Unde Să Stai În Apropierea Parcului Național Shenandoah

Cuprinzând Valea Shenandoah și o parte din Munții Blue Ridge, Parcul Național Shenandoah este una dintre cele mai vizitate atracții naturale din statul Virginia. Oaspeții vor putea cu siguranță să găsească un loc unde să răspundă nevoilor și bugetului lor în timp ce se află în Parcul Național Shenandoah, cum ar fi cabinele rustice din Big Meadows Lodge sau camerele de lux de la AAA, cu patru diamante Boar's Head Resort.

1. Cabana Big Meadows


Deschisă între mai și noiembrie, Big Meadows Lodge este o cazare unică în apropierea Parcului Național Shenandoah. Acesta este situat la doar o distanță de o mile distanță de pajița ierboasă de pe Skyline Drive și oferă oaspeților vederi uimitoare asupra cerului de noapte. Puteți alege din diferite unități de cazare, cum ar fi cabine mici, rustice sau camerele principale ale lojii. Loja vă permite să vă conectați cu natura, deoarece nu există telefoane în cameră, iar serviciul celular este temperamental. Clădirea principală loja are, de asemenea, diverse aspecte, cum ar fi Spotswood Dining Room, New Market Taproom și Craft Shop. Divertismentul gratuit, de familie, este organizat la Taproom noaptea, pentru ca oaspeții să se bucure.

Mile 51.2 Skyline Drive, Stanley, VA 22851, Telefon: 877-847-1919

2. Stațiunea lui Boar's Head


Boar's Head Resort este o cazare uimitoare în Charlottesville, Virginia, care reflectă frumusețea țării înconjurătoare și tradițiile oamenilor care au trăit acolo de generații întregi. Stațiunea de țară cu patru diamante AAA amestecă clasicul cu contemporanul și oferă oaspeților o experiență care nu poate fi avut nicăieri în altă parte. O escapadă către Boar's Head înseamnă că veți putea explora flora și fauna prin rețeaua de trasee naturale care înconjoară țara. Alte activități recreative, în afară de simpla relaxare, includ primirea unui masaj la renumitul spa al stațiunii, efectuarea unui antrenament în clubul lor de fitness de ultimă generație sau jocul unei runde de golf la terenul de golf Birdwood.

200 Ednam Dr, Charlottesville, VA 22903, Telefon: 888-249-0751

3. Alături de Road Inn & Cottages


Lângă Side of the Road Inn & Cottages este unul dintre cele mai bine cotate pensiuni și pensiuni din istoria Valea Shenandoah. Este perfect pentru o escapadă romantică de weekend, iar o ședere într-una dintre cabinele sau apartamentele bine amenajate va fi cu siguranță memorabilă. Hanul este găzduit într-o casă construită în 1790 și este la doar câteva minute de centrul orașului Harrisonburg. Vă puteți petrece timpul în cabinele de lux apreciind priveliștile frumoase ale Parcului Național Shenandoah și ale Munților Blue Ridge sau puteți pleca pentru a face drumeții și explorare. Există o mulțime de atracții în apropiere, de asemenea, dacă sunteți interesat să vizitați obiective turistice precum caverile Luray sau să încercați unele din bucătăria delicioasă oferită în restaurantele din Harrisonburg.

491 Garbers Church Rd, Harrisonburg, VA 22801, Telefon: 540-801-0430

4. Pensiune Farm Hill Farm și mic dejun


Pensiunea Cave Hill Farm and Breakfast este un conac istoric care a fost construit în 1830s chiar în inima Văii Shenandoah. Pensiunea are un farmec istoric din lumea veche, dar este dotată și cu actualizări moderne care vă vor face șederea extrem de plăcută. Puteți afla multe despre istoria din Dealul Peșterii explorând sălile sale, care sunt pline de antichități și opere de artă care au fost colectate de-a lungul anilor. Există chiar și un muzeu de dinainte de război, adăpostit în incintă, la care aveți acces gratuit în timpul șederii. Alte facilități includ lenjerie fină, băi private, vederi uimitoare asupra Blue Ridge și Munții Massanutten și un mic dejun complet gastronomic servit în sala de mese istorică a B & B-urilor.

9875 Cave Hill Rd, McGaheysville, VA 22840, Telefon: 540-289-7441

5. Casa Conyers


Conyers House Country Inn & Stable este cea mai veche cazare de acest fel din Rappahannock County, Virginia. În timpul șederii, vă veți putea bucura de numeroase servicii și facilități, cum ar fi un delicios mic dejun gratuit, băuturi răcoritoare de după-amiază și o cină elegantă cu șase feluri de mâncare. Fiecare dintre camere este dotată cu o baie privată completă cu cadă și un șemineu cu lemne, care adaugă o notă romantică șederii tale. Nu veți dori niciodată să părăsiți hanul în timp ce vă petreceți vacanța savurându-vă împrejurimile de pe pridvoarele acoperite, grădinile luxuriante sau cu caii frumoși care locuiesc acolo. Dacă sunteți interesat, puteți programa chiar și câteva lecții de călărie sau puteți merge pe o plimbare pe traseu în timpul șederii.

3131 Ardezie Mills Rd, Sperryville, VA 22740, Telefon: 540-987-8025

6. Curtea de Marriott Harrisonburg


Courtyard by Marriott Harrisonburg este o cazare foarte recomandată pentru cei care vizitează Parcul Național Shenandoah. Hotelul proiectat inteligent se află la câteva minute de parc, precum și de alte atracții, cum ar fi Pietra Rosetta, Skyline Drive, Luray Caverns și Bridgewater College. Fiecare dintre camerele spațioase oferă WiFi gratuit, televizoare cu ecran plat și alte facilități. Hotelul în sine are un televizor cu ecran tactil GoBoard, o bibliotecă de afaceri și un spațiu de întâlnire desemnat pentru utilizatori. Niciodată nu va trebui să părăsiți vecinătatea pentru o vacanță relaxantă, deoarece vă puteți relaxa în jacuzzi sau în piscina interioară, să lucrați în sala de fitness, să vizitați Starbucks sau la bistrot la fața locului pentru o băutură sau o gustare și vă îndreptați spre 24 -pentru piața pentru o gustare la miezul nopții.

1890 Evelyn Byrd Ave, Harrisonburg, VA 22801, Telefon: 540-432-3031

7. Foxfield Inn


Foxfield Inn este un mic dejun de lux, situat în inima Charlottesville, Virginia. Pensiunea modernă și elegantă răsfăță oaspeții săi cu confort și lux într-un mediu senin, care îi permite să se îndepărteze de agitația orașului. Fiecare dintre cele cinci camere contemporane a fost transformată într-un refugiu calmant, perfect pentru o escapadă romantică. Unele dintre facilitățile camerei includ o cadă jacuzzi pentru două persoane sau un șemineu. Toți oaspeții se trezesc la un delicios mic dejun de semnătură, astfel încât să își poată începe ziua chiar. Foxfield Inn este la mică distanță de multe site-uri și atracții, cum ar fi drumeții, observarea păsărilor, călărie sau balonare cu aer cald în Parcul Național Shenandoah. Zona este recunoscută pentru tradițiile sale artizanale și este, de asemenea, un loc minunat pentru a explora studiouri, a merge la antichități sau a lua masa pe mâncăruri de specialitate.

2280 Garth Rd, Charlottesville, VA 22901, Telefon: 434-923-8892

8. Hotel Laurance


Hotelul istoric Laurance este un hotel boutique distinct care poate fi găsit în centrul orașului Luray. A fost numit „unul dintre cele mai bune locuri pentru a vă caza în Shenandoah” de către Washingtonian și, pe bună dreptate, întrucât cazarea este plină de facilități de lux și are un stil în care puteți găsi confort. Structura a fost construită în 1830 și a început ca o unitate mercantilă. Hotelul boutique cu cameră 12 a fost recent renovat și are acum facilități precum televizoare inteligente, bucătării complete și paturi confortabile din care nu veți dori niciodată să ieșiți. Alte facilități includ WiFi gratuit, parcare gratuită la fața locului și o punte exterioară în fiecare cameră pentru a vă bucura de împrejurimi.

2 S Court St, Luray, VA 22835, Telefon: 540-742-7060

9. Lafayette Inn & Restaurant


Lafayette Inn & Restaurant este un reper istoric care a fost construit în 1840s pentru a servi ca cazare pentru antrenorii de scenă ai localnicilor și călătorilor. De-a lungul anilor, clădirea a servit ca hotel, restaurant, berlină, pensiune și chiar spital în timpul Războiului Civil. În timp ce păstrează senzația de a trece vremurile, camerele de la han sunt mobilate cu antichități, precum și facilități moderne, cum ar fi mașini de cafea Keurig, televizoare și acces WiFi. Toate camerele au ferestre mari, care inundă spațiul cu lumină naturală și oferă vederi uimitoare asupra orașului și a țării înconjurătoare. În timp ce sunt acolo, oaspeții pot participa la un bucătar cu experiențe de cină, un masaj în apartament sau o cină romantică cu zece feluri pentru doi.

146 Main St, Stanardsville, VA 22973, Telefon: 434-985-6345

10. Cabanele Lewis Mountain


Pentru o experiență autentică a Parcului Național Shenandoah, stați la cabanele Lewis Mountain, un refugiu autentic al Munților Blue Ridge. Cabinele istorice, mobilate, sunt un loc minunat pentru a vă relaxa și relaxa singur, cu partenerul sau cu un grup de prieteni și familie. Oaspeții pot alege dintre cabine cu unul sau două dormitoare, dintre care unele au electricitate, iluminat, băi, ventilatoare de tavan și sobe. Cele mai multe cabine vin, de asemenea, cu lenjerie pentru pat și prosoape, de asemenea, pentru uz oaspete. În timp ce sunt acolo, oaspeții se pot aduna lângă focul groapei în aer liber pentru o masă delicioasă la grătar sau pot merge într-o aventură palpitantă în parcul național.

Skyline Dr Mile 57.5, Elkton, VA 22827, Telefon: 540-999-2255

11. Cabana Lydia Mountain Cabins și jurnal


Cabana Lydia Mountain și Cabinele de jurnal prezintă un spațiu frumos pentru ca oamenii să se îndepărteze de agitația orașului și să se reconecteze cu natura. Există atât de multe opțiuni de la cabine cu un dormitor cu cinci dormitoare, precum și spațiu în Motelul Rustic al Lydia. Cabinele retrase sunt realizate cu o fundație de piatră și bușteni și sunt controlate la temperatură pentru confort. Cabinele au, de asemenea, o zonă pentru focuri de foc, un grătar de cărbune pentru grătar, o punte din spate și un pridvor acoperit cu scaune balansoase pentru a vă relaxa. Activitățile la care oaspeții pot participa includ înotul sau jocul unei runde de tenis sau golf la Greene Hills Country Club, obținând o experiență spa în cabină cu un masaj terapeutic sau vizitarea obiectivelor turistice în Parcul Național Shenandoah sau Skyline Drive.

426 Mountain Laurel Pass, Stanardsville, VA 22973, Telefon: 434-531-5580

12. Microtel Inn & Suites by Wyndham Harrisonburg

Microtel Inn & Suites by Wyndham Harrisonburg oferă oaspeților o experiență minunată a hotelului. Servind ospitalitatea din Virginia la cele mai bune, hotelul este situat la câteva minute de atracții populare, cum ar fi centrul Harrisonburg sau Parcul Național Shenandoah. Oaspeții pot profita de o serie de facilități oferite de Microtel Inn, cum ar fi micul dejun continental cald cald, WiFi gratuit și ziar și acces la piscina în aer liber sezonieră. Există, de asemenea, parcare gratuită pentru oaspeți în timpul șederii, împreună cu caracteristici suplimentare, cum ar fi camere cu handicap, camere pentru fumători și camere pentru animale de companie.

85 Pleasant Valley Rd, Harrisonburg, VA 22801, Telefon: 540-437-3777

13. Mimslyn Inn


Mimslyn Inn este un loc unic, care are atât de multă istorie și frumusețe. Înainte de construcția hanului, pământul era folosit ca tabără și spital al Armatei în timpul Războiului Civil. În 1931, familia Mims a deschis hanul cu o cină de oaspeți 700 și „dansul de casă” care i-a arătat luxul. Acum, peste 80 ani mai târziu, familia Asam continuă să își opereze hanul și oaspeții wow cu restaurarea sa de mai multe milioane de dolari, care păstrează eleganța pe care moșia marea Virginia a avut-o în primele sale zile. Oaspeții pot alege să stea într-una din camerele istorice 45, completate cu lenjerie de pat și lenjerie confortabilă, o baie completă, mobilier cu gust și facilități garantate pentru a oferi confort.

401 W Main St, Luray, VA 22835, Telefon: 540-743-5105

14. Ferma Montfair Resort


Situată în apropierea Parcului Național Shenandoah, ferma Montfair Resort este o destinație rustică de vacanță care se concentrează pe a fi ecologic. Oaspeții se pot bucura de o ședere pe căsuțele de pe malul lacului, amplasate pe poalele Munților Blue Ridge. În timp ce vă aflați, puteți participa la aventuri precum drumeții, ciclism, canotaj, pescuit și vizitarea numeroaselor bere și vinării locale, precum și livezi și piețele fermierilor. Cabinele idilice sunt senine, romantice și oferă un mediu confortabil pentru vacanțele în familie. Există multe căsuțe din care puteți alege, multe dintre ele fiind controlate la temperatură, au șeminee și sunt dotate cu o bucătărie completă, televiziune prin cablu cu ecran plat, lenjerie și o punte privată. Aerul proaspăt și priveliștile pitorești sunt absolut uimitoare și asigură o ședere memorabilă.

2500 Bezaleel Dr, Crozet, VA 22932, Telefon: 434-823-5202

15. Natural Bridge Hotelul istoric și Centrul de conferințe


Natural Bridge Hotelul istoric și Centrul de conferințe este o cazare superbă și unică care readuce vizitatorii în epocile anterioare cu mobilierul său antic, designul clasic colonial și aura istorică. Oaspeții sunt invitați să stea și să exploreze unul dintre cele mai emblematice repere naturale ale națiunii - un pod de piatră solidă din 30, care a fost cândva vizitat de Thomas Jefferson. În timp ce sunt acolo, oaspeții se pot bucura de frumusețea podului natural 500 vechi de un milion de ani, pot merge într-o drumeție frumoasă dimineața sau pot sta la loc și sorbi vin pe verandă, deoarece se bucură de vederi spectaculoase asupra Munților Blue Ridge din jur.

15 Appledore Ln, Natural Bridge, VA 24578, Telefon: 540-291-2121

16. Quality Inn Shenandoah Valley


Quality Inn din Valea Shenandoah este o opțiune de cazare bine cunoscută și rentabilă care se află chiar în mijlocul atracțiilor și site-urilor locale, cum ar fi Parcul Național Shenandoah, Muzeul de Război Civil al Sălii Valorului, Peșterile Luray și New Market Battlefield State Historical Parc. Hotelul este la doar câteva minute de renumitul Skyline Drive și oferă o atmosferă relaxantă, pe care clienții să o aprecieze cu adevărat. Fiecare dintre camerele confortabile este dotată cu lenjerie premium, perne de pluș, baie completă, televizor și filtru de cafea. Oaspeții vor putea, de asemenea, să acceseze un ziar gratuit, WiFi gratuit și un centru de fitness bine echipat, fără costuri suplimentare.

162 W Old Cross Rd, New Market, VA 22844, Telefon: 540-740-3141

17. River’s Bend Ranch


River's Bend Ranch este un spațiu de cazare în stilul țării, care permite vizitatorilor să se bucure de o experiență autentică din Virginia, în mijlocul frumuseții care îți taie răsuflarea. Petreceți timp de calitate la munte într-una dintre cele douăzeci de opțiuni de cameră din ranch. Ferma este deținută și exploatată de familie și cuprinde peste 250 acri de terenuri luxuriante, care este, de asemenea, acasă pentru un număr nesfârșit de animale cu care oaspeții pot interacționa. În timp ce este acolo, asigurați-vă că mergeți pe o călărie pe unul dintre numeroasele lor trasee, mergeți pe râul Shenandoah, mergeți la pescuit sau jucați câteva jocuri cu gazon sau vă puteți petrece în sala de jocuri interioară. Atracțiile din apropiere includ Pădurea Națională Shenandoah, Pădurea Națională George Washington, Peșterile Luray și Skyline Drive.

397 Riverbend Rd, Stanley, VA 22851, Telefon: 540-652-1836

18. Hanul Rosendale


Rosendale Inn este un bed and breakfast istoric din Valea Shenandoah care a găzduit numeroși oaspeți încă de la 1790, inclusiv foști președinți, primele soții, miniștri de externe și alte celebrități. Hanul este situat chiar în inima țării vinului din Virginia, cu numeroase podgorii disponibile pentru explorare la doar câteva minute. Oaspeții pot vizita, de asemenea, alte atracții din jur, cum ar fi Muzeul Războiului Civil din Piața Nouă și câmpul de luptă, Caverne Luray și multe altele. Există o serie de apartamente și cabane din care să alegeți, inclusiv Franklin Delano Roosevelt Suite, dotată cu o cadă originală cu gheare, mobilier de epocă, precum și diverse obiecte de amintire FDR.

17917 Farm House Ln, New Market, VA 22844, Telefon: 540-325-4544

19. Hanul Silver Thatch


Silver Thatch Inn este o fermă istorică care datează din 1780s, când a fost cunoscută sub numele de Hollymead Farm. Există șapte camere confortabile din care să aleagă, fiecare cu un decor și stil unic, împrăștiate între Casa Principală și Cottage-ul Președintelui. În plus, familiile și grupurile mari pot alege să închirieze în întregime cabana președintelui. Micul dejun de la Han este renumit și include o serie de cafea proaspăt măcinată, produse de patiserie coapte la domiciliu, fructe proaspete de sezon, pâine prăjită franceză și cârnați făcuți de casă, printre altele. Există multe pachete pentru care puteți alege, cum ar fi „Romance, Romance, Romance”, care include cani frumoase aruncate de mână, deserturi decadente, un delicios mic dejun complet în fiecare dimineață și două nopți într-o cameră la alegere.

3001 Hollymead Dr, Charlottesville, VA 22911, Telefon: 434-978-4686

20. Tărâmul cerului


Skyland este o cazare frumoasă, situată de-a lungul Skyline Drive, care include totul, de la camere premium recent renovate până la mici cabine rustice, în funcție de stilul dvs. În afară de cabine și loji, oaspeții pot alege, de asemenea, spațiul pentru a juca un cort și a face o tabără pentru o noapte sau două pentru a se bucura cu adevărat de frumusețea parcului și a împrejurimilor sale. Facilitățile și serviciile includ un magazin de cadouri, bancomat, mese de familie și divertisment nocturn. Există, de asemenea, plimbări cu călărie ghidate, care pleacă zilnic de la lojă. Printre alte activități, oaspeții pot participa, inclusiv drumeții, alpinism și evenimente de sezon, precum cursuri culinare, nopți de astronomie sau festivaluri anuale.

Skyland Upper Loile Mile 41, Luray, VA 22835, Telefon: 877-847-1919

21. Stonewall Jackson Hotel


După ce s-a deschis inițial în 1924, Hotelul Stonewall Jackson a trecut recent printr-o renovare elegantă care combină autenticitatea trecutului său cu modernitatea viitorului. Există peste 400 opțiuni de cameră pentru oaspeții care doresc să scape pentru un weekend sau să aibă o vacanță specială și romantică. Opțiunile includ King Wing, Queen Wing și apartamente cu un dormitor. King Wing este popular pentru weekendurile romantice, deoarece are un anumit farmec și un caracter care nu poate fi găsit în altă parte. Caracteristicile camerei includ televiziune prin cablu, filtru de cafea și WiFi gratuit, în timp ce facilitățile hotelului variază de la piscina interioară încălzită până la un centru de fitness complet echipat. Hotelul istoric este punctul perfect de relaxare pentru cei care doresc să viziteze numeroasele atracții și site-uri care înconjoară hotelul, cum ar fi Parcul Național Shenandoah, Centrul American Shakespeare și o serie de magazine de antichități și magazine artizanale.

24 S Market St, Staunton, VA 24401, Telefon: 540-885-4848

22. Homesteadul


Homestead este un plus minunat la numeroasele locuri de cazare administrate de Omni Hotels and Resorts. Poreclit drept „America's First Resort”, Homestead este în jur de 250 ani și cuprinde peste 2,300 acri de teren istoric. Camerele sunt pline de facilități moderne, păstrând în același timp un stil clasic și pot include caracteristici precum paturi premium, lenjerii de lux, un aparat de cafea Keurig, șemineu, pridvor privat sau zonă de luat masa destinată. Oaspeții se pot bucura atât de mult în hotel și în zona din jur; Ridge Runner Zip Tour este o expediție de trei ore care vă va lăsa să zburați prin treetops. Alte activități includ drumeții, ciclism, călărie, schi și golf.

7696 Sam Snead Highway, Hot Springs, VA 24445, Telefon: 800-838-1766

23. Pensiunea Hummingbird Inn

Hummingbird Inn Bed and Breakfast este un apartament clasic cu un cadru romantic, o alegere excelentă pentru cei care caută o escapadă de neuitat. Situat lângă pitorescul Văi Shenandoah, hanul istoric oferă o atmosferă relaxată și elegantă pentru ca oaspeții lor să se bucure. Hanul a fost construit pentru prima dată în 1780, dar de atunci a crescut și acum are cinci camere de oaspeți și o cabină lângă pârâu. Camerele spațioase au un decor unic care să le diferențieze și sunt dotate cu facilități precum băi private, prosoape și halate de baie din bumbac, control de temperatură, uscători de păr, gustări, radio internet, WiFi, serviciu de menaj zilnic și o serie de facilități pentru baie. .

30 Wood Lane, Goshen, VA 24439, Telefon: 540-997-9065

24. Hanul Sugar Hollow Farm


Inn at Sugar Hollow Farm oferă o cazare unică și senină în mediul rural din Virginia. Oaspeții se pot bucura de aerul curat, de trasee montane înconjurătoare și de pâraie. Este perfect pentru o escapadă romantică sau o mini-vacanță departe de agitația vieții de zi cu zi. Există multe camere pentru a alege, cum ar fi suita Shenandoah mare, complet cu pat king, șemineu, cadă cu hidromasaj dublă și vedere la pășune. O altă opțiune este să stați într-una dintre camerele frumoase din Main Inn, care are, de asemenea, acces la Camera Mare a hanului sau la terasa de pe malul muntelui; aceste camere pot fi dotate cu un șemineu, cadă cu hidromasaj și ferestre mari.

6051 Sugar Hollow Rd, Crozet, VA 22932, Telefon: 434-260-7234

25. Sala Walden


Walden Hall este un pat de mic dejun de lux, care a câștigat multe premii și premii pentru cazările sale de clasă mondială. Există cinci apartamente pentru oaspeți de lux în moșia modernă a țării, toate fiind intime și perfecte pentru o escapadă romantică. Walt Whitman Grande Suite este un spațiu de cazare cu mai multe camere, completat cu patru paturi cu baldachin, un șemineu confortabil, o zonă de relaxare intimă, o cadă cu hidromasaj pentru două persoane, un dressing mare și vederi uimitoare asupra Munților Blue Ridge. În timp ce este acolo, nu uitați să consultați atracțiile din zonă, cum ar fi Montpelier-ul lui James Madison, terenul de golf Meadows Farms și Graves Mountain Lane.

17440 True Blue Ln, Reva, VA 22735, Telefon: 540-509-1440