spații de cazare luxoase, facilități moderne și împrejurimi spectaculoase. Locurile de la Hanul includ salonul istoric victorian și balconul cu cochere cu vedere la Sf. Charles, împreună cu sala de mese elegantă și grădini frumoase.

Atracții locale

Modul de viață blând, lent și ușor de viață din New Orleans i-a câștigat porecla de „The Big Easy”, iar orașul primitor și relaxat oferă o serie de atracții, activități și divertisment pentru toate gusturile.

Cartierul francez (le Vieux Carr?), cunoscut și sub numele de „Cartierul”, este cel mai vechi cartier din orașul New Orleans și plin de istorie și moștenire. Datând din 1718, districtul a fost înființat de Jean-Baptiste Le Moyne de Bienville și a crescut în jurul pieței centrale a Vieux Carr ?. Acasă în clădiri istorice magnifice, catedrale și cluburi de jazz celebre, Cartierul Francez are o istorie care datează din 200 ani și a fost desemnat reper istoric național. Situat în centrul cartierului francez se află piața Jackson din istoria 18 din secolul al X-lea, cunoscută anterior drept „Place d’Armes” și redenumită mai târziu în onoarea Andrew Jackson a eroului din New Orleans. Cu vedere la râul Mississippi, piața este înconjurată de clădiri vechi faimoase, inclusiv Catedrala Sf. Ludovic, Presbytere și Cabildo, muzeele uimitoare Pontalba, precum și o multitudine de restaurante, muzee, cafenele și galerii de artă.

Situat între St Charles Avenue și Magazin Street, în New Orleans, în zona istorică a districtului Garden este un cartier faimos, care găzduiește o colecție frumos conservată de conace antebellum, grădini imaculate și bulevarde. Înființată de Barthelemy Lafon în 1832 ca o așezare de clasă superioară pentru noii rezidenți americani din oraș, zona a înflorit pe măsură ce locuințe generoase au fost construite în stilurile italienești, renaștere greacă și victoriene pe parcele mari înconjurate de grădini spectaculoase. Astăzi, districtul găzduiește mai multe vedete de film și celebrități, celebrul cimitir Lafayette # 1 și câteva buticuri și restaurante excelente, inclusiv renumitul Restaurant Commander's Palace.

2727 St. Charles Ave, New Orleans, LA 70130, Telefon: 504-895-1104 sau 800-977-0008

Mai mult, escapade romantice de weekend în Louisiana, lucruri de făcut din New Orleans