Scapari De Weekend In Utah: Goldener Hirsch Inn

Goldener Hirsch Inn este un renumit hotel din Park City, care oferă cazare fabuloasă, servicii de oaspeți excepționale, bucătărie premiată și împrejurimi spectaculoase. Amplasat în Valea Cerbului, înconjurat de vârfurile maiestuoase ale Munților Wasatch din Utah, hotelul boutique, aflat în proprietatea familiei, este situat la doar câțiva pași de telescaunul Silver Lake Express și de pârtiile de schi de talie mondială în timpul iernii, alături de trasee de drumeții și munte vara.

Cu vederi uluitoare asupra muntelui Bald Eagle, unitățile de cazare ale hotelului sunt dotate cu mobilier în stil alpin și mobilier elegant, dulapuri din lemn artizanale, băi private cu dușuri și podele din travertin și facilități moderne în cameră. Unele camere au șeminee confortabile, iar balcoane și apartamente private au zone de living spațioase, cu canapele și fotolii. Facilitățile hotelului includ un spa și salon exclusiv, un restaurant de lux și o grădină de bere de sezon și un mic dejun gratuit în fiecare dimineață.

Cazari oaspete

Goldener Hirsch Inn oferă camere confortabile și confortabile, sub formă de camere standard și apartamente de lux. Dormitoarele și apartamentele au somptuoase paturi cu perne, cu lenjerie de lux și perne de pluș, și băi cu baie privată cu dușuri, cabine de înmuiere, prosoape groase, halate de baie și papuci și produse pentru baie Aveda. Suite-urile au zone de relaxare spațioase, cu locuri confortabile, și toate spațiile de cazare au facilități în cameră, precum televizoare HD cu ecran plat cu DVD playere, radio cu ceas Kube, minibar și frigider, aparat de cafea cu cafea Starbucks, uscător de păr, seifuri în cameră și gratuit internet fără fir.

Dormitoarele holului au dimensiunea 400-450 metri pătrați și au zone de relaxare ample, cu uși duble franceze, care se deschid pe terase private izolate, cu munți care îți taie răsuflarea și se află ideal în apropierea căzii de hidromasaj în aer liber. Paturile mari cu perne cu dimensiuni king-size au lenjerie de lux și perne de pluș, iar băile cu baie oferă dușuri, băi de înmuiere, prosoape groase, halate de baie și papuci și produse pentru baie Aveda. Facilitățile din cameră includ televizoare HD cu ecran plat cu DVD player, radio ceas Kube, minibar și frigider, aparat de cafea cu cafea Starbucks, uscător de păr, seifuri în cameră și internet wireless gratuit.

Dormitoarele Deluxe sunt situate la etajul doi și oferă 400-450 metri pătrați de spațiu, cu paturi superioare cu perne de dimensiuni king-size, cu lenjerie de lux și perne de pluș și băi cu baie privată cu dușuri, cabine de înmuiere, prosoape groase, halate de baie din plus. și papuci și produse pentru baie Aveda. Zonele frumos amenajate au locuri confortabile, șeminee cu lemne și balcoane private cu vederi panoramice spectaculoase. Facilitățile din cameră includ televizoare HD cu ecran plat cu DVD player, radio ceas Kube, minibar și frigider, aparat de cafea cu cafea Starbucks, uscător de păr, seifuri în cameră și internet wireless gratuit.

Apartamentele luxoase sunt decorate într-un stil european și au 470-545 metri pătrați de spațiu la etajul doi al hotelului. Apartamentele au somptuoase paturi cu perne cu dimensiuni King, cu lenjerie de lux și perne de pluș, și băi cu baie privată cu dușuri, băi de înmuiere, prosoape groase, halate de baie și papuci și produse pentru baie Aveda. Zonele spațioase de ședere au șezători luxoase, șeminee care ard lemn și se deschid pe balcoane private cu vederi uimitoare. Facilitățile din cameră includ televizoare HD cu ecran plat cu DVD player, radio ceas Kube, minibar și frigider, aparat de cafea cu cafea Starbucks, uscător de păr, seifuri în cameră și internet wireless gratuit.

Grande Suites ale hotelului oferă niveluri suplimentare de spațiu și lux, cu confort și stil fără compromis. Suitele 650-800 picioare pătrate oferă somptuoase paturi cu perne de dimensiuni King, cu lenjerie de lux și perne de pluș, și băi cu baie privată cu dușuri de trecere, căzi de înmuiere, prosoape groase, halate de baie și papuci și produse pentru baie Aveda. Un living în stil alpin are un șemineu de ardere a lemnului, canapele și fotolii din pluș, un bar umed complet dotat și balcoane private cu vedere panoramică. Facilitățile din cameră includ televizoare HD cu ecran plat cu DVD player, radio ceas Kube, minibar și frigider, aparat de cafea cu cafea Starbucks, uscător de păr, seifuri în cameră și internet wireless gratuit.

Masă

Restaurantul premiat AAA-Four Diamond, premiat de Goldener Hirsch Inn, servește o bucătărie tradițională tradițională alpină și contemporană, perfect asociată cu o selecție de vinuri de clasă mondială din vara cramei hotelului, într-un cadru intim și elegant. Sala de mese are mobilier autentic bavarez și vatră aprinsă și vederi rafinate asupra munților din jur. Bucurați-vă de fonduta de brânză de renume mondial a hotelului, lângă șemineul crăpat, în timp ce beți vinuri premiate.

Un mic dejun de casă gratuit este servit în fiecare dimineață și include cafea proaspătă preparată, ceai și alte băuturi calde, sucuri de fructe, platouri cu fructe proaspete, iaurt, cereale, preparate calde și mâncăruri semnate, ouă și pâine proaspăt coaptă, briose, scons și Mai Mult.

Facilități și agrement

Goldener Hirsch Inn oferă o serie de facilități, facilități și servicii pentru oaspeți, inclusiv un restaurant de lux, care servește un mic dejun gratuit în fiecare dimineață și cină seara, o grădină de bere sezonieră, un spa exclusivist și salon și o varietate de servicii de concierge, cum ar fi rezervări la restaurant, rezervări de tururi și transferuri la aeroport. Hotelul se află la o scurtă plimbare de telescaunul Silver Lake Express și de pârtiile de schi de talie mondială în timpul iernii, împreună cu pescuitul cu muște, motociclete de zăpadă sau balon cu aer cald. Cercetările de vară variază de la ciclism montan și drumeții la plimbări cu bobsled la Parcul Olimpic, golf și concerte în aer liber din Utah Symphony. Alte activități includ vizitarea galeriilor de artă, mese în aer liber, tratamente spa, festivaluri, concerte de muzică în aer liber și festivaluri de balon cu aer cald.

7570 Royal Street East, Park City, UT 84060, Telefon: 435-649-7770

Mai multe lucruri de făcut în Park City, escapade romantice pentru weekend în Utah