Scapari De Weekend In Ohio: Salt Fork State Lodge In Cambridge

De la activități la piscină distractive până la scăparea pe schiuri de apă pe lac, sunt doar multe de făcut pe o casă de piatră 1840 frumos restaurată. Salt Fork Lodge and Conference Center este situat în cel mai mare parc de stat din Ohio, cu nenumărate activități distractive pe tot parcursul anului, în locuri înconjurate de frumusețe naturală. Zona este, de asemenea, minunată pentru tot felul de adunări, fie că este vorba de afaceri sau de agrement.

Oaspeții vor putea sta într-una din camerele 148 confortabile cu servicii complete sau într-o cabină complet mobilată cu două dormitoare, toate bine amenajate în proprietatea Salt Fork. Vor fi exact acolo unde e toată distracția. Traseele din împrejurimi sunt perfecte pentru drumeții sau ciclism, în timp ce litoralul oferă o mulțime de oportunități și experiențe distractive precum navigație, canotaj, pescuit și schi. Piscina este, de asemenea, în apropiere, în timp ce plaja de nisip 2,500-picioare - cea mai mare din Ohio - este, de asemenea, la îndemână.

Loja este, de asemenea, un loc în care oaspeții pot juca tenis, volei, baschet, tabla de shuffleboard și chiar potcoave. Aici se poate încerca și geocaching-ul!

Unele dintre atracțiile din apropiere pe care vizitatorii le pot aștepta să le viziteze includ Centrul istoric Cambridge, Dickens Village Victorian și Muzeul Național al Sticlei Cambridge. Pentru mai multe tururi educaționale, există Boyd’s Crystal Art Glass, Centrul de educație Parcul Deerassic și Drama în aer liber Living Word. Pentru cei care caută ceva mai interesant, pot încerca Zip Line Safari Tour și Terra Cotta Vineyard.

1. Pensiuni


Această lojă de piatră istorică surprinde într-adevăr atmosfera cu camerele și cabanele împrăștiate în toată proprietatea. Din locația lor ascunsă pe dealurile din Ohio, oaspeții nu pot să nu admire frumusețea dealului compus din trasee de agrement, animale sălbatice și priveliști uluitoare asupra dealurilor și lacului.

Există o gamă largă de camere confortabile pentru a alege. Sunt clasificate în mod convenabil în camere de casă, cabane de cabană, cabine de pe malul lacului și cabine de pe deal.

Există camere 148 lodge în parc, fiecare având balcon sau terasă cu vedere la piscină sau la dealurile din Ohio. Există, de asemenea, parcare gratuită, aer condiționat central și servicii de curățenie. Oaspeții pot opta, de asemenea, să se alăture unităților pentru și mai mult spațiu.

Există șase tipuri de camere. camere duble sunt destul de de bază și sunt ideale pentru călătorii care caută tot confortul acasă. Cu toate acestea, acestea au încă cele mai multe facilități de lux pe care le au alte camere. camere King, pe de altă parte, oferă un pat de dimensiuni king cu frigider și o masă cu scaune. Aceste camere sunt ideale pentru persoanele care caută și mai mult spațiu pentru picioare pentru dormit, precum și un dormitor mai spațios. Camere supraetajate oferă cazare confortabile pentru familii, deoarece includ un set de paturi supraetajate pe două paturi duble. Există, de asemenea, o plimbare pe terasă în acest tip de cameră. Pentru încăperi și mai mari, deluxe king room Oferiți și mai mult spațiu cu un pat king size și o zonă de ședere cu mese și scaune mai mari. Oaspeții vor găsi, de asemenea, un bar umed și un cuptor cu microunde. Pentru cei care iubesc terasele lor, există excursii pe terasă, care se întâmplă să fie foarte populare pe timpul verii, deoarece au uși duble care conduc în exterior. În cele din urmă, există o varietate de camere accesibile care oferă aceleași facilități de lux, dar cu modificări pentru a veni în întâmpinarea celor cu nevoi speciale.

2. Cabane Cabană


Următorul tip de cazare este Cabane Cabană. Acestea dispun de două dormitoare, unul cu un pat queen-size și celălalt cu două seturi de paturi supraetajate, ceea ce le face minunate pentru familiile sau grupurile care doresc mai multă intimitate decât ceea ce oferă camerele de la lojă. Oferă cadă cu hidromasaj privată și un șemineu cu gaz pentru mai mult confort și relaxare. Oaspeții vor avea, de asemenea, propriul loc de parcare lângă cabină.

Cei care își rezervă rezerva Cabane Lakeside va avea șansa de invidiat de a vedea răsăritul deasupra lacului spumos, printre alte vederi panoramice din jurul Salt Fork State Lodge. Aceste cabine au două dormitoare cu un pat mare și două seturi de paturi supraetajate. Acestea sunt dotate cu o bucătărie completă, o zonă de luat masa complet mobilată și un loc de parcare.

Pentru escapade mai romantice, Cabinele Hillside oferă nu numai mai multă confidențialitate, în timp ce este înnobilat în inima Parcului de Stat Salt Fork, dar și priveliști uimitoare asupra dealurilor din jurul zonei. Cele două dormitoare vin într-un dormitor cu dimensiuni complete și două seturi de paturi supraetajate, în timp ce bucătăria și camerele de luat masa sunt complet echipate. Oaspeții primesc și două locuri de parcare.

Iubitorii de animale de companie vor fi fericiți să știe că animalele de companie sunt binevenite la Salt Fork Lodge, cu respectarea unor limitări și a unei taxe. Există zone desemnate în care animalele de companie pot fi păstrate astfel încât să poată face parte din vacanța familiei.

În cele din urmă, cei care doresc să stea mai mult decât majoritatea vizitatorilor vor avea ocazia să beneficieze de pachete de zile prelungite. De obicei, există reduceri săptămânale și lunare în funcție de aranjamente, împreună cu o gamă largă de facilități care vor face experiența de ședere extinsă cât mai confortabilă.

3. Dining


După ce au muncit un apetit bucurându-se de ziua în Salt Fork State Park, oaspeții au multe opțiuni pentru a-și satisface foamea și setea, iar pe cei buni! Indiferent dacă este pentru mese casual sau pentru relaxare, oaspeții vor găsi ceea ce caută cu selecția de destinații din parc.

Restaurantul din lemn poate găzdui până la 150 clienți. Are plafoane înalte, picturi murale istorice și o atmosferă rustică în ansamblu. Există o mare varietate de opțiuni delicioase din care puteți alege, separate în meniul de mic dejun, prânz și cină. Toate felurile de mâncare sunt fabricate din ingrediente disponibile local, preparate doar de cei mai buni bucătari ai lojei.

Între timp, cei care doresc să dea cu piciorul înapoi și să se relaxeze după o zi lungă în jurul parcului se pot îndrepta către Wildlife Lounge unde un mediu relaxant îi așteaptă pe oaspeții care doresc să își bea băutura preferată în mâini. Lounge-ul este deschis tot anul și are suficiente locuri pentru oaspeții 105.

4. Planificați această vacanță


Salt Fork State Lodge este, de asemenea, locul perfect pentru toate tipurile de evenimente, datorită spațiului său de 6,000 pătrat pătrat de spațiu de întâlnire flexibil și a împrejurimilor naturale frumoase. Fiecare spațiu de întâlnire a lojei este dotat cu echipamente audio vizuale de ultimă generație, ceea ce le face ideale pentru tot felul de întâlniri de afaceri și evenimente, în timp ce împrejurimile naturale ale lacului și ale dealului fac cele mai bune fundaluri pentru ceremoniile de nuntă în aer liber. serbări de naștere și activități de team building.

Loja este pregătită cu o echipă de specialiști pregătiți în planificarea evenimentelor, care vor lucra strâns cu fiecare rezervare pentru a vă asigura că toate preferințele și detaliile sunt discutate și abordate. Echipa se va ocupa de toate, de la personalizarea locației la catering, astfel încât toate aspectele evenimentului să funcționeze fără probleme.

Loja a fost alegerea pentru diverse companii care doreau să distreze clienții, să organizeze întâlniri speciale ale consiliului, să organizeze conferințe și convenții sau să aibă pur și simplu o activitate de team building corporativ. Facilitățile și activitățile de grup vor garanta un amestec sănătos de muncă și joc pentru toată lumea. Între timp, nunțile vor avea o varietate suficientă de locuri pentru a alege pentru diferitele părți ale sărbătorii, de la ceremonie chiar până la recepția nunții. În ambele cazuri, evenimentele vor fi servite doar din cea mai bună bucătărie a lojii.

Înapoi la: escapade romantice de weekend în Ohio

PO Box 7 US Route 22 East, Cambridge, OH 43725, Telefon: 740-435-9000