Ce Este Reddit Și Cum Îl Pot Folosi Călătorii?

Cunoscută drept „paginile de întâmpinare” ale internetului, Reddit este o platformă de socializare în care oamenii pot să aducă la cunoștință și să discute cele mai noi știri. Este ca rețeaua socială din interior, unde oamenii pot să comenteze și să dezbată aproape orice, sub soare. Mai important, este locul în care oamenii pot afla mai întâi despre știri. Dacă ați găsit ceva care a fost viral pe Facebook sau Twitter, este posibil să fi fost deja în trend pe Reddit zilele trecute.

De-a lungul anilor, totuși, Reddit a devenit și locul în care se fac știri - s-a cunoscut că controversele și subiectele care devin virale provin și de pe site.

Pentru majoritatea oamenilor, Reddit a devenit o parte din doza lor obișnuită zilnică de conținut online. Ținând cont de faptul că locul acoperă orice și orice, este într-adevăr atractiv pentru toți oamenii. Dacă ești nou pe site, s-ar putea să fii copleșit de toate cele mai tari subiecte de pe prima pagină, dar un pic de săpat te va găsi în cele din urmă în subreditul care se potrivește gusturilor tale.

Deci, cum ajută acest lucru călătorii?

Ați fi surprins de câte subreddituri există în ceea ce privește călătoriile, multe dintre acestea se înghesuie cu călători cu experiență din toate punctele de viață, împărtășind ideile și sfaturile lor pentru ca toată lumea să le descopere. De fapt, există atât de multe informații utile despre călătorie încât Reddit poate concura practic cu alte site-uri de călătorie online. Iată câteva modalități prin care călătorii pot beneficia de Reddit.

- Sfaturi de calatorie: Indiferent dacă sunteți nou în călătorie sau încercați să vă îmbunătățiți jocul, există întotdeauna un subredit în care veți învăța ceva nou. Există ghiduri pentru călătorii solo și pentru cei care merg cu grupuri. Există, de asemenea, subreddituri care oferă sfaturi pentru o mai bună siguranță, precum și cele care vorbesc despre branduri de echipamente și lucruri de neuitat.

- Ghiduri de itinerar: Căutați să găsiți cea mai bună modalitate de a profita la maxim de weekend-ul dvs. de călătorie? Poate că doriți să găsiți ruta ideală având în vedere un set de destinații. Sau poate că doriți să cunoașteți reperele pe care trebuie să le vizitați într-o anumită locație. Există un subreddit pentru toate.

- Touring: Vizitați o anumită țară pentru o zi și doriți să cunoașteți locurile pe care nu trebuie să le pierdeți? Reddit este singurul loc în care veți găsi un ghid pentru fiecare locație care merită vizitată. Veți ști, de asemenea, despre programul de deschidere a anumitor unități, precum și costurile tarifelor pentru navetă și alte taxe.

Subreditări recomandate călătorilor

Cu toate acestea, Reddit poate fi o pierdere de timp dacă nu știți unde să găsiți informațiile potrivite. Comunitatea este suficient de mare pentru a fi confuză, dar există câteva subreddituri pe care cu siguranță te poți baza pentru informații.

r / călătorie

Dintre toate subreditările cele mai populare, aceasta este probabil una dintre cele mai populare. Are peste abonați 222,000, așa că se întâmplă să fie și unul dintre cei mai mari. Veți găsi tot felul de fotografii, precum și știri și sfaturi legate de călătorie. Aceasta este cu siguranță prima ta oprire pentru informații despre călătorie.

Încercați însă să nu fiți copleșiți de cantitatea masivă de conținut. Domeniul de aplicare mare poate fi mult de luat, dar există o caracteristică care vă permite să filtrați tot conținutul (de exemplu, imagini, videoclipuri, articole de știri, întrebări etc.), astfel încât să vă puteți restrânge selecția.

r / SoloTravel

Acesta este cunoscut pentru comunitatea sa foarte activă. Accentul se concentrează în principal pe călătoriile solo, așa că veți găsi o mulțime de sfaturi bune despre o selecție largă de subiecte, care acoperă sfaturi despre itinerarii, precum și răspunsuri la întrebări comune. Multe dintre acestea sunt oferite de profesioniști, astfel încât puteți paria că informațiile vor veni la îndemână la un moment dat din călătorii. Subreddit-ul are peste 40000 oameni, cei mai mulți fiind incredibil de prietenoși, așa că nu ezitați să puneți întrebări dacă trebuie. Există, de asemenea, link-uri către și promoții de bloguri și alt conținut interesant.

r / Shoestring

Încercați să călătoriți cu un buget? Nu esti singur. De fapt, există o întreagă comunitate de oameni care caută să învețe cum să economisească la maxim costurile de călătorie. Acest subredit va fi unul dintre cele mai bune locuri pentru a găsi conturi de primă mână despre cum să faceți cele mai mari economii cu tot felul de călătorii. De asemenea, aici veți găsi informații despre costuri, precum și sfaturi și tehnici care vor garanta economii semnificative. Puteți căuta chiar și o destinație specifică și nu numai că veți face o idee despre cât veți cheltui, dar veți găsi și sfaturi utile pentru a face economii. Încercați să vă opriți din acest subreddit chiar înainte de a finaliza planurile de călătorie.

r / IWantOut

Acesta este pentru cei care caută să stea într-o țară străină o perioadă lungă de timp sau pentru cei care vor să locuiască acolo. Acesta este plin de posturi de oameni care caută sfaturi despre puncte de interes precum locația, piața locurilor de muncă, cerințele de viză și multe altele. Desigur, aceasta nu este oprirea ideală pentru cei care doresc doar să plece într-o scurtă călătorie. Dar dacă ești un european care caută să rămână în SUA sau un american care încearcă să se stabilească în Australia, cu siguranță vei găsi aici câteva sfaturi utile.

r / DigitalNomad

Acest subredit reda peste 15,000 oameni care au multă experiență în a câștiga bani în timp ce merg în jurul lumii. Dacă intenționați să vă construiți o viață câștigătoare în timp ce călătoriți în lume, acesta este locul pentru a începe. Aici, veți găsi informații despre ce trebuie să aduceți și ce trebuie să faceți în anumite situații în care s-ar putea să vă blocați. Există, de asemenea, discuții despre argumente pro și contra, precum și câteva sfaturi despre dacă acest stil de viață este sau nu pentru dvs. În cele din urmă, vei fi prezentat și câteva link-uri utile care vor contribui foarte mult la călătoria ta către a deveni un nomad digital cu drepturi depline.

Când vine vorba de călătorie, cunoașterea este putere și nu există un loc mai bun pentru a găsi cunoștințe valoroase în călătorie decât Reddit. Cu nenumărați utilizatori care oferă experiență de călătorie din toate punctele de viață, nu veți rămâne niciodată fără să întrebați sau să învețe.