Wilmington, Delaware: Grădina Zoologică Brandywine

Situat în Wilmington, Delaware, alături de râul Brandywine, Grădina zoologică Brandywine este un paradis animal fermecător. Deși Brandywine are doar 12 acri mari, acestea găzduiesc un număr abundent de animale și au diverse oportunități educaționale care permit comunității să se angajeze și să învețe mai multe despre viața sălbatică. Mai multe lucruri de făcut în Delaware

1. Istorie


Istoria Grădinii Zoologice Brandywine datează până la 1883 când a fost creat Consiliul comisarilor parcului Wilmington. Consiliul comisarilor parcului din Wilmington era format din zece bărbați voluntari care erau responsabili de planificarea și construirea parcurilor din Wilmington. Deoarece aveau puțină experiență la crearea unui parc, s-au uitat la un expert, Frederick Law Olmstead. Olmstead a creat planurile pentru Central Park și Boston Commons, așa că a avut experiență în domeniul planificării parcului. Olmstead i-a încurajat pe comisari să cumpere terenuri care alergau alături de râul Brandywine, așa au făcut.

Deși pământul care avea să devină în cele din urmă Zoo Brandywine nu a fost pus deoparte, nimeni nu plănuia să construiască o grădină zoologică până când James H. Morgan nu a făcut-o în 1904. Morgan a negociat că, dacă comisarii Wilmington of Park Park asigură fondurile pentru construirea grădinii zoologice, atunci va dona animale. Un an mai târziu, a fost creată grădina zoologică Wilmington, care a devenit ulterior grădina zoologică Brandywine, iar comisarii au decis să își schimbe numele în Asociația Zoologică Liberă Wilmington.

Pe parcursul următorilor ani 50, grădina zoologică a suferit numeroase renovări care au extins și diversificat tipul de animale care trăiau la grădina zoologică. În acea perioadă, grădina zoologică a experimentat lupte pentru a rămâne deschisă. Dar, perspectivele grădinii zoologice au luat o întorsătură în bine când Nancy Falasco a devenit directorul grădinii zoologice. Falasco lucrase la grădina zoologică încă de la 1978, dar când a fost promovată la directorul grădinii zoologice din 1981, a creat și a efectuat multe schimbări semnificative la grădina zoologică. Unul dintre cele mai mari impacturi pe care Falasco le-a avut asupra grădinii zoologice a fost îmbunătățirea nivelului de îngrijire și a structurilor de habitat până când Zoo Brandywine a devenit oficial acreditată și recunoscută de Asociația Zoo și Acvarii.

2. atracţii


Gradina zoologica Brandywine este gazda a patru atractii care prezinta un numar divers de animale din fiecare regiune a lumii. În timp ce tipurile și numărul de animale rămân de obicei consecvente, este posibil ca unele dintre animale să nu fie expuse în timpul iernii.

Mamiferele este una dintre cele mai abundente exponate din grădina zoologică Brandywine. Când vizualizați mamiferele, veți putea vedea o varietate de animale mai mici, precum și pisici mari. Unele dintre animalele din această expoziție includ; Capră pigmă africană, lama și năpârlă cu două degete.

Păsările este celălalt exponat abundent din grădina zoologică Brandywine. Această atracție găzduiește aproximativ 15 tipuri de păsări care variază de la specii care sunt native din Delaware până la specii care trăiesc în climă tropicală. Păsările din această atracție includ; Vulturul chel american, rața de coajă de scorțișoară, bufnita împletită și șuvița albastră și galbenă.

3. Mai multe lucruri de văzut


Reptilele prezintă câteva dintre cele mai interesante și diverse reptile. În prezent, există doar trei tipuri de reptile afișate la Zoo Brandywine. Aceste reptile sunt; piton verde de copac, gecko cu coadă prehensilă mușuroasă și piele cu coadă preensilă.

Nevertebrate este ultima atracție de la Grădina Zoologică Brandywine. Această expoziție prezintă cele mai abundente specii de albine de miere, albinele italiene de miere. Când vizitați această atracție, veți avea ocazia să aflați despre albinele cu miere italiană, cum supraviețuiesc și de ce albinele sunt importante pentru ecosistem.

4. Planificați-vă vizita


În timp ce grădina zoologică Brandywine este o grădină zoologică mică, acestea au o cantitate mai mare de oportunități educaționale decât unele dintre cele mai cunoscute grădini zoologice mai mari. Una dintre cele mai mari oportunități educaționale la Grădina Zoologică Brandywine este programele Școală Zoo Brandywine și Zoo de călătorie. Aceste programe se împletesc între ele și oferă copiilor școlii posibilitatea de a învăța și de a interacționa cu animalele. Cu programul Școală Zoo Brandywine, elevii vor afla despre diverse animale la grădina zoologică, iar cu programul Zoo călătorie, un oficial din grădina zoologică va călători cu un animal la o sală de clasă. Grădina zoologică Brandywine are chiar și o selecție de animale utilizate pentru programele educaționale care sunt separate de animalele care sunt prezentate în exponate.

O altă oportunitate educațională pentru copiii de școală este programul „Adopt clasa”. Cu programul Class Adopt, sălile de clasă au șansa de a adopta un animal la grădina zoologică. Tot ceea ce trebuie să facă este să doneze cel puțin $ 100, apoi primesc recompense și o experiență educațională care le permite să afle mai multe despre viața sălbatică în timp ce creează o legătură specială cu animalul pe care l-au adoptat.

Înapoi la: Lucruri de făcut în Delaware, cele mai bune lucruri de făcut în Wilmington, Delaware

1001 North Park Drive, Brandywine Park, Wilmington, Delaware, 19802, Telefon: 302-571-7747