Ranțul Alb În Tucson, Az

Distins pe 3,000 acri de luxuriantul deșert Sonoran, care se învecinează cu Parcul Național Saguaro, Ranul White Stallion oferă o experiență autentică Southwestern Dude Ranch. Deținută de familie și funcționează, White Stallion Ranch este un tip tradițional Dude Ranch care oferă cazare confortabilă în stil ranch, bucătărie autentică din sud-vest și o ospitalitate prietenoasă, personalizată. Construit inițial în 1900, White Stallion Ranch a început ca o fermă de vite și și-a schimbat mâinile de mai multe ori înainte de a fi vândut unui cuplu din Colorado, care l-a transformat în primitorul Dude Ranch care este astăzi.

Ferma este acasă cu mai mult de cai 150 și cap de vite 100 și oferă o serie de activități și aventuri pentru toate vârstele, inclusiv călărie și drumeții prin peisajul unic, frumos al traseelor ​​montane stâncoase și al apartamentelor deșertului, micul dejun, brânză și plimbări cu vin și masaje răsfățante. Alte facilități de la fermă includ un centru de fitness complet echipat, cu o saună, o cadă cu hidromasaj interioară și o piscină încălzită, un cinematograf intern și cursuri de artă, priviri de stele, dans de linie și cântece de cântat în jurul focului.

White Stallion Ranch este convenabil situat la doar 40 minute de Aeroportul Internațional Tucson și la câteva ore de Aeroportul Internațional Phoenix Sky Harbor.

1. Pensiuni


White Stallion Ranch oferă o varietate de spații de cazare sub formă de casite cu tematică occidentală frumoase, apartamente de lux și o cameră complet echipată cu patru dormitoare, trei camere de baie pentru familiile mari. Ferma are 43 camere spațioase și fermecătoare, bine amenajate, cu terasă privată și vederi superbe asupra munților din jur, corurilor și apartamentelor din deșert. Spațiile de locuit generoase împodobite cu mobilier din lemn sunt dotate cu paturi king, queen sau twin cu lenjerie de lux, băi en-suite cu deșeuri de granit, dușuri de plimbare, căzi de înmuiere, prosoape proaspete, halate de baie și articole de toaletă ecologice. Facilitățile moderne includ aer condiționat, mini-frigidere, seifuri în cameră, uscător de păr, ceasuri de alarmă Apple iHome și internet wireless gratuit.

Hacienda este o pensiune cu patru dormitoare care este perfectă pentru familiile mari și grupurile mici de prieteni. Proiectată și decorată pentru a fi o locuință confortabilă, departe de casă, hacienda în stil spaniol are patru dormitoare spațioase, cu un dormitor matrimonial king king și trei dormitoare king sau twin cu două băi comune, inclusiv o cameră pentru copii cu o suprapună. pat. Hacienda are un spațiu de locuit în plan deschis, cu un șemineu de lucru în stup și canapele și fotolii confortabile, o sală de mese separată pentru până la oaspeții 10, o bucătărie complet utilată și o spălătorie.

2. Dining


White Stallion Ranch oferă mese sănătoase și abundente pentru micul dejun, prânz și cină și satisface toate necesitățile dietetice. Ziua începe cu un delicios bufet continental și un mic dejun gătit la comandă, urmat de un prânz cu salate, părți și două entități. Prăjiturile proaspete coapte și fructele proaspete sunt disponibile pe tot parcursul zilei pentru cei care au nevoie de o gustare, în timp ce cinele delicioase de tip bufet sunt formate din carne și legume preparate pe grătarul în aer liber, salate proaspete preparate, părți, alte preparate și deserturi delicioase. Joi sunt noaptea tradițională cu friptura, iar sâmbăta oferă o cină cu cuptor indian, în timp ce alte experiențe culinare includ „Cheese and Wine Ride”.

3. dotări


În plus față de camerele și apartamentele confortabile, ranchul oferă o serie de facilități și facilități, inclusiv un centru de fitness complet echipat cu saună, cadă cu hidromasaj interior și piscină încălzită, un cinematograf cu sediul în 27, și cursuri de artă, priviri de stele, dansuri de linie și cântece de cântat în jurul focului. Ranch-ul are un centru de afaceri executiv, cu calculatoare, servicii de imprimare și fax și internet wireless gratuit. Magazinul de cadouri Rearing Horse vinde o gamă de cadouri unice Southwestern, echipament de călărie, haine cu logo-ul ranchului și articole de călătorie utile. O varietate de echipamente de călărie, cum ar fi pălării de cowboy, cizme, căști și pungi de șa, sunt disponibile pentru oaspeți.

Activitățile și aventurile pentru toate vârstele includ călăritul și drumeția prin peisajul unic, frumos al traseelor ​​montane stâncoase și al apartamentelor, rodeuri săptămânale de expoziție, mic dejun, plimbări cu brânză și vin și masaje răsfățate. Alte activități în aer liber includ alpinism, tenis, plimbări cu vagoanele, vizionarea păsărilor și activități pe bază de apă, în timp ce jocurile interioare includ badminton, șaht, hochei aerian, foosball, biliard și tenis de paddle.

4. Nunți și evenimente


White Stallion Ranch oferă retrageri corporative pentru grupuri de oaspeți 50-75, cu spații moderne, precum spațiul 2,600 de pătrat pătrat al camerei Longhorn, diverse săli de luat masa private și locuri în aer liber interesante.

Înapoi la: Cele mai bune lucruri de făcut în Tucson, stațiuni all inclusive în SUA

9251 W. Twin Peaks Road, Tucson, Arizona, Telefon: 520-297-0252, site-ul web