Westward Look Resort, Arizona

Westward Look Resort este situat în deșertul Sonoran, în apropiere de Tucson, Arizona. Hotelul este un frumos refugiu spa de deșert, escapadă romantică și de familie. Stațiunea este situată pe acri 80, cu plante deșert, apusuri de soare spectaculoase și vederi panoramice. Aici veți găsi o combinație de activități în aer liber și facilități pentru stațiuni de lux.

Activitati

Centrul spa încorporează plante autohtone și nămoluri de curățare pentru a oferi tratamente relaxante și terapeutice. Salcia, jojoba, aloe și alte plante din regiune cresc afară în grădina Wellness. Tipurile sau masajul oferit includ masaj suedez, aromaterapie, țesut adânc și masaj din piatră de deșert. Tratamentele includ înfășurări pe bază de plante și aromaterapie, trei nămoluri de mască corporală și faciale.

Există trei piscine și spa-uri pentru relaxare la soare. Există opt terenuri de tenis laice, cinci aprinse pentru jocul de noapte. Lecțiile sunt oferite pentru copii și adulți. Stațiunea oferă un serviciu de potrivire a jucătorilor, care le permite membrilor localilor și oaspeților din stațiune să găsească un partener de tenis de nivel similar de abilități.

Dacă plănuiți o nuntă sau o conferință de afaceri, închiriați sala de bal Sonoran cu piciorul pătrat 4,500 cu o terasă pe acoperiș. Stațiunea poate oferi, de asemenea, 20,000 metri pătrați de facilități de întâlnire, activități de team-building, evenimente tematice și programe pentru soți.

Camere și mâncare

Stațiunea are camere și apartamente 244 decorate în tonuri de sud-vest. Camerele și apartamentele au balcon sau curte private.

Bucătăria este un amestec de stiluri culinare din sud-vestul și european, accentuate cu chiles, ierburi și produse proaspete din Grădina Chefului. Recunoașterile includ Mobil Travel Guide Four-Star Award, AAA Four-Diamond Award și Premiul pentru excelență Wine Spectator.

Stațiunea este un bun punct de plecare pentru explorarea deșertului Sonoran. Bucurați-vă de drumeții, binocluri și ghiduri de păsări. Noaptea, priviți prin telescopul Celestron 2000 de mare putere și explorați cerul nopții. Tucson oferă cumpărături, galerii, arte spectacole și restaurante gastronomice.

Cel mai bun timp pentru a merge și a ajunge acolo

Din cauza temperaturilor ridicate vara, cel mai bun moment pentru a merge este toamna, iarna și primăvara. Aeroportul internațional Tucson se află la aproximativ 40 minute cu mașina. Taxiurile și mașinile de închiriere sunt disponibile la aeroport. Pentru alte modalități de a ajunge în stațiune, contactați portarul.

Căutați mai multe dintre cele mai bune vacanțe în familie.

Tarifele variază în funcție de sezon, începând de la $ 159 pe noapte.

Locație: 245 East Ina Road, Tucson, Arizona, Statele Unite, 520-297-1151