West Palm Beach Spre Miami: Distanță, Conducere, Cu Avionul, Trenul Sau Autobuzul

Cel mai fascinant mod de a trăi viața cuiva este de a călători în lume și de a reminiscența amintirilor făcute din întreaga lume. Călătoria mărește emoțiile umane și lărgește perspectiva asupra vieții. Când ne gândim la o călătorie de la West Palm Beach la Miami, ne uităm să parcurgem una dintre cele mai frumoase căi din Florida, o fantezie pe litoral bogată în mâncare excelentă, vreme caldă și plaje primitoare. Această porțiune de drum 72 mile între West Palm Beach și Miami oferă o imagine impresionantă a „Sunshine State”. Cât de departe este Miami de West Palm Beach? Despre 72 miles.

1. West Palm Beach către Miami cu Taxiul


Taxiul este cea mai bună opțiune dacă doriți să luați călătoria în ritmul propriu și doriți să vă așezați pur și simplu și să vă bucurați de călătoria rutieră. Taxiul înseamnă economisirea timpului la check-in și îmbarcare.

Uber rulează unele dintre cele mai ieftine forme de taxiuri de la West Palm Beach la Miami. UberX este serviciul Uber cu costuri reduse care costă între $ 63-85 pentru o singură călătorie. Cu alte opțiuni de taxi Uber, cum ar fi UberXL, UberPOOL, LUX și SUV LUX, veți putea alege taxiul potrivit pentru a se conforma cerințelor dvs. Călătoria rutieră este de 71.06 mile și durează aproximativ 1.14 ore pentru a ajunge la Miami prin drum.

Cealaltă opțiune de taxi este să alegeți dintre diferitele taxiuri oferite de alte companii de transport private din Palm Beach, Florida. Căutătorul de taxe de taxi vă permite să vă rezervați online taxiurile și să programați un punct de preluare și opțiune la alegere. Căutătorul tarifului Palm Beach arată tarifele taxi-urilor de la Palm Beach, Florida, iar costurile încep de la 221.55 $ pentru o călătorie unică de la West Palm Beach la Miami.

2. West Palm Beach până la Miami cu mașina


Conducerea pe cont propriu este cea mai bună opțiune dacă intenționați să o vedeți totul trăgând în locuri din călătorie. Indiferent dacă conduci propria mașină sau închiriezi o mașină pentru a călători de la West Palm Beach la Miami, există două rute sugerate pentru această călătorie rutieră; prin I-95 S - 71.6 mi - 1.11 ore și via FL-869 S și I-95 S - 91.5 mi - 1.31 ore. Cu companiile de închirieri de mașini care oferă opțiuni de întoarcere dus-întors și de retur, trebuie să alegeți dacă vă întoarceți de la destinație sau să alegeți alte mijloace de transport înapoi.

Veți găsi oferte excelente de închirieri auto în West Palm Beach City și în locațiile aeroportului. Trebuie să alegeți dintre tipurile de mașini precum Economy, Compact, Intermediar, Standard, Full Size, SUV intermediar, SUV Standard și Minivan. Prețurile de închiriere auto încep de la $ 14 pe zi când alegeți o mașină economică.

3. West Palm Beach la Miami cu trenul


Tri-Rail este o cale ferată de pasageri administrată de SFRTA - South Florida Regional Authority Authority care leagă părți majore din Florida. Stația Tri-Rail West Palm Beach este situată la 203 South Tamarind Avenue. Trenurile de călători Tri-Rail funcționează în fiecare zi de la West Palm Beach la Miami. Există un tren care pleacă spre aeroportul din Miami în fiecare oră începând de la 4: 06 am până la 8: 46 pm. Această porțiune de drum feroviar de mile 70.9 circulă de-a lungul coastei de sud-est a Florida și cuprinde stații 18 de-a lungul drumului.

Biletele săptămânii pentru o singură călătorie de la West Palm Beach la Aeroportul Miami au un preț de 6.90 $ și aceleași bilete costă 5 $ în weekend sau sărbători, trecerile lor zilnice au un preț de 5 $. Tri-Rail oferă, de asemenea, treceri lunare pentru această rută, cu prețuri reduse. Durata călătoriei feroviare pentru această rută durează în total 2.22 ore.

4. West Palm Beach spre Miami cu autobuzul


RedCoach SUA este o alternativă convenabilă și accesibilă la zbor și conducere pentru călătorii în întreaga Florida. RedCoach este cea mai mare companie de transport din America de Sud care se află în industria transporturilor de peste 50 ani. Terminalele și stațiile de autobuz RedCoach sunt amplasate strategic în principalele orașe din Florida, plus compania adaugă noi rute în fiecare lună și continuă să conecteze fiecare parte a statului. Flota de autobuze RedCoach este dotată cu cea mai recentă tehnologie, plus siguranță și siguranță maximă, pentru a asigura călătorilor o experiență cu adevărat exclusivă.

RedCoach USA oferă servicii Business și First Class în autobuzele care circulă între West Palm Beach și Miami. Durata călătoriei pentru parcurgerea acestei rute este de 1.20 ore, iar prețurile biletelor variază de la $ 11 la $ 31, în funcție de tipul de bilete achiziționate.

Greyhound este încă un alt furnizor de servicii de transport cu autobuzul care operează autobuzele de la West Palm Beach la Miami. Călătoria cu autobuzul prin Greyhound durează 1.35 până la 3.40 ore, iar prețurile biletelor variază de la $ 10 la $ 15; biletele online costă mai puțin decât biletele offline. Autobuzele Greyhound oferă toaletă, aer condiționat, spațiu pentru picioare pentru toate scaunele și Wi-Fi gratuit în fiecare autobuz. Autobuzele Greyhound care circulă pe această rută fac legătura între stațiile de autobuz ale Greyhound; Stația de autobuz Greyhound West Palm Beach și Gara de autobuz North Miami Beach.

Plimbări cu bicicleta

Google sugerează trei rute pentru călătorii cu bicicleta de la West Palm Beach la Miami; prin US-1 S - 6.16 ore (72.9 mi), via S Ocean Blvd - 6.36 ore (76.3 mi) și via N State Rd 7 S și N University Dr - 7.05 ore (81.4 mi).

West Palm Beach este un refugiu pentru bicicliști, care este considerat „orașul cel mai biciclist din SUA”, pentru că locul este binecuvântat cu climă de ciclism pe tot parcursul anului, chiar și terenuri și străzi cimentate. Aceste trasee ciclistice West Palm Beach sugerate de mapmyride oferă unele dintre cele mai magnifice vederi intracoastale asemănătoare cărții poștale și peisaje pitorești. Orașul Palm Beach a introdus, de asemenea, un sistem de schimb de biciclete, numit SkyBike, pentru a încuraja utilizarea bicicletelor în rândul turiștilor, rezidenților și lucrătorilor din centru.

Miami este un loc perfect pentru a face o croazieră pe bicicletă și nu ați avut experiența autentică din Miami până când ați luat pasarela pavată South Pointe Park și asistați la vederea oceanică de grad 360. Alte destinații populare de biciclete din Miami sunt Parcul de stat Oleta, Rickenbacker Trail, Amelia Earhart Park, South Beach Boardwalk și Shark Valley.

5. West Palm Beach până la Miami cu avionul


Aeroportul Internațional Palm Beach (PBI), situat la trei mile vest de Palm Beach Town servește județul Palm Beach și Greater Miami. Aeroportul cuprinde în jurul zborurilor zilnice 200 pe companiile aeriene 13, care oferă servicii non-stop către destinațiile 25 și servicii de conectare la destinații din întreaga lume. În 2014 aeroportul a fost clasat ca 52nd cel mai aglomerat aeroport, deoarece a servit 6.5 milioane de pasageri în acel an. În afară de patru niveluri de opțiuni de parcare ușor accesibile și la prețuri accesibile, PBI oferă facilități de ultimă generație la aeroport, de la Wi-Fi gratuit la opțiuni de luat masa.

Deoarece orașele sunt atât de strânse între ele, nu există zboruri directe de la PBI la Miami; durata de călătorie a zborului, inclusiv a nivelului de zbor, este cuprinsă între 4.15 ore până la 14.40 ore. Companii aeriene precum American, United și Silver Airways zboară din PBI către Miami prin escale precum Charlotte, Atlanta, Tampa, Washington DC și Newark. Biletele de avion pornesc de la o gamă de $ 178 pentru a acoperi această rută.

Când ajungeți la Miami prin zbor, veți ateriza pe Aeroportul Internațional Miami (MIA) situat în centrul orașului Miami. Este aeroportul primar din Miami și, de asemenea, aeroportul principal din Florida de Sud pentru zboruri internaționale de lungă durată. În 2011 MIA a fost clasat 1st în SUA pentru găzduirea celui mai mare număr de zboruri internaționale și a fost clasat 2nd pentru cel mai mare număr de trafic intercontinental de pasageri. MAI oferă experiență de talie mondială pasagerilor, cuplată cu rețeaua de rute internaționale extinse pentru pasageri și marfă.

Activități la West Palm Beach

West Palm Beach este unul dintre cele trei orașe principale din Florida de Sud care se bucură de o frumoasă climă tropicală. Toate atracțiile de la West Palm Beach sunt ușor accesibile cu mijloacele de transport în comun; un troleibuz gratuit din centru oferă transport în jurul West Palm Beach, cum ar fi districtele Clematis, City Place și Waterfront din oraș. Taxele de apă ale orașului din port asigură transportul în apropiere și în centrul orașului Clematis Street District, Sailfish Marina Resort, atracții pe malul apei, Insula Peanut și alte evenimente speciale care au loc în apropiere.

Puteți închiria o tură cu bicicleta la Sanctuary Wildlife McCarthy, relaxați-vă la Parcul Okeeheelee și consultați grădinile de sculpturi Ann Norton de mers pe jos. Această listă de atracții West Palm Beach vă permite să consultați multe lucruri pe care acest oraș le are de oferit.

Amuzant Miami

Se pot asista la plajele intoxicante din Florida și la mangrove înfiorătoare din Miami. Este una dintre destinațiile preferate de călătorie de iarnă frecventate de oameni pentru a coace la soare și a petrece toată noaptea; influențat de carisma colonială a Sfântului Augustin, Miami găzduiește o viață de noapte palpitantă. Oceanele cu apă limpede cer mereu navigarea, înotul și sporturile nautice aventuroase. Pe lângă faptul că vă lăsați pe nisipurile albe de plajă pudră, în timp ce vă bucurați de soare și de surf, aici este o listă cu cele mai bune lucruri de făcut în Miami, care este o opțiune obligatorie pentru a vă planifica călătoria la Miami. De la strălucirea Palm Beach până la întinderea liniștită a veșnicilor, aproape fiecare vizitator este sigur că va găsi ceva de iubit în Miami.