The Whistling Swan Inn, New Jersey

Whistling Swan Inn este un frumos mic dejun victorian în regiunea spectaculoasă Skylands din nordul New Jersey. Construită în 1905 și situată în Stanhope, această pensiune fermecătoare și hanul oferă oaspeților cazare confortabilă, bucătărie delicioasă și o escapadă relaxantă, departe de casă, de peste 30 ani.

Înconjurat de grădini victoriene frumos îngrijite, Whistling Swan Inn oferă o varietate de spații de cazare de lux, de la camere standard până la apartamente de lux. Toate spațiile de cazare au mobilier în stil rustic și pluș, băi private și facilități moderne pentru a asigura orice confort. Un mic dejun somptuos este servit în fiecare dimineață în sala de mese însorită sau pe pridvorul îngust, cu vedere la grădină, iar dulciurile sunt servite înainte de culcare.

Există o gamă largă de activități și atracții de care să te bucuri în regiunea Skylands din jur, de la cultură și divertisment până la aventuri în aer liber și activități recreative, deci, fie că ești în căutarea unui loc liniștit în care să te relaxezi și să te relaxezi sau să faci o vacanță exploratorie cu familia, Hanul Whistling Swan are totul.

1. Pensiuni


Whistling Swan Inn oferă o varietate de spații de cazare, de la camere standard până la apartamente de lux, fiecare fiind frumos amenajată și decorată individual și mobilată cu antichități și reproduceri de epocă pentru a reflecta traiul victorian opulent. Toate camerele și apartamentele sunt dotate cu paturi cu perne sau cu paturi regine sau king-size, cu lenjerie din bumbac egiptean, băi cu baie cu dușuri / băi, prosoape de pluș și facilități de baie de calitate și facilități moderne, precum mini-frigidere. Patru apartamente de lux adaugă un nivel suplimentar de lux, cu zone de ședere confortabile, șeminee, mini-frigidere și băi en-suite cu jacuzzi pentru două persoane. Facilitățile suplimentare atât în ​​camere cât și în apartamente includ aer condiționat, ventilatoare de tavan, televizoare cu ecran plat și internet wireless.

Înfipt în colțul de la etajul doi al Hanului, camera Great Meadows este luminată în mod natural dintr-o fereastră mare de golf și dispune de mobilier de artă decorativă 1930s și mobilier de epocă, un pat de dimensiuni queen cu patru poster cu lenjerie de bumbac egiptean și un en -suita cu baie cu dus. O zonă de relaxare spațioasă are un pat pliant pentru oaspeții suplimentari, un șemineu electric și un televizor cu ecran plat cu DVD player.

Suita Harmony are pereți verzi liniștitori și șuvițe și draperii florale roșii vibrante și se bucură de un pat queen-size cu lenjerie de bumbac egiptean, o baie de spa luxoasă, cu jacuzzi pentru două persoane și duș de intrare și podea de gresie încălzită și un spațiu de locuit amplu, cu șemineu cu două fețe și locuri confortabile.

Suite High Point este o suită frumos restaurată la Hanul cu un plafon înalt de 20-picior, un pat de dimensiuni queen cu lenjerie de bumbac egiptean și o baie privată cu cadă jacuzzi pentru două persoane, duș de aburi, și haine de pluș. O zonă de ședere are un șemineu cu gaz, două televizoare cu ecran plat și DVD player, frigider și cuptor cu microunde.

Amplasată sub streașina de la etajul al treilea al Hanului și numită astfel după indienii Leni Lenape care locuiau odată în New Jersey, camera Lenape este o ascunzătoare veselă, decorată în nuanțe calde. Această cameră clasică are un pat cu sanie vintage, cu lenjerie din bumbac egiptean și baie privată cu duș mare pentru două persoane, halate de pluș și articole de baie de calitate și o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat și DVD player.

2. Mai multe cazare


Situată la etajul al doilea al Hanului, Morris Canal Room este confortabilă și primitoare, cu trei ferestre mari, care inundă camera cu lumină naturală și toile albastre franceze și pereți albastru închis. Această cameră are un pat de dimensiuni queen cu lenjerie de bumbac egiptean și o baie din gresie, cu duș de cabină și o zonă de relaxare minunată, cu șemineu electric, TV cu ecran plat și DVD player și vederi superbe asupra grădinii. .

Stillwater Mini Suite emană o atmosferă elegantă 1940s Paris, cu iluminat de epocă și o zonă de relaxare confortabilă, cu un șemineu electric, o alcovă confortabilă cu locuri și un TV cu ecran plat cu DVD / VCR player. Situată la etajul al treilea al Hanului, suita are un pat din pene king-size cu lenjerie de bumbac egiptean și o baie cu gresie, cu o chiuvetă, o jacuzzi pentru două persoane și prosoape de pluș.

Situată la capătul sălii de la etajul al treilea, camera Tranquility este decorată în tonuri reci de verde și albastru și are un pat de pene de dimensiuni queen cu lenjerie de bumbac egiptean. O baie privată are o cadă de înmuiere vintage cu gheare-picior și combina de duș, iar o zonă de ședere are un mic șemineu electric și TV / DVD player.

Inspirată din marile saloane ale Europei, suita Walnut Valley Suite este decorată în tonuri moi de roșu, verde, negru și auriu și dispune de un pat de afiș european, de dimensiuni rege, cu lenjerie de bumbac egiptean, o baie cu două camere complete. băi și cabine de dus, prosoape de pluș și articole de baie de calitate. O zonă de ședere spațioasă are două scaune suprapuse, un otoman, un șemineu cu gaz și un jacuzzi personalizat pentru două persoane.

Numită după orașul original al canalului Waterloo Village, Camera Satului Waterloo este scăldată în lumină de la trei ferestre înalte, care oferă vederi frumoase asupra casei și grădinii engleze. Decorată în nuanțe de albastru, turtă și maro, această cameră are un pat king-size cu lenjerie de bumbac egiptean, o baie privată cu duș de tabără și o zonă de relaxare însorită cu șemineu electric și TV cu ecran plat cu DVD player .

3. Dining


Un delicios mic dejun tip bufet de țară este servit în fiecare dimineață în sala de mese însorită sau pe pridvorul încărcat cu vedere la grădină, precum și băuturi gratuite, gustări și prăjiturele de casă și un pahar de sherry înainte de turnare.

Whistling Swan Inn oferă o serie de facilități, facilități și servicii pentru clienți pentru a îmbunătăți fiecare sejur, inclusiv un computer și o imprimantă cu acces la internet wireless, un mic dejun tip bufet gourmet complet în fiecare dimineață și un bar de ospitalitate 24 ore cu cafea, ceai, sifon și suc și prăjituri proaspete de casă. Oaspeții au acces la o bibliotecă DVD gratuită pentru peste filme 150, o zonă comună cu frigider, cuptor cu microunde și filtru de gheață și utilizarea gratuită a bicicletelor în timpul sejurului.

Accesul redus la Gimnaziul Crunch din apropiere este disponibil, precum și o parcare gratuită și sigură în stradă și o stație de încărcare Tesla. Hanul este înconjurat de o frumoasă grădină victoriană, cu un iaz koi, cascadă, foișor și balansoare pentru ca oaspeții să se relaxeze și servicii de masaj pot fi aranjate la cerere.

Whistling Swan Inn oferă mai multe locuri frumoase pentru o varietate de ocazii speciale și evenimente, cum ar fi nunți, dușuri pentru mireasă și pentru copii, mese private și petreceri cu ceai victoriană.

Înapoi la: escapade romantice de weekend în New Jersey

110 Main Street, Stanhope, NJ 07874, site-ul web, Telefon: 973-347-6369