Whare Kea Lodge: Pescuit Și Drumeție Pe Malul Lacului Wanaka

Whare Kea Lodge este situat pe malul lacului Wanaka, în sudul Alpilor din sudul Zeelandei. O vacanță la lojă înseamnă relaxare și plăcere în aer liber. Faceți o plimbare devreme dimineața lângă lac și apoi întoarceți-vă la Lojă pentru un mic dejun somptuos.

Primăvara și toamna sunt cele mai bune perioade pentru pescuitul păstrăvului și somonului în lacurile din apropiere și iarna (iulie până în octombrie). Loja oferă o bază ideală pentru heli-schi în Noua Zeelandă.

Pentru aventuroși, în Muntele se află o cabană retrasă Whare Kea, la care se poate ajunge cu elicopterul.

Camere și apartamente

Loja poate găzdui un număr de maximum doisprezece oaspeți în două suite master și patru camere de lux. Toate camerele au o baie mare, cu cadă dublă și duș separat, sistem de sunet stereo Bose și acces la internet fără fir cu bandă largă. Cele două master suite au paturi duble king size, o canapea dublă și șezlonguri exterioare.

Unde sa mananci

Micul dejun și cina sunt gătite de bucătarul Lojii folosind ingrediente locale proaspete. Masa de prânz nu este inclusă în tariful camerei dvs., dar prânzul poate fi oferit pentru oaspeți în orice mod care se potrivește programului dvs.

Cum să ajungi la stațiune

Wanaka se află la aproximativ o oră de mers cu mașina de Queenstown și la cinci ore de Christchurch. Există zboruri zilnice către Queenstown din aeroporturile internaționale Auckland și Christchurch. Există un zbor direct zilnic de la Christchurch la Wanaka. Mașinile de închiriat sunt disponibile în Queenstown și în Wanaka.

Cabana Whare Kea retrasă

Cabana Whare Kea este situată înalte în sudul Alpilor din Noua Zeelandă, o călătorie de aventură perfectă pentru cupluri. Mersul spectaculos pe munte se află chiar pe ușă. Iarna și primăvara Cabana este o bază pentru turismul cu heli-schiul și schiul. Cabana are două dormitoare cu paturi duble. Doi oaspeți suplimentari pot fi cazați în podul spațios al cabanei. Oaspeții și personalul împărtășesc toate facilitățile Cabanei, inclusiv baia. Oaspeții Cabanei sunt însoțiți de un ghid montan și de un personal al Lojii.

Toate mesele de la cabană sunt pregătite de către un membru al ataffului de la Cabană. Oaspeții ajung la cabană printr-o plimbare cu elicopterul în minutul 20 de la lojă. Cabana trebuie rezervată ca parte a unui sejur la lojă. Cabana este un supliment de $ 5,200 NZD pe noapte. Include plimbare cu elicopterul către și dinspre cabană și un ghid montan.

Tarifele de la Whare Kea Lodge încep de la $ 950 NZD de persoană, pe noapte, pentru o cameră Deluxe. Micul dejun și o cină cu patru feluri de mâncare sunt incluse în tariful zilnic. Loja este potrivită pentru oaspeții de 18 ani sau mai mari.

Locație: Mt Aspiring Road, PO Box 115, Wanaka, Noua Zeelandă, site web, + 64 3 443 1400